Bölüm ☘15☘ Günahkâr

88.6K 3.7K 640
                                    

/15/GÜNAHKÂR/

Multimedyadaki parça eşliğinde dinlemenizi tavsiye ederim...

25 AĞUSTOS  🍂🍂

Sağ eline büyük bir pişmanlık ile baktı adam... Öfkesine yenildiği için kendisine kızmaya doyamadığı dakikalarda zamanı geriye almak istedi. Geriye almak ve Esila'ya hiç vurmamış olmak! Onca insanın önünde karşısına dikildiği için vurmuş, haklı olduğunu düşünmüştü ama şimdi vicdanı pişmanlık ile kavruluyordu. Yaşla dolu ela gözleri aklına her gelişinde vicdanının sesini susturamaz olmuştu...!

"Utandın mı bari?"

Ağabeyinin sorusu ile bakışlarını elinden ayıran Erkam, " Ne için?" diye sorduğunda Kenan'ın cevabı gecikmedi.

" Esila'ya yaptıkların için?"

Dişlerini sinirle birbirine bastırarak gözlerini kapatan Erkam utanmıştı ama bunu ağabeyine söyleyecek değildi.

" Şu an ne yapmak istiyorum biliyor musun? Seni arabadan indirip herkesin gözü önünde yumruklamak. O kıza yaşattığını yaşatmak!"

" Abisi kardeşimizi o şerefsize götürmeseydi bunlar olmayacaktı!"

" Senin, Berzan ile Mustafa dan ne farkın kaldı peki? Esila isteseydi ' banane' der haber vermezdi! İsteseydi abisini satmayıp susardı! Ama sana rağmen böyle bir şeyi yapmadığı için kendinden utan Erkam!"

Belli etmiyor olsa bile Esila'nın durumuna üzülen Kenan, kardeşinin akrabalarının önünde yaptığının aynısını kardeşine yapmak istiyordu. O an Mustafa'ya olan öfkesi yüzünden Erkam'a engel olmadığı için pişman olmuştu ancak asıl pişmanlığı Esila'nın, Berfu için aramasıyla yaşamıştı. Kendileri genç kıza neler yaparken, o kin tutmayıp onları durumdan haberdar etmişti!

" Berfu'yu bulduğumuzda ne istiyorsan yaparsın abi!"

" Yapacağım, merak etme!"

Ağabeyine hak veren Erkam, bakışlarını sıktığı yumruklarına doğrulttu. Öfkesi bu kez Esila'ya değil, kendisineydi. Dur durak bilmeyen kinine idi kızgınlığı!

" Kahretsin! Esila abisi ile gitmiş."

Elinde tuttuğu telefonu bacağına vuran ağabeyine yüzünü hızla dönen Erkam, " Ne demek gitmiş? Gitme demiştim." dedikten sonra elindeki telefonu alıp, Esila'nın gönderdiği mesajı okumaya başladı.

' Kenan abi, abim şüphelenmesin diye onunla gitmek zorunda kaldım. Sağlık ocağının arkasındaki eczanenin önünden taksiye bindik şimdi. Gelmenize çok var mı?'

' Sana gitme demiştim!'

Sözünü dinlemediği için kızdığı karısına mesaj atan fakat cevabını bekleyecek sabrı olmayan Erkam vakit kaybetmeden aramaya koyuldu. Geriye dönmesini, gitmemesini isteyecekti ondan ancak cevap vermeyip, kapatması ile daha bir öfkelendi.

" Açmıyor!"

" Abisinin yanında açıpta ne diyecek sana Erkam? Saçma sapan iş yapmada ver şu telefonu! Tam olarak nerede olduklarını öğrenelim."

" Ben de öğrenebilirim!"

Telefonu ağabeyine vermeyip Esila'nın cevap vermesini beklemek zorunda kalan Erkam, birkaç dakika sonra gelen mesajı kaşlarını çatarak okudu.

' Kalsaydım şüphelenecekti. Birde arama açamıyorum. Ağam!'

' Açma! Yüz yüze geleceğiz nasıl olsa!'

AĞLA SEVDAM Where stories live. Discover now