BÖLÜM -13-

861K 40.4K 12.1K
                                    

Hellö💦

SINIR 4K VOTE 4K YORUM

Genç adam hiç düşünmeden uzanıp o yumuşacık bedene yavaşça dokundu. Genç kız hissettiği temasla sesli bir şekilde yutkunurken şaşkınlıkla aynadan adama bakakalmıştı.

Ahzal ise çok farklı âlemlerdeydi. Hemen yanında, elinin altında olan bu çıplak beden sütyen giymemişti. Bunu görebiliyordu. Yumuşacık bedenin altındaki sıcaklık ve heyecan hissedilecek kadar belirgindi.

Ahzal yavaşca genç kıza yaklaştı ve elini öne doğru kaydırıp karnına doğru ilerletti.

Genç kızın bedeninde öyle bir sıcaklık dalgası yer aldı ki bedeninin ona verdiği tepkiye olağanca şaşırırken hızla nefesini tutmuştu.

Birden bedeni genç adamın sert bedenine çekilmiş ve sırtı adama yaslanmıştı.

Kocaman açılmış gözlerine aynadan bakan zümrüt yeşillerini görmesi ile daha ağzını açamadan hareketlenen el, şaşkınlıktan dilinin tutulmasını sağlamıştı.

"Hamra..."

"Ahzal Bey!"

Genç kız, ne zaman nefes nefese kaldığını bile bilmiyordu. Yanında kocaman el yer alırken ne yapacağını şaşırmıştı.

Genç adam güzel kızın kırmızı dudaklarının arasından çıkan ismi ile başını hafif ona doğru eğerken aynadan da gözlerini ayırmıyordu.

"Ahzal Bey, ne yapıyorsunuz?"

Adam ise kadını duymuyordu. Eli yavaşça yukarıya tırmanıp elbisenin bolluğundan sütyeni çıkmış çıplak göğüslere ulaşmak üzere hareketlenmişti bile.

Hamra telaşla gözlerini aralamıştı. Dili âdeta düğümlenmiş hissiyatı ile kalakalmışken arkasındaki adamın elini, teninde hissedebiliyordu. İşin garip tarafı ise tenine dokunduğu yerde öyle bir kıvılcım çakıyor öyle bir uyuşma sarıyordu ki etrafını, itiraz bile edemez hâle gelmişti bedeni.

Bu da neyin nesiydi?

"Ahzal Bey! Yapmayın."

Genç kız farkında olarak patronunun ellerine düşemezdi. Üstelik... Bu doğru değildi.

Patronu daha birkaç gün öncesinde dememiş miydi yaşadıklarının bir önemi olmadığını, anlamsız olduğunu...

Elini hızla kumaşın üzerinden adamın eline koydu. Aralarında incecik bir kumaş olsa dahi genç adam bu temasla durmuştu bile. Gözleri aynadaki güzel kızla buluştuğunda ise damarlarında akan kanın hızlanmasına karşın derin bir nefes alıp içinde tutmak zorunda kalmıştı.

Gök mavisi gözleri öyle telaşla öyle tatlı bakıyordu ki kendisine. İçindeki dolup taşan kızgınlık, istek, arzu...

Bu küçük kızıl kadından mı çıkıyordu yani? Onun yüzünden mi bedeni daha önce hiçbir kadına vermediği esaretiyle kendisini zorluyordu?

"Hamra? Giyindin mi kuzum?"

Perdenin arkasından duyulan sesle çift, oldukları yerde buz kesilmişti. Ahzal oldukları durumun daha yeni farkına varırken Hamra içindeki kıvılcımlara telaşla eşlik etmişti.

"Hayır!"

"Ama kaç saat oldu. Ne yapıyorsun sen içerde ya?"

Hamra, Demre'nin içeriye girmesinden korkup hızla patronundan uzaklaştı. Sıcacık el uyuşmuş bedenin üzerinden çekilince sanki bir durulma oldu. İtiraz etti bedeni. Ama buna hiçbir cevap vermeksizin omuzlarını geri yerine yerleştiren kız korku ile patronuna bakmaya başladı.

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin