Chapter 150.2

969 29 33
                                    

vrijdag 22 april 2016

Samen met Gigi, May en Harry ga ik het kamertje van de verloskundige in. Vandaag is de scan waarmee we te weten komen of we een jongetje of een meisje krijgen.

Eloise, de verloskundige, vertelt het alleen aan Gigi en May en zij regelen dan samen de gender-reveal party voor vanavond. 

Eloise stelt zich snel voor aan Gigi en May, en ik ga in de stoel liggen terwijl ik mijn shirt alvast omhoog doe.

'Nou, laten we gaan kijken of we kunnen uitmaken of het een jongen of meisje is', zegt Eloise, waarna ze de koude gel op mijn buik doet.

Ze pakt het echoapparaat en plaatst 'm voorzichtig op mijn buik, waarna ze heen en weer beweegt. 'Daar is jullie kindje', glimlacht ze, terwijl we allemaal meekijken op het scherm. We horen het hartje kloppen.

Na een tijdje wordt haar glimlach groter, 'Ik begrijp dat ik het geslacht aan Gigi en May moet vertellen en niet aan jullie?' vraagt ze voor de zekerheid. 

'Ja', zeg ik. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en wil het zo graag weten, hoewel het me niet eens zo veel uit maakt of het een jongen of meisje is. Maar Gigi en May wilden beiden heel graag een gender-reveal party regelen. En ik vind dat natuurlijk ook super leuk.

Eloise blijft nog even naar het scherm kijken en haalt een paar seconden later het apparaat en de gel van mijn buik. 'Dames, dan mogen jullie even meelopen', glimlacht Eloise naar Gigi en May.

Ik trek  mijn shirt weer goed en sta op van de stoel, waarna ik Harry een knuffel geef. 'Over een paar uur weten we wat het is', zeg ik. 'En over nog minder uur hebben we de sleutel van ons huis', zegt Harry met een schuine glimlach. 

Gigi en May komen achter Eloise aan de kamer in en ze hebben allebei een ontzettend grote glimlach op hun gezicht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Gigi en May komen achter Eloise aan de kamer in en ze hebben allebei een ontzettend grote glimlach op hun gezicht. Ik heb nu nog steeds geen idee wat het is; Gigi dacht dat het een meisje zou zijn en May dacht een jongen.

'Kom,laten we gaan', zegt Harry, 'Dan kunnen jullie het feestje gaan voorbereiden en wij kunnen de huissleutel gaan ophalen.' Hij beweegt enthousiast met zijn schouders.

We staan voor ons nieuwe huis met de sleutels in mijn hand. 'Kom, laten we ons huis in gaan', zegt Harry, waarna hij zijn hand op mijn onderrug legt. Ik steek de sleutel in het slot en draai de deur open.

De meubels staan er allemaal nog en het ziet er allemaal prima uit. Toch hebben we besloten om alles nieuw in te richten, maar dat doen we pas na de tour. 

De gender-reveal party is dadelijk in het huis van Taylor en Joe, in Londen. Het huis is ongelooflijk groot en volgens Gigi perfect voor een feestje. Ik heb er echt zin in en kan niet wachten totdat we weten wat we krijgen.

Dan kunnen we hier ook beginnen met het inrichten van de babykamer en kunnen we al leuke kleding gaan kopen.

Harry en ik hebben ook besloten om vanavond op Instagram te delen dat we zwanger zijn. Als we het nu niet delen, komen ze er vanzelf achter sinds mijn buik echt wel duidelijk te zien is, nu. En we willen het liever zelf vertellen dan dat iedereen erachter komt via een of ander roddelblad. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu