KIRMIZI KİTAP OLUYOR

By ilmelistan

95.6M 1.6M 414K

Nefesi kesildi. Kalp atışları hızlandı. En kötüsü ise; yine kasıklarında tatlı bir sızı dolandı. Bu adam fa... More

TANITIM
BÖLÜM -1-
BÖLÜM -2-
BÖLÜM -3-
BÖLÜM -4-
BÖLÜM -5-
BÖLÜM -6-
BÖLÜM -7- Part*1*
BÖLÜM -7- Part*2*
BÖLÜM -8-
BÖLÜM -9-
BÖLÜM -10-
BÖLÜM -11-
BÖLÜM -12-
BÖLÜM -13-
BÖLÜM -14-
BÖLÜM -15-
BÖLÜM -16-
BÖLÜM -17- / 1
BÖLÜM -17- / 2
BÖLÜM -17- / 3
BÖLÜM -17- / 4
BÖLÜM -17- / 5
BÖLÜM -18-
BÖLÜM -19-
BÖLÜM -20-
BÖLÜM -21-
BÖLÜM -22-
BÖLÜM -23-
BÖLÜM -24-
BÖLÜM -25-
BÖLÜM -26-
BÖLÜM -27-
BÖLÜM -28-
BÖLÜM -29-
BÖLÜM -30-
BÖLÜM -31-
BÖLÜM -32-
BÖLÜM -33-
BÖLÜM -34-
BÖLÜM -35-
BÖLÜM -36-
BÖLÜM -37-
BÖLÜM -38-
BÖLÜM -39-
BÖLÜM -40-
BÖLÜM -41-
BÖLÜM -42-
BÖLÜM -43-
BÖLÜM -44-
BÖLÜM -45-
BÖLÜM -46-
BÖLÜM -47/ PART 1-
BÖLÜM -47 /PART 2-
BÖLÜM -48-
Canlı Yayın
BÖLÜM -49-
BÖLÜM -50-
BÖLÜM -51-
BÖLÜM -52-
BÖLÜM -53-
ÖNEMLİ DUYURU
53. Bölümün Devamı Gelecek
❦ TANITIM ❦
❦ BÖLÜM -1-
❦ BÖLÜM -2-
❦ BÖLÜM -3-
❦ BÖLÜM -4-
❦ BÖLÜM -5-
❦ BÖLÜM -6-
❦ BÖLÜM -7-
❦ BÖLÜM -8-
❦ BÖLÜM -9-
❦ BÖLÜM -10-
❦ BÖLÜM -11-
❦ BÖLÜM -12-
❦ BÖLÜM -13-
❦ BÖLÜM -15-
❦ BÖLÜM -16-
800₺ DEĞERİNDE ÇEKİLİŞ!
❦ BÖLÜM -17-
❦ BÖLÜM -18-
❦ BÖLÜM -19-
❦ BÖLÜM -20-
❦ BÖLÜM -21-
❦ BÖLÜM -22-
BÖLÜM -54-
❦ BÖLÜM -23-
❦ BÖLÜM -24-
❦ BÖLÜM -25-
❦ BÖLÜM -26-
❦ BÖLÜM -27-
❦ BÖLÜM -28-
❦ BÖLÜM -29-
BÖLÜM -55-
DUYURU
BÖLÜM -56-
BİR SÜRÜ DUYURU
BÖLÜM -57-
BÖLÜM -58 /PART 1-
BÖLÜM -58 /PART 2-
BÖLÜM -59-
KİTAP OLUYORUZ
KÜÇÜK BİR DUYURU
BÖLÜM - 60 -
Geri Dönüyorum
BÖLÜM - 61 -
Eskişehir
BÖLÜM -62-
BÖLÜM -63-
BÖLÜM -64-
BÖLÜM -65-
BÖLÜM -66-
Duyuru
BÖLÜM -67-
BÖLÜM -68-
ÖNEMLİ DUYURU
DUYURU
BÖLÜM -69-
SİTEM
BÖLÜM -70-
BÖLÜM -71-
BİR ANI
BÖLÜM -72-
Hellö
KIRMIZI KİTAP OLUYOR
AŞK KİTABI İSTEYENLERİN DİKKATİNE
DUYURU

❦ BÖLÜM -14-

1M 1.5K 100
By ilmelistan

Hellö 💦

Genç kız kitabını aldı ve balkon kapısını açtı. Dışarıdaki nemli ve sıcak hava anında kendisini karşılarken derin bir nefes alıp bırakmak zorunda kaldı. Sıcaktan pek hoşlanmazdı ama denizin bıraktığı gece manzarası istemsiz onu balkona çıkmaya itti.

Kapıyı kapatıp içerisinin sıcak olmasını engellemek istediğinde yan taraftaki ışık dikkatini çekmişti. Başını çevirip baktığında ise patronunun rahat kıyafetleriyle sandalyesine oturmuş, kahvesini yudumlarken kitap okuduğunu görmüştü. O an, bedeninde garip bir elektriklenme söz konusu olurken şaşırmadan edemedi. Böyle gıcık bir adam, nasıl oluyordu da kitap okuyordu? Ah! Ona kalsa bütün kötü alışkanlıkların hepsini bu adama yükleyecekti ama şimdi karşısında gerçekten kitap okuyordu.

Başını kaldırıp kendisine bakan adam ise kendisinin onu izlediğini fark etmişti.

Ahzal, pijama takımlarını giymiş ve saçlarını da mısır örgüsü yapmış, elinde kitapla duran kadına baktığında istemsiz gözlerini kısmadan edemedi. Ne yani, o da mı kitap okuyacaktı? Gece eğlencelerine gider, otelin tadını çıkarır sanıyordu oysaki.

Hamra, yakalanmanın verdiği gerginlikle gülümsedi.

"Siz de mi kitap okuyordunuz?"

"Evet, sen de okuyacaksın galiba?"

Genç kız başını onaylar anlamda salladı ve sandalyesine yavaşça oturdu. "Evet, uyumadan önce okumayı seviyorum." dediğinde Ahzal, duyduklarına karşı şaşırmadan edemedi. Bu devirde kitap okuyan insan bulmak pek kolay değildi ve hakkında hep düşündüklerinin tersi çıkan kadın her defasında da kendisini şaşırtmayı başarıyordu.

"O zaman seni tutmayayım." diyen genç adam ise olduğu yerde merakla kızı incelemeye devam etti.

Hamra, karşısındaki adamın Ahzal olduğunu düşünerek ilk başta kaldığı sayfayı açtığında odaklanamadı ve sayfayı üç kere falan okumayı denedi. Kısa süre içerisinde kitaba odaklandığında ise kendisinden geçmiş bir şekilde kitapta olan heyecanlı olaya dalmıştı. Ahzal'ın kendisini izlediğinden bihaber hâlde kitaba dalmışken genç adam o geldiğinden beri kitabına geri dönememişti. Merakla karşısındaki kadını izliyordu. Başından başlamasını falan bekledi ama sonlara yaklaşmış kalın kitapta gayet de sayfa çevirip heyecanlı bir şekilde okumaya devam ediyordu. Ne yani, o kitapta bu kadar heyecanlı ne olabilir ki bu kadar merakla kitaba dalabiliyordu?

Ne okuyordu bu kadın?

Merakla kitaba baktı ama bir şey gözükmüyordu. Örgüsüyle aydınlanmış yüzünde ise her an şaşkınlığa dair mimikler belirip duruyordu. Sonuna yaklaştığını gördüğü kadını izlemeyi bırakmayı düşündü ama dudakları aralanmış bir şekilde hayretle kitap sayfasına bakması ile olduğu yerde kendisini gülümserken bulmuştu.

Daha önce kimseyi kitap okurken izlemeyi falan düşünmemişti. Kitap okuyan insanı izlemek de neyin nesiydi? Ama karşısındaki kadın, bu tezi çürütecek kadar hararetle okuyordu kitabı. Az önce kendisini bu kadar şaşırtan şey ne olmuştu?

Hamra sayfaları çevirdikçe çeviriyor, saatin kaç olduğunu önemsemeksizin okumaya devam ediyordu. Son sayfasına geldiğinde ise okuduğu cümle ile isyan edercesine konuştu.

"Yok artık! Burada bitemez. Hayır. Hayır ya!" diyerek kitabı sinirle kapatması ile başını kaldırması bir olurken karşısında oturmuş şaşkınlıkla kendisini izleyen adamı görmesi ile başından aşağı kaynar sular döküldü.

Al işte! Adamın orada olduğunu tamamen unutmuştu. Kahretsin! Rezil olmuştu. Ama... Ama kitap... Güzelim kitabın bitmesine mi sinirlense yoksa adamın orada durup kendisine bakmasına mı, bilemedi.

"Kusura bakmayın." dedi bu sefer kaşları çatık olan taraf kendisi olarak. Ahzal, kendisine şaşkınlıkla bakıyordu çünkü.

"Kitap çok heyecanlı bir yerde bitti ve yazara sinirlenmeden edemedim. Bir kitap böyle bitmemeliydi." diyerek bir anda kendisiyle kitabı tartışmaya girişen kadın ile daha da şaşıran Ahzal, merakla konuştu.

"Öyle bir tepki verdin ki ne okuduğunu merak etmeden edemiyorum." dediğinde Hamra utansa da bir kere oldu düşüncesiyle umursamamaya karar verdi.

"V.I.P 08 OYUN diye bir kitap. Yazarı küçük yaşta yazmış diye ilk başta okurken tereddüt ettim ama şimdi de bu kitabı o yaşta nasıl yazdı diye şaşırmadan edemiyorum. Çok iyi düşünmüş."

"Kaç yaşında yazmış ki?"

"On yedi yaşında yazmaya başlamış, yirmi yaşına bastığı gün de bastırmış." dediğinde genç adam daha da merak etti.

"Kitap ne anlatıyor? O yaşta bir kızın kitap yazıp bir de seni bu kadar şaşırtması tuhaf."

"Okusanız siz de benim gibi olurdunuz inanın bana. Kitap, ilk başta gençlik kitapları gibi geliyor ama yazar, bir uygulama geliştirerek üzerine kitap yazmış. Tahmin ettiğim, 08 bu dediğim hiçbir şey doğru çıkmadı. Sonu ise bütün kitaptaki düşüncelerimi farklı bir boyuta çevirdi. Of kusura bakmayın. Bir kitaptan etkilenince hep böyle oluyorum. En iyisi ben bir şeyler yapayım ve kendime geleyim." dediğinde yerinden aniden kalkması ile Ahzal bu sefer karşısındaki ani hareket eden kadına merakla bakmadan edemedi.

"Ne yapacaksın?"

Hamra yavaşça parmaklıkların kenarına geldi ve aşağı baktı. Denizin kenarı aydınlatılmış ve birkaç insan da gece vakti denize giriyordu. Aklına gelen ani fikirle konuştu.

"Denize girerim."

"Bu saatte mi?"

"Başka yapabileceğim güzel bir şey varsa neden tavsiye vermiyorsunuz?" diye direten Hamra ile Ahzal bir an duraksadı. Karşısındaki kadın ciddiydi.

"Eminsin yani?"

"Evet, siz kitap okumaya devam mı edeceksiniz?"

"Muhtemelen."

Hamra başını onaylar anlamda salladı ve balkonunun kapısını açtı.

"Size iyi eğlenceler Ahzal Bey."

"Sana da." diyen Ahzal ise karşısındaki bir anda canlanmış bir hâlde hareket eden kadının ardından öylece bakakalmıştı. Ne yani, ciddi ciddi gece denize mi girecekti bu kadın şimdi?

Hamra, kitabı masanın üzerine koyup dolabını açtı ve bugün aldıkları siyah bikinisini alıp üzerine geçirmeye başladı. Ahzal ise o sırada kitabına dönmeye çalıştı ama nerede, nasıl kaldığını bile anlayamamış bir şekilde sayfaya bakmaktan başka bir şey yapmamıştı. Tam da o sırada masanın üzerinde titreyen telefonu dikkatini çekmişti. Eline alıp arayana baktığında ise kardeşinin olduğunu gördü.

"Efendim Demre?"

"Abi, Hamra yine telefonlarıma bakmıyor. Yanında mı?" demesi ile kardeşinin bugün kendisini ikinci kere aramasına karşılık şaşırmadan edemedi. Ne yani, bu kızıl saçlı kadından haber alamayınca bu kadar mı meraklanıyordu kardeşi?

"Hayır, az önce odasına girdi. Kitap okuyordu. Muhtemelen duymamış olmalı."

"Of, tahmin etmiştim. Geri zekâlı, insan gider bir eğlenir. Abi şuna bir şey söyle ya. Kız tatilde bile ev modunda takılıyor."

"Ne dememi istersin Demre? Kız ne yapmak isterse onu yapıyor. Hem şimdi kitabını bitirdi. Çok heyecanlı bittiğini söyledi ve enerjisini atmak için de denize girecekmiş." demesiyle diğer tarafta bir sessizlik oldu. Ahzal, telefonunun kapandığını düşünürken Demre'nin sesi yeniden kulağına ilişti.

"Abi, bu saatte denize mi girmeyi planlıyor?"

"Evet, ben de şaşırdım ama kendisine güveniyor olmalı."

"Ne güvenmesinden bahsediyorsun abi? Kız daha yüzmeyi bilmiyor."

Bölüm nasıldı?

Yazar: İlayda Melis Okurgan

Youtube: Mel Okurgan
Instagram: ilmelistan
Twitter: ilmelistan

YARDIMCI HESAPLARI

Wattpad: melis_hikayeleri
Instagram: melseytanlari
Facebook: melis hikayeleri

Continue Reading

You'll Also Like

68.3K 8.7K 33
Krallığından kaçak yaşayan bir büyücü, çocukluğundan beri sığındığı, iksir tüccarı diye bilinen bir adam, herşey böyle başlamıştı işte. Savaştan yen...
126K 12.4K 24
//KİTAP YENİLENME AŞAMASINDADIR. BÖLÜMLERİN YENİLENME DURUMLARINA GÖRE KURGUDA BAZI GEÇİCİ MANTIKSIZLIKLAR OLABİLİR// Yıl 2064 ve dünya 3. Dünya Sava...
3.4K 560 25
Sevgiye aç iki yaralı yürek Buse ve Berke'den sonra Buse'nin en yakın arkadaşı Seda'nın hikâyesini okumaya hazır mısınız? Buselik adlı ilk romanıyla...
16.3K 1.4K 32
Kitapları rasgele çantama koyup çantamı sırtıma taktım. Sınıf kapısına doğru ilerlerken önümde beliren kişiyle nefesimi tutup gözlerimi kocaman açtım...