Bölüm 🍀90🍀 ESKAM

55.3K 3.2K 640
                                    

/90/ ESKAM/

Merhaba arkadaşlar. Dilerim iyisinizdir.

Bu bölümde Erkam hediyeyi buluyor ancak Esila ile arasında olacak olan gelişmeleri iki bölüm  sonrasına bırakmak zorunda kaldım. Çünkü  Hasan Ağa engeli varken ilerletemiyorum sanki. Adam aklımdan çıkmıyor kaç haftadır.  O yüzden onu aradan çıkarayım artık diyorum. Bu ve sonra ki bölümde Hasan Ağa aktif olacak. Kendimce en sonunda ne yapacağıma karar verdim ama size de sormak istiyorum.

Hasan Ağa sizce  ne yapar ya da başına ne gelir?

Birde hediye ile ilgili tahminlerinizi çok merak ediyorum. 

Bu bölümden sonrasında haftada bir paylaşım yapmam biraz zorlaşacak arkadaşlar. Okullar kapandığında misafirim gelecek ve kalıcı olacak. Ne kadar kalır, ne zaman gider bilmiyorum. Elimden geldiğince bulduğum her fırsatta yazmayı planlıyorum ama ne kadar sürede bir paylaşabilirim bilmiyorum. Hoş o vakte kadar ne yaşanır ne gelir başa  belirsiz. Net bir şey söylemek istemiyorum bu yüzden.

Bölümde zaman atlayacağız. Tarihleri gözden kaçırmayın lütfen.

Dilerim beğenirsiniz. ❤

26 OCAK 🍂🍂

' Bu kışı böyle hayal etmemiştim Elam. İlk kez bir kışımın sıcak ve huzurlu geçeceğini düşünmüştüm. Çünkü sen vardın. Sıradan bir mevsim olmayacaktı benim için. Olmadı da. En çetin kışı bu yıl yaşıyorum. Sorsan, diğer kışları mı özledim? Hayır. Geçmişimde  içinde senin olmadığın hiçbir mevsimi özlemem, ama senin olmadıklarına da alışamam. Ben bu kışı hiç sevmedim Elam. Yağan kar umrumda değil, yağmurlar gözüme güzel gelmiyor, doğan güneşi umursadığım söylenemez. Tenim ha buz kesmiş, ha cehennem sıcağında kavrulmuş. Sen yokken bir önemi de yok. Birazdan yiyeceğim birkaç lokma bile senin için. Üzerimdeki kazağı bile üşümemek için değil senin için giyiyorum. Sigarayı da azaltacağım. Dertleşmek için de bir arkadaş buldum. Hani senin kaçıpta arkama sakladığın ufaklığın yanına gideceğim. Yine kovala Esilamı, bana getir diyeceğim. Olur da bir gün yeniden aynı yolu yürürsek mutlaka bir köpek sahiplenelim. Her korktuğunda bana gel. Bana şikayet et onu. Sonra ben de ikinizin arasını bulmaya çalışayım.

AĞLA SEVDAM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin