BÖLÜM -9-

1.9M 61.9K 7.9K
                                    

SINIR 1.8K VOTE VE YORUM

Ortalıkta dolanan ışıkların ardında saklanmış bir gölge var

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ortalıkta dolanan ışıkların ardında saklanmış bir gölge var. Karanlığın altında büzüşmüş bir delikten bakan o güzel gözler gün ışığına uyanmış...

Güzel kız gök mavisi gözlerini yavaşça araladı. Yorgun olmayan bedeninin üzerinde olan ağırlık onu garip hissettirirken o rahat uykusuna devam etmek istiyordu ama bu ağırlık onun ince bedeni için biraz fazlaydı.

Güneş ışığından dolayı acıyan gözlerine karşın yüzünü buruştursa da şu ağırlıktan kurtulmak istedi.

Yana kaymaya çalıştı ama olmadı. Kaşları çatıldı ve anlamak istercesine gözlerini araladı. Ama gördüğü siyah, dağınık saçlar ile neredeyse irkilip yerinden sıçradı.

Bu ani hareketinden dolayı uyanan Ahzal ise mırıldanırcasına elinin altında olan bedene daha da sarıldı.

Genç kız korkuyla nefesini tuttu. Yüreği ağzına gelmişti.

Ne oluyordu böyle?

"Rahat dur." diyen o boğuk ve mırıltılı ses ile birlikte irkildi. Elinin üzerinde olduğunu anladığı sert bedenden hızla elini çekti.

Az önce elini bu adamın çıplak sırtına mı koymuştu?

Hızla dün geceyi düşündü.

İçmiş miydi? Bu adamla ne zaman aynı yatağa girmişti?

Gözleri odada hızla dolandığında kendi odasında olduğunu anlaması uzun sürmedi.

"Ahzal Bey. Sizin burada ne işiniz var?" Genç kız artık kendisine yavaş yavaş gelmeye başlamıştı. Yeniden bu adamla uyanmaması gerekiyordu. Üstelik kendi odasındaydı ve dün gece tuvalete kalktığını da hatırlamıyordu. Üstelik kalksa da kendi yatağında değil miydi?

Kafası karışmıştı iyice. Ne yapacağını şaşırmış, öylece üzerinde bulunan, yavaşça hareketlenmeye başlamış bedene dokunmamaya çalışıyordu.

Genç adam ise duyduğu o güzel ve telaşlı ses ile gözlerini her zamankinden daha hızlı aralarken bir siktir çekti.

Dün gece kızın yanına rahatça yattığı vakit kendince gayet normal bir sebep bulduğunu düşünmüştü ama aklına geldiği gibi yüzünü buruşturdu.

Yavaşça yattığı yere baktığında incecik tişörtün, yumuşak tepelerin üzerinde yattığını anlaması uzun sürmedi.

O anda bir duruldu. Ne yapacağını kavramaya çalışırken dikkatle yerinden doğruldu ve bu güzel kızı daha da korkutmamak için yana kaydı. Gözleri, kızıl saçları yatağa dağılmış güzel kıza kaydığında derin bir nefes aldı ama güzel kız yerinden doğrulup gözlerini kocaman açmış kendisine bakıyordu.

Yine içinden bir siktir çekti genç adam. Dünkü kararından pişman mıydı? Kesinlikle değildi. O kadar uykusuzluktan sonra oldukça rahat bir uyku çekmişti hatta kıpırdamasa biraz daha uyuyabilirdi.

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin