Yeni Bölümler Hakkında ( Okumadan Geçmeyin Lütfen)

36K 1.1K 227
                                    

Merhaba arkadaşlar.

Dilerim iyisinizdir.

Yeni bölüm zamanı geldi çattı. Bu konuda kafamda o kadar çok soru dolanıyor ki. Batırdım mı? Beğenir misiniz? Bilemiyorum. Bir şekilde kendi içimde  orta yolu bulup yazmaya çalıştım, böyle yapmayada devam ediyorum. Duygu aktarımım nasıl, size ne kadarını hissettirebiliyorum? Aradan sonra yazdığım bölümlerden memnun olduğumu söyleyemem, çünkü geriye dönüp eski bölümleri okuduğumda halen daha eksiklik hissediyorum. Ama ne yaparsam yapayım aynı şekilde hissederek yazamıyorum. Bilmiyorum, belki zamanla düzeltirim.

Son bölümden bu kısma bağlamam bir hayli zaman aldı. Sürekli ne yapsam diye düşündüm. Sil yaz, sil yaz, bu olur mu olmaz mı diye diye sonunda bir yola girdim.

Dramdan gına geldi bunun farkındayım, ben de bundan memnun değilim arkadaşlar ancak bir süre daha bu şekilde ilerletmek durumundayım. Yine çok az kaldı diyeceğim ve bu kez gerçekten az kaldı. Beş ya da altı bölüm sonra düzelecek araları. Dilerseniz o bölümleri atlayın, iyiye gittiklerinde bölüm başlığına kalp koyar bunu size belirtirim.

Hikâyenin gidişatından sıkılıp bırakanlar var. Bu konuda bir tepki gösterecek değilim - ki kendimde böyle bir hak görmüyorum- bu zamana kadar vakit ayırdıkları için teşekkür eder, kararlarına saygı duyarım.

Bölümler için bir gün belirlemek istemiyorum arkadaşlar. Şu gün dediğimde çoğunlukla o gün paylaşamıyorum. Bölümler bir aksilik olmadığı sürece haftada bir gelecek ama günü belirsiz.

Ocak ayından beridir bölüm yazamıyorum doğru düzgün. Elimde çok fazla bölüm yok. Zaten bölüm biriktirmek bana göre değilmiş bunu bir kez daha anladım. Yazdığım an paylaşma isteği ile dolup taşıyorum, yapamayınca da kötü hissettim.


Umut ve Özlem'in olduğu bölümlere bir an önce gelmek istiyorum inanın. Şu an yazarken çok karmaşık hissediyorum ama ikizlerin olacağı bölümleri hayal ederken heyecanlanıyorum. Daha önceleri yirmi bölümde bitiririm diye düşünüyordum ancak geçen zamanda birçok şeyi kafamda koydum çıkardım. Şu an kaç bölüm sonra final olur bilmiyorum. Onu zamana bıraktım.



Değerli vaktini ayıran, yanımda olan, yalnız bırakmayanlara ne kadar teşekkür etsem az gelir🤍 İyi ki varsınız...




AĞLA SEVDAM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin