Bölüm 🍀97🍀 O Öyle Güzel Ki

34K 2.1K 397
                                    

Bölüm parçası: Abdal- Pınar Başından Bulanır

Bu bölüm biraz geçiş bölümü tadında arkadaşlar. Dilerim beğenirsiniz.

/97/ O ÖYLE GÜZEL Kİ/

12 ŞUBAT 🍂🍂DÖRT GÜN SONRA

' İkinci gün ama tenim bir hayli özledi seni. Saçlarım, yüzüm parmak uçlarının dokunuşu için kıvranırken telefon ardında duyduğum sesin, soluk almama yetmiyor. Tek tesellim iyi oluşunu bilmek akşam gözlüm.'

" Daha iki gün bile olmadı Esila. Bu kadar harap etme kendini."

Elinde cips tabağıyla salona giren Yiğit'in söylediklerine karşılık " Gel de kalbime anlat." diye mırıldanan Esila, yanına gelen kuzeninin  sehpaya koyduğu  tabağa göz ucuyla baktı. Erkam'ın Kenan'ın mal paylaşımı için çağırdığını söyleyerek gidişinden sonra kuzenleri onu bir an olsun yalnız bırakmıyordu ancak kalbi etrafındaki kalabalığa rağmen akşam gözlüsü olmadığı için yalnız hissediyordu. Sadece geceleri ayrı kaldıkları dört gün onun için rüya gibi geçmişti ve şimdi yokluğu, yaşanan anları ciddi anlamda rüya gibi algılamasına neden oluyordu. Henüz iki gün olmamıştı ama korkuları yüzünden iki ay geçmiş gibi hissediyor, sürekli kötü bir şey olmaması için dua ediyordu.

" Film izleyelim mi? "

Başını olumsuz anlamda sallayan Esila, elinde tuttuğu telefonunun ekranına  işaret parmağının ucuyla dokunarak " Babam ne zaman gelecek?" diye kendi kendine söylendi.  İkindi vakti yaklaşıyordu  ve babası dün olduğu gibi bugün de evde değildi. Erkam dan sonra babasının da gidişinin ağırlığını taşıyordu kalbinde. İkisinin birden aynı gün gidesi tutmuştu ve kalbi ile içindeki küçük kız çocuğunun sitemleri ile başbaşa kalmak hoşuna gitmemişti.

" Babam evden çıkmadan  önce  konuştu. Birkaç saate evde olurmuş."

Sessizce kendini onaylayan kuzeninin hüznünü nasıl dağıtabileceğini düşünen Yiğit, ensesini kaşıyarak yanına  oturduğu sırada salona bu kez ellerinde tepsiler ile Mert ve Pınar girdi. Esila ve Yiğit'in asık suratlarının aksine diğer ikili keyifleri yerinde, gülümsüyorlardı.

" Esila ve Yiğit'i görünce ' İyi ki aşık değilim' diyorum."

Kuzeni ile mutfakta anlaşan Pınar, Mert'in konuyu hemen açmasını beklemediği için afallasada birkaç saniye içinde kendisini toparlayarak " Aynen. Ben de öyle düşünüyorum. " dedi. Tepsideki atıştırmalıkları sehpaya dizerken göz ucuyla baktığı  kardeşinin kaşlarını çatarak bakıyor olmasına rağmen aldırış etmedi. Amaçları hem Esila'nın babasının ve Erkam'ın yokluğu yüzünden çektiği hüznünü dağıtmak hem de Yiğit'in aşk acısını tek başına çekmesini engellemekti.

" Kime aşıksın?"

Esila'nın yönünü bir anda kendisine çevirerek oturmasıyla ne diyeceğini bilemeyen Yiğit, çattığı kaşlarını düzelterek kuzenine döndüğünde ikilinin karşısına oturan Mert ve Pınar onlar farketmeden yumruklarını tokuşturdular. Umdukları gibi olmuş, Esila'nın yüz ifadesindeki hüznün yerini merak almıştı.

" Söylesene." diyerek Yiğit'in dizini dürten Esila, Pınar'ın ayağa kalkıp sehpadan aldığı çekirdek tabağını eline tutuşturduktan sonra yerine otururken " Çekirdekle daha iyi gidiyor." demesiyle başını aşağı yukarı salladı. Merakla kuzenine bakarken ilk çekirdeği dişleri arasına almıştı bile. Kalbi Erkam için sızlanmaya devam ederken içindeki küçük kız çocuğu da dikkatini Yiğit'e vermişti.

AĞLA SEVDAM Où les histoires vivent. Découvrez maintenant