KIRMIZI KİTAP OLUYOR

Από ilmelistan

95.6M 1.6M 414K

Nefesi kesildi. Kalp atışları hızlandı. En kötüsü ise; yine kasıklarında tatlı bir sızı dolandı. Bu adam fa... Περισσότερα

TANITIM
BÖLÜM -1-
BÖLÜM -2-
BÖLÜM -3-
BÖLÜM -4-
BÖLÜM -5-
BÖLÜM -6-
BÖLÜM -7- Part*1*
BÖLÜM -7- Part*2*
BÖLÜM -8-
BÖLÜM -9-
BÖLÜM -10-
BÖLÜM -11-
BÖLÜM -12-
BÖLÜM -13-
BÖLÜM -14-
BÖLÜM -15-
BÖLÜM -16-
BÖLÜM -17- / 1
BÖLÜM -17- / 2
BÖLÜM -17- / 3
BÖLÜM -17- / 4
BÖLÜM -17- / 5
BÖLÜM -18-
BÖLÜM -19-
BÖLÜM -20-
BÖLÜM -21-
BÖLÜM -22-
BÖLÜM -23-
BÖLÜM -24-
BÖLÜM -25-
BÖLÜM -26-
BÖLÜM -27-
BÖLÜM -28-
BÖLÜM -29-
BÖLÜM -30-
BÖLÜM -31-
BÖLÜM -32-
BÖLÜM -33-
BÖLÜM -34-
BÖLÜM -35-
BÖLÜM -36-
BÖLÜM -37-
BÖLÜM -38-
BÖLÜM -39-
BÖLÜM -40-
BÖLÜM -41-
BÖLÜM -42-
BÖLÜM -43-
BÖLÜM -44-
BÖLÜM -45-
BÖLÜM -46-
BÖLÜM -47/ PART 1-
BÖLÜM -47 /PART 2-
BÖLÜM -48-
Canlı Yayın
BÖLÜM -49-
BÖLÜM -50-
BÖLÜM -51-
BÖLÜM -52-
BÖLÜM -53-
ÖNEMLİ DUYURU
53. Bölümün Devamı Gelecek
❦ TANITIM ❦
❦ BÖLÜM -1-
❦ BÖLÜM -2-
❦ BÖLÜM -3-
❦ BÖLÜM -4-
❦ BÖLÜM -5-
❦ BÖLÜM -6-
❦ BÖLÜM -7-
❦ BÖLÜM -8-
❦ BÖLÜM -9-
❦ BÖLÜM -10-
❦ BÖLÜM -11-
❦ BÖLÜM -12-
❦ BÖLÜM -13-
❦ BÖLÜM -14-
❦ BÖLÜM -15-
❦ BÖLÜM -16-
800₺ DEĞERİNDE ÇEKİLİŞ!
❦ BÖLÜM -17-
❦ BÖLÜM -18-
❦ BÖLÜM -19-
❦ BÖLÜM -20-
❦ BÖLÜM -21-
❦ BÖLÜM -22-
BÖLÜM -54-
❦ BÖLÜM -23-
❦ BÖLÜM -24-
❦ BÖLÜM -25-
❦ BÖLÜM -26-
❦ BÖLÜM -27-
❦ BÖLÜM -28-
❦ BÖLÜM -29-
BÖLÜM -55-
DUYURU
BÖLÜM -56-
BİR SÜRÜ DUYURU
BÖLÜM -57-
BÖLÜM -58 /PART 1-
BÖLÜM -58 /PART 2-
BÖLÜM -59-
KİTAP OLUYORUZ
KÜÇÜK BİR DUYURU
BÖLÜM - 60 -
Geri Dönüyorum
BÖLÜM - 61 -
Eskişehir
BÖLÜM -62-
BÖLÜM -63-
BÖLÜM -64-
BÖLÜM -65-
BÖLÜM -66-
Duyuru
BÖLÜM -67-
BÖLÜM -68-
ÖNEMLİ DUYURU
DUYURU
BÖLÜM -69-
SİTEM
BÖLÜM -70-
BÖLÜM -71-
BİR ANI
BÖLÜM -72-
KIRMIZI KİTAP OLUYOR
AŞK KİTABI İSTEYENLERİN DİKKATİNE
DUYURU

Hellö

18.3K 896 33
Από ilmelistan

Selam aşkolarım. Uzuuuuunnnnnn bir zaman oldu değil mi? Ben sizleri çok özledim sizse bana çok kızgın, sitemli ve biraz da öfkelisiniz. Eskiden hep birlikte ilerler ve bunun verdiği zevkle sohbet ederdik. Şimdi geriye bakıyorum da hepimiz büyüdük. Sizden bir nebze bu kadar uzaklaştığım için çekiniyorum. Bunu açıkça dile getirmek istedim çünkü siz benim hayal dünyama şahit olan ve hayatımdaki hiçkimsenin bendeki bilmediği yanlarımı gören, ilmek ilmek öğrenen o insanlarsınız.

Kitaplarımın benim için önemini eski okurlarım bilirler. Onlar benim evlatlarım. Ama sizler, kimsenin bilmediği, bana özel olan ailemsiniz. Daha öncesinde sürekli geri döndüm dedim ve bir türlü geri dönemedim. Size bir sürü bahane sıralayabilirim ama gerçekçi olmak gerekirse hayatımı şekillendirmeye çalıştığım ve kendi hayatıma bile yetişemediğim bir dönemden geçtim. Bu dönemden bahsetmek istemiyorum çünkü geldi ve geçti.

Evlendim biliyorsunuz.

Hayatım inanılmaz değişti. En önemlisi soy adım, yaşadığım şehir ve gerçek hayatta olan ailem. Yeni, daha öncesinde hiç aşina olmadığım bir ailem var ve bu şaşkınlıkla NE OLUYOR LAN diye kaldım. O yüzden kendi şaşkınlığım içerisinde sizlere ulaşamadım. Doğru ya da bildiğime inandığım şeyleri sizlerle paylaştığım için kendi hayatımda yaşadığım karmaşayı kafamda oturtmadan sizlere salt doğrularla gelmeye çok çekindim. Karakterimin değişim sürecinde sizlere nasıl bir ilmelistan olarak gelebilirdim ki?

Ama artık öyle değil. Hayat karmaşık ve buna ayak uydurmak büyüdükçe süregelen bir eğlemmiş. En önemli etken olarak bunu öğrendim. Bu süreçte herkesten kaçtığım için, sizden kaçtığım için pişman değilim. Doğru bildiğimi yaptım. Elbette hatalarım oldu. Elbette sizi hayal kırıklığına uğrattım. Ama bu hayatta değişmeyen tek şeyin hayal gücüm olduğunu fark etmenin bilinciyle bu satırları size yazıyorum.

Bazılarınız bu yazdıklarımın ne demek olduğunu anlayacak, bazılarınız ise bu kız, nasıl bir kafa yaşıyor, diye düşünecek biliyorum.

Yine de geri döndüğümü ve bu sefer profesyonel bir şekilde ilerlemek istediğimi sizlere söylemek için bu bölümü paylaşıyorum.

Sizleri çok seviyorum. Enerjiniz, gerçek hayatımda hiçbir insandan yakalayamadığım ve göremediğim bir gerçeklik. Bu beni çok mutlu ediyor çünkü sizler gibi kimsenin bilmediği gerçek zekalarla karşı karşıyayım.

Planlarım, daha erken gerçekleşebilecek olgulardı ama ben doğrusunu söylemek gerekirse gerçek hayata atılmaktan korktuğum için -bu bahsettiğim şeyi anlamak için gerçekten büyümeniz ve hayata sandığınızdan da farklı bakmanız gerekiyor- kendimi geri çektim ve hayatın nasıl ilerlediğini anlamak için çoğu şeyi rafa kaldırdım. Hayat, hızlı değişen ve süregelen bir atılımmış. Uzun zaman boşuna kendimi frenleyip sizlerden ve kitap yazmaktan korkmuşum. Ama doğrusunu söylemek gerekirse bir kere olsa bir daha yapardım. Sizlerin beni anlayacağını biliyorum. Çünkü siz farklısınız. Gerçekten öylesiniz. Sizlerle paylaştığımız hayat, insanların yaşadığını bildiği hayattan çok farklı.

Neyse. Bunu, uzun uzadıya size anlatabilirim ama boş verin. Gerek yok. Sadece bu hayatta değişimden ve bunun ardından gelen yeni şeylerden korktuğumu fark ettim ama buna gerek yokmuş. Sizlerden de, yazacaklarımdan da korktuğum gibi...

Yeni bir adım atacağım ve bu adımda bana destek olacağınıza eminim. Yayınevlerinin dayattığı kurallardan, anlaşmalardan ve süregelen isteklerden sıkıldım. Bu yüzden hayatımı, size sunduğum bu hayal dünyasını, sizlerin de istekleri dünyasında şekillendirme kararı aldım.

Yeni bir atılım gerçekleştiriyorum. Eskiler bilir. Wattpad'de yardımcı, kutulu kitap basımını ben getirdim ve bu farklılıkların herkes tarafından kabul görerek kendilerine indirgemelerine şahit oldum. Şimdi de çok farklı, sorumluluk ve cesaret gerektiren bir şey yapıp Wattpad'de oluşturulmaya çalışılan düzeni kendi elime alıyorum.

Kendi yayınevimi açıyorum.

İlmelistan yayınevi.

Bu, benim değil, sizlerin yayınevi olacak. Ne isterseniz, ne hayal ederseniz, ne beklentide bulunursanız; sırf istediğiniz için, sırf talepte bulunabilme lüksünüz olduğu için açılan bir yayınevi olacak.

Sizler için yenilenen, değişkenlik gösterebilen ve gözünüze hoş geldiğinizi düşündüğünüz her şeyi dile getirebildiğiniz İSTEDİĞİNİZ şekilde kitapları yönetebildiğiniz, kurallardan uzak bir yayınevi açıyorum.

Aslında bunu aylar öncesinde gerçekleştirebilirdim ama yine benden beklemediğiniz bir şekilde korkuyordum. Yeni şeyler riskli ve beklenmedik olup sizi mağlup edebilir. Mağlup olmaktan korkarak hayata atılamayacağımı, isteklerimi yaşamadan bir köşede bekleyeceğimi fark ettikten sonrasında her şeyi boş verdim ve umurumda olmaksızın bu riski aldım.

Ama bir gerçek varsa o da isteklerimizin gerçekleşme arzusu gün yüzündeyken bunu gerçekleştirebilmek için sadece zaman kaybediyor olmamızmış.

Şöyle bir geçmişime baktım ve gerçekleşmesi ütopik olduğunu düşündüğüm her şeye inanılmaz kolaylıklarla, sırf istediğim için ulaştığımı fark ettim.

Ah be! Sizlerle inanılmaz dertleşmeye ihtiyacım var.

Ama manifesto denen o şey beni sekteye uğratıyor.

Küçük bir sır paylaşayım mı?

2014'ten beri sizlerle yazdıklarımı paylaşıyorum ve yazdığım erkek karakterleri hiç sevmezdim çünkü erkeklerin kötü olduğunu düşünürdüm. Ama hayalini kurduğum ve keşke dediğim o adamı bulup "asla evlenmem!" Diye kendime kurduğum tabuyu yıktım çünkü hani o küçük küçük aşık olduğunuz, erkek karakterlerimde sevmediğiniz yönlerden ziyade sevip, "böylesi gerçek dünyada olamaz" dediğiniz o karakterlerim var ya... bu size inandırıcı gelmese de hayalini kurup yazdığım o erkeği korkunç bir şekilde buldum ve inanılmaz derecede bunu kafamda oturtmaya çalıştım çünkü ben yıllar boyunca bunun harbiden kitabını yazmıştım. Olamaz, böyle şeyler sadece kitaplarda olur, aşk kelimesi neymiş diye kendimce umutlanmaya korktuğum o adamı buldum ve 2023 yılında yapmak isteklilerim diye liste çıkardığımda amacımın onunla evlenmek olduğunu; bugün, notlarıma girip "2023'ten isteklerim" diye yaptığım listede bariz bir şekilde yazdığımı, hayatta isteğimden daha fazlası olarak o adamla evlendiğimi görmemle fark ettim. Diğer istemlerimin ise daha küçük çaplı ve yapılması kolay bir şey olduğunu fark ettim.

Ne diyor bu kız? Dediğinizi duyar gibiyim.

Demek istediğim: hayallerinizi ne kadar büyük tutarsanız ve bunu ne kadar çok istiyorsanız gerçekleştirmenin sandığınız kadar zor olmadığını fark ettim. Sadece bunun için ÇABALAMANIZ DEĞİL GERÇEKTEN İSTEMENİZ GEREKİYORMUŞ.

Bu size ŞANS gibi geliyorsa o zaman başka bir gerçekleşen ve beklemediğim bir şaşkınlığımı anlatayım. Yayınevi açmak istiyordum. En zoru olan şey sermayeydi insanlara göre ve ailem bu konuda bana sponsor olmak istiyordu. Ama ben bu sefer de site açıp -ki daha öncesinde ilmelistan.com diye bana site açılmış, siz manyaklar siteye aniden giriş yaparak çökermiştiniz ve bunu yapan insanların istediğim düzeyde gerçekleştiremeyeceğini düşünerek ilmelistan.com sitemi kapattırmıştım. Eskiler bilir- bu yüzden de yayınevini açarsam istediğim düzeyde siteyi kimsenin yapamayacağını, bunun için insanların beni sırf kadın olduğum için kandırmaya çalışacağını düşündüğüm için korkmuş ve en kolay aşamasında pes ederek yeni bir yayıneviyle anlaşma imzalayarak kolay yolu seçmiştim. Ama aşık olduğum adam yazılımcı olup çok korktuğum ve yapmaya çekindiğim bu şeyin onun için çok kolay olduğunu, yapmak için bu kadar korkmamın gereksiz olduğunu söylemesiyle bir adım atmaya karar verdim ve 23 yaşında kendimi geçindiren gelirimi yok sayarak yayınevimi açmaya karar vermiştim. RİSK ALMIŞTIM.

Biliyor musunuz, büyüdükçe risk almak çok zormuş. Bunu göze almak cesaret gerektiriyormuş ve kendimde yeni bir özellik keşfetmeme neden olmuştu. Bir itirafta bulunayım; ben gerçek hayata girmeye çalıştığım o an inanılmaz korkarak kendi kabuğuma çekilmiştim.

Velhasıl kelam...

Anlatmaya çalıştığım ve size bu kadar uzun yazıp "keşke bunun yerine bölüm atsaydın" dediğinizi duyar gibiyim. Ama bu yazdıklarımın sizde kitaplarımda olduğu gibi GERÇEK HAYATA karşı bir ders olmasını dileyerek yazıyorum. Beni, yazdığım karekterlere, kitaplarıma karşın çok özgüvenli ve güçlü bir kadın olarak görüyorsunuz. İşte size gerçekler...

Ben korkarak tam olarak 2 yılımda cebelleştim ve sonuç olarak çok şey öğrenerek nihayet geri döndüm. Umarım içtenliğimi anlamışsınızdır.

Bunları yazıyorum, çünkü size sandığınızdan fazla değer veriyorum. Çoğu insanın bugünkü sosyal medya doğasına karşın "ne alaka? Yaz geç." Dediğini biliyorum. Ama benim için burası sosyal medyanın sahteliğini barındıran bir platform değil. En azından kitaplarım değil. Benim için çocukluğum, ders aldığım, psikolojimi iyileştiren ve büyürken buna şahit olduğunuzu bildiğim, en azından inandığım bir yer. Kitap yazmak kısacası benim diğer yarım ve siz buna farkında olmadan şahit olan, dahil ettiğim diğer ailemsiniz.

Bunları yazmak istedim çünkü hislerimi dile getirip yargılanmaktan utanan bir insan olduğumu, bu yüzden yanlış anlaşılarak olmasını beklediğim her şeyden daha farklı bir yöne saptırıldığını fark ettim.

Evet, hem korkak hem de çok iyi yaptığım şeylerde aslında çok utangaç olduğumu öğrendiğiniz bir gerçeklikle karşınızdayım.

Bunu şu an çok az insan okuyacağını biliyorum çünkü inanılmaz uzun bir süreçte kitap yazmayıp sizi unuttuğumu sandığınız bir süreç geçirdik. İleride bu satırları okumadan geçip diğer bölümü merak ettikleri için görmezden gelecek binlerce insan var. Bırakın bilmesinler. Bir önemi yok.

Önemli olan şu an, burada bunları dile getirebiliyor olmam.

Kendime böyle bir evren yaratabildiğim için gurur duyuyorum. Ama en önemlisi, buraya kadar gelip okuduğunuz için sizlere hayran kalıyorum.

Ne kadar özel ve çevrenizdeki insanlardan farklı olduğunuzu görmenizi istiyorum. Bunu saklamayın. Benim gibi utanmak ya da erteleyerek kolay yolu seçmek sadece zaman kaybı, bilmenizi istiyorum.

Bu zamana kadar sizlere hayal edebileceğiniz, sizi tatmin eden kurgular yazarak sadece bir yazardım belki de. Ama size anlatmaya çalıştığım, hayal ettiğiniz her şeyin aslında çok isterseniz elinize kolaylıkla gelebileceğini fark etmenizi istemem.

Benim bu iyiliğim, saflığım başıma hep bela oldu ama hayat felsefem 14 yaşımdan itibaren her kitabımda belirttiğim "bende her şey karşılıklıdır." Olayıydı. Tabi, siz eski Wattpad platformundan bihaber olduğunuz için bunlara aşina değilsiniz.

Benim hakkımda bilmediğiniz, çevremin ise görerek şahit olduğu ve benim kabul etmek istemediğim, kendimi görmek istemediğim bir gerçek daha...

Çevremdeki herkes çok saf olduğumu ve kandırılmaya müsait bir insan olduğumu söyler. Oysaki kitaplarımda zekice, kontrol yetisi yüksek, sizlerin beni inanılmaz zeki sandığınız şeyler yazıyorum. Bu da ayrı düştüğüm bir karambol. Hala orayı hayatımda oturtamadım. Sadece bu gerçeği kabullendim ve insanlar beni öyle görmek istiyorsa kendimi yıpratarak onlar gibi kurnaz, sinsi, düzenbaz ya da herkesin kabullendiği doğru insan olamadığım için kendimi suçlamıyorum. Böyle olmaktan mutluyum. Çünkü geçen hayat, yıpratan sorumluluk gerektiren ve korkunç bir dünyaymış. Öyle olmaya çalışırsam mutlu olamayacağım. Bunu fark ettiğim için apaçık bir şekilde size bu zayıf yönümü söylemekten korkmuyorum artık.

Ben buyum ve böyle çok mutluyum.

Ailenizin, arkadaşlarınızın ya da doğru sandığınız büyüklerinizin söylediklerini, sizin daha öncesinde yaşamadığınız için TECRÜBELİ İNSAN diye nitelendirdiğiniz insanların bakış açışlarına maruz kalmayın. Doğru bildiğiniz, bu hayatta sizi siz yapan ve hayatınızı aslında olması gerektiği gibi, hayal ettiğiniz gibi yaşamanızı sağlayan bir gerçek. O, hep kötü insan olmayı değil -bu yol hayatınızı istediğiniz yere getiriyor sanırken yıllar sonrasında aslında istediğiniz hayatın bu olmadığınızı keşfetmenizi sağlar- siz, siz olduğunuz için bu hayatta farkında olmadan, kolaylıkla aslında her şeye ulaşabildiğinizi göreceksiniz.

Ay! Ne konuştum.

Özetle. Sizi seviyorum. Ortalıkta yokken aslında sizler için her şeyi planladım ve şimdi de yürürlüğe sokuyorum.

Benim sayfam sadece kitapları değil, bir ailenin temelini oluşturuyor ve sizler, bana sandığınızdan da fazla güç bahşettiniz. Şimdi de bunu öğrenmenizi istedim çünkü bunu bilmeyi hak ediyorsunuz.

Sizleri tanımadan çok seviyorum. Çünkü siz benim hayal dünyamı görüp burada kendi hayal dünyanızı da benimkiyle birleştiren, bir olup bunu anlık da olsa yaşayanlarsınız. Bu yüzden sizlerin böyle bir yazı yazarak farklı bir bakış açısına aşina olmanızı sağlamak, bir an da olsa gerçeklerle karşı karşıya kalarak bunu kabullenebilmenizi istedim.

Yeni yıl, sizler için yeni hayaller ve gerçekleştirmekten korkmadığınız yansımalardan uzak gelsin isterim.

Öpüldünüz💋

Συνέχεια Ανάγνωσης

Θα σας αρέσει επίσης

BERCESTE Από itsmegokcen

Εφηβική Φαντασία

5.8M 191K 98
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
75.1K 3K 45
TAMAMLANDI. sesin kulaklarımda hiç duymamış olmama rağmen [yarı texting.] ≠ berat ayberk özdemir fanfiction. #1 beratayberközdemir | 01.02.22 #1 gala...
minik bebeğim(yarı texting) Από a.

Εφηβική Φαντασία

430K 11.7K 51
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
3.4K 560 25
Sevgiye aç iki yaralı yürek Buse ve Berke'den sonra Buse'nin en yakın arkadaşı Seda'nın hikâyesini okumaya hazır mısınız? Buselik adlı ilk romanıyla...