BÖLÜM -17- / 3

1M 35.5K 7.3K
                                    

Hellö 💦

SINIR 4K VOTE 4K YORUM

En yakın arkadaşının çok şifreli bir şekilde konuşması sinirlerini bozmaya başlamıştı. Anlam veremiyordu. Az önce kendisine porno izletmişti ve gayet de anlamıştı. İğrençti işte.

"Şimdi. Sana birkaç şey söyleyeceğim ve sen de utanmadan bunları yapacaksın." dedi. Hamra ise şaşkınlıkla arkadaşına bakıyordu.

"O ne demek oluyor?"

"Güven bana Hamra! Sana bir şeyleri göstermem gerekiyor. Yoksa ikimiz de biliyoruz ki bu iş böyle olmayacak." dediğinde hâlâ ne demek istediğini anlamamış bir şekilde ona bakmaya devam ediyordu.

"Of! Tamam bakma öyle de uzan." dedi. Hamra yutkundu. Denileni yapıp olduğu yerde kaydı ve istediğini yapıp uzandı. Demre ise yataktan kalkmış arkadaşına bakmaya devam ediyordu.

"Senden biraz daha rahat yatmanı istiyorum. Bacaklarını hafif iki yana açmanı ve az önceki o kadın gibi rahat olmanı." dediğinde Hamra şaşkınlıkla arkadaşına bakakaldı.

"Saçmalama!"

"Ya yaparsın ya da yemin ederim akşam eve abimi davet ederim." dediğinde Hamra gözleri kocaman açılmış arkadaşına bakıyordu.

"Yap şunu artık. Sana bir şeyler öğretmeye çalışıyorum. Utanmayı kes. Birlikte duş alıyoruz biz. Bunu mu çok görüyorsun?" dediğinde pis pis sırıtmıştı. Hamra ise uzandığı ilk yastığı ona fırlattı. Havada yakalayıp ona gülen Demre ise arkadaşını sakinleştirmek adına konuştu.

"Tatlım. Rica ediyorum. Kendine biraz güvenin olsun. Seks utanılacak bir şey değil. Seks can damarıdır." dediğinde Hamra yüzünü buruşturdu.

"Lütfen Demre! Beni rahat bırak. Bunu yapamam."

"Yaparsın. Hatta yapacaksın. Yoksa ben yaparım." dediğinde gözlerini kocaman aralayıp arkadaşına bakakaldı. Demre ise "Elini göğsüne götür ve okşa." dedi Hamra ise sıkıntıyla nefesini bıraktı ve elini göğsüne götürüp ilk önce o kadar acemi tuttu ki Demre kafayı yiyecekti.

Uzandı ve arkadaşının göğsünü kavradı. Sıktı ve Hamra acıyla bağırdı.

"Kendine hoyrat davran tatlım." dedi ve yanına oturup onun hareketlerini izlemeye başladı. Hamra ise hâlâ gözleri açık bir şekilde denileni yapmaya çalışıyordu ama nafileydi. Demre kafayı yemek üzereydi.

Sinirle homurdandı ve arkadaşının üzerine çıktı. Karnına oturup ona yukarıdan bakarken Hamra, Demre'nin ne yaptığını kavramaya çalışıyordu.

"Gözlerini kapat." dedi.

"Ne?"

"Gözlerini kapat ve aklına gelebilecek en tahrik edici adamı düşün." dedi. Aslında abisinden bahsediyordu ama isim vermeye gerek yoktu. Hamra'nın utanıp bu işi sonlandıracağını biliyordu.

Hamra ise çekinerek denileni yaptı. Demre ise elini Hamra'nın göğüslerine götürüp yavaşça okşayıp sıkıyordu. Kadın vücudunu bizzat tanıyan bir kadın olarak onu nasıl etkileyeceğini oldukça iyi biliyordu.

"Üzerindekinin ben değil de bir adam olduğunu hayal etmeni istiyorum." dedi. Hamra utandı. Yanakları allaştı ama istemsiz bir şekilde gözlerinin önüne gelen zümrüt yeşilleri ile neye uğradığını şaşırdı. Gözlerini acele ile açtığında kendisine sabırla bakan Demre'yi görmesi uzun sürmedi.

"Ne oldu?"

"Hiç." dedi Hamra utangaç bir şekilde gözlerini acele ile kapatırken. Demre ise sırıtmaya devam diyordu. İç çamaşırlarının üzerinden kavradığı göğsü biraz daha sıktı ve Hamra'nın yüzünün buruşmasını seyretti.

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin