Müslüman bir kadın ulaşılmaz olmalıdır

9 2 0
                                    

Zirâ müslüman bir kadın ulaşılmaz olmalıdır. Tesettür, erkeklerin bize bakmasını en aza indirmek için değil midir? Peki seni takip edenlerin hepsinin kız olduğuna gerçekten inanıyor musun? Burada o profile resmini koyma amacın nedir? Resimlerini paylaşma amacın nedir? Peki neden bir erkeğe istediği anda yüz hatlarını inceleme fırsatını veriyorsun? Sen TESETTÜR emrini sadece sokaklarda uygulamak için mi kabul ettin? Sosyal medyadan da hesaba çekileceğini unutma..Burada kendi irâdenle o en güzel resimlerini paylaşan sensin bunu unutma kardeşim.. Hz.Fatıma annemiz geceleyin beni kabrime koyun, erkekler görmesin kelâmını ederken her türlü insanın olduğu bir yerde yaptığın İSLAM’A ne kadar uygundur? Ha bir de ama ben kantinde oturuyorum burada da erkekler var? diyenler yok mu..O kantinde ki erkekler sosyal medyada ki gibi dakikalarca yüzüne bakamıyorlar ki desem? O dolmuşta ki erkek gecenin bir yarısı da yüzüne bakabiliyor mu? Cevabını sen verdin zaten kardeşim..Bir erkek neden benim yüz hatlarıma kendisine ait bir telefondan bakabilsin ki? Ha burada resmini paylaşmışsın ha da o erkeğe smsle resmini yollamışsın? NE FARK VAR?

Bırakın artık insanlar sizi merak etsin kardeşlerim. İfşâ olma hevesiyle iffetinizi, o güzel kimliğinizi burada ifşâ etmeyin. Bir günahtan tam dönen o günahı hiç işlememiş gibidir kardeşim..Hadi kardeşim; şimdi vakit profilindeki resimleri silme vaktidir.. Evleneceğin insandan başkası artık seni bu kadar yakından göremeyecek..

Hadi kardeşim vakit; iffetini, hayâ’nı gösterme vaktidir.

Ne de güzel diyor Nureddin Yıldız Hocamız..’Dışarıda kendisine bakan yabancı gözlerden rahatsız olan hanımların, internette rahatça resim paylaşmaları, olsa olsa şeytana maskara olmaktır.’
Selamun Aleyküm.

Sümeyye KARTAL

Gençler Yazıyor ~2~Onde as histórias ganham vida. Descobre agora