Kapitola 153: Už zase?!

2.9K 242 3
                                    

"Miluju je!" vykřikla blondýnka s hlavou ve své skříni. "A já si myslela, že to ty pořád vykřikuješ, jak Poberty nenávidíš." uchechtla se Nel. Ani se nenamáhala zvednout hlavu od knihy. "To jo, ale to zrovna nepořádají párty!" hájila se blondýnka, zatímco na svou postel odhodila jakýsi kus oblečení. Černovláska, jež pozorovala její počínání, jen protočila očima. "Sam, prostě si vezmi nějaké tričko a džíny. O nic přece nejde." "O nic... Že o nic nejde?" podivila se Sam. "Roxy! Jak tohle vůbec můžeš říct? Jasně, že o něco jde! Nemůžeme si přeci udělat ostudu!" dívka vypadala naprosto zhrozeně.

Obvykle by její uklidnění nechala brunetka na své zrzavé kamarádce. Ta však byla momentálně ve sprše, a tak si dívka musela poradit sama. "Sam, Roxy to tak přeci nemyslela." "Ne? A jak to tedy myslela?" otázala se blondýnka nabroušeně. Nel si povzdychla a ukázala na svou skříň. "Byla bys prosím tak hodná a pomohla mi vybrat něco na sebe?" požádala ji. Dívčin výraz se změnil z vražedného na láskyplný. "To víš, že jo. Vidíš, Roxy? Alespoň někdo tomu rozumí." Černovláska opět protočila očima a věnovala svým nehtům s oloupaným lakem.

Sam:

Lily:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Lily:

Roxy:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Roxy:

Roxy:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Nel:

Tentokrát byly dívky přípravené poměrně rychle

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tentokrát byly dívky přípravené poměrně rychle. "Nejsem si jistá těmi šaty." "Proč?" nechápala blondýnka. Brunetka jen ukázala na své lýtko, na kterém se rýsovala fialová modřina. "Kdy se ti to stalo?" vykulila oči zrzavá dívka, jež na sobě měla bílé ke kolenům, obepínající její pas a u krku na stažení šňůrkou. Botky na vysokém podpatku dávaly vyniknout jejím štíhlým nožkám. "Trénink." mávla ledabyle rukou Nel, zatímco si v zrcadle prohlížela své modré šaty s širšími ramínky. Nebyla nijak nadšená z toho, že jí jsou vidět modřiny na nohách. Byla si jistá, že jí její namožené svaly druhého dne nepoděkují za to, že bude celý večer trávit na podpatcích, jelikož jí Sam vybrala poměrně vysoké bílé boty.

"Náhodou. Modřiny ti seknou. Navíc je máš z Famfrpálu a holky hrající Famfrpál jsou sexy." mrkla na ni Sam, která si pro onen večer zvolila černé vyzývavé krajkové tílečko, sahající těsně pod prsa a světlé džínové kraťasy s širokým černým páskem. Poslední obyvatelka pokoje na sobě měla šedé tílko, zelené kraťasy a své oblíbené pantofle. Tentokrát si do svého oblečení nenechala mluvit. Neměla na Samiiny připomínky náladu. Občas chtěla být sama za sebe a byla rozhodnuta, že jí v tom ani ona svérázná blondýnka nezabrání. A také, že ne.

"Já to pořád nechápu." "Co nechápeš?" "Proč už zase připadají párty." "Už zase?!" Sam je nějaká nabroušená. "Klídek, holky. Chci si dnešní večer užít v klidu. Žádné hádky, rvačky a tak podobně. Jeden klidný več..." brunetka se zarazila, jakmile zaslechla hlasitou hudbu přicházející ze Společenské místnosti. "Říkala si, že chceš klidný večer?" ušklíbla se Sam a dívka ji za to lehce praštila pěstí do ramene. "Sklapni." vyplázla na blondýnku jazyk. Velice dospělé, Nel. Opravdu. Pousmála se nad sebou v duchu. "Kdo půjde první?" zeptala se Lily. Nikdo jí ani nestačil odpovědět a Nel už si to šinula po schodech dolů, jako pravá, neohrožená Nebelvírka.

Cizinka Kde žijí příběhy. Začni objevovat