Kapitola 155: Zrozena pomáhat

3K 251 16
                                    

Večer strávila drobná Nebelvírka po boku hnědovlasého chlapce. Jeho přítomnost jí dodávala tolik potřebnou energii. Byl její vlastní slunce a ona jeho svět. Když se párty blížila ke konci, omotala dívka chlapci své ruce kolem krku. Remus se nenechal zahanbit. Chytl ji za boky a přitáhl si ji k sobě blíž. "Jsi ta nejkrásnější dívka na světě." "I když mám nohy samou modřinu?" "I s touhle jizvičkou." políbil ji na pravý koutek úst. "Děkuju." zašeptala. "Nemáš za co, Ellie. Je to pravda." Dívka si zabořila hlavu do jeho rameno. "Elly!" Brunetka se překvapeně otočila na velice veselou Sam.

"Merline." vydechla, když si všimla, že dívka sotva stojí. "Takhle jsem taky vypadala?" otočila se zahanbeně na Remuse. "V podstatě. Akorát ty jsi víc roztomilá." "Skvělý." povzdechla si dívka a podepřela svou blonďatou kamarádku. Rozhlédla se po místnosti, aby vyhledala pomoc u zrzavé dívky. Ta však měla svých starostí dost. Akorát se snažila dostat černovlásku po schodech do jejich pokoje. I Roxy? Vážně, holky? Proč?! Fňukala dívka v duchu. "Odvedu ji nahoru. Uvidíme se zítra, dobře?" usmála se na chlapce, který ji na rozloučenou políbil na tvář. "Dobře." mrkl na ni, než se vydal za svými přáteli. Jak se ukázalo, Sam s Roxy nebyly jediné, kdonto přehnal. Ani Sirius nevypadal střízlivě. Dívka byla vděčná, že tentokrát nepila. Věděla, že by se o ní Remus postaral. Kdo by ovšem dotáhl blondýnku do postele?

Nel vyla vděčná, že Sam po cestě do ložnice nijak neprotestovala a naopak spolupracovala. Když se konečně dostaly do pokoje, uložila bruentka blondýnku do postele. Sundala jí lodičky, ale oblečení jí nechala. Necítila se na to, aby dívku nutila se převléknout, bohatě stačilo, že ji musela dostat do postele. Lily s Roxy už spaly a blondýnka je do říše snů okamžitě následovala. Nel se v rychlosti převlékla do pyžama a pak už se vydala za svými spolubydlícími.

Ráno se Nel vzbudila kolem osmé. Bylo jí, jasné, co bude následovat, až se dívky probudí. Nutně budou potřebovat lektvar, aby je alespoň částečně přešla kocovina. Dívka se tedy donutila vstát, dala si rychlou sprchu, oblékla se a ještě s mokrými vlasy se vydala poprosit Poberty o dvě lahvičky toho jejich osvědčeného zázraku.

Tentokrát se rozhodla zaklepat. Nebylo pro ni překvapením, že jí otevřel hnědovlasý chlapec. "Holky už jsou vzhůru?" "Ne." "Ale jdeš pro lektvar, že?" Jo, to jo. Nechci, aby trpěly příliš dlouho." Remus chápavě přikývl. "Ty jsi prostě svatá. O úplňku léčíš kluky, předtím se staráš o mě a pak ještě o holky..." "Nejsem svatá, Reme. A dělám to ráda. Oro vás vsechny. A pro mého vlkodlaka obzvlášť." "Tak pro tvého vlkodlaka, jo?" zasmál se chlapec a políbil ji na tvář, načež zmizel v pokoji. Vrátil s dvěma ampulkama v ruce. Vtiskl je dívce do dlaně. "Ať jim je co nejdřív lépe, ty moje Léčitelko." brunetka se uculila. "Možná budu Bystrozorka." "Tak to toho v budoucnosti moc nenaspím." podrbal se chlapec na hlavě. "Děláš, jako by si teď nějak extra spal." vyplázla na chlaoce jazyk, rychle jej objala a spěchala zpět do pokoje. Přišla akorát když se z pokoje začalo ozývat naříkání. Nel se tiše zasmála, načež s úsměvem vstoupila do pokoje.

_______________________________________

V příštích kapitolách bude Minerva řešit, u koho nechá svou neteř o prázdninách. Nějaké tipy? 💋🤗💖

Cizinka Where stories live. Discover now