Chapter 106.

1K 39 12
                                    

maandag 9 september 2015

Ik lig tegen Harry aan op de bank wanneer mijn telefoon begint te trillen. Ik zie dat ik ben getagd in een aantal posts op Instagram. 

liked by jonasbrothers and 249,102 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by jonasbrothers and 249,102 others

5sos GLASGOW TICKETS ON SALE NOW!
{tagged in post: @olivia_cmpbll}

comments
5sos_calum SEE YOU 22 OCTOBER!!!!
1d_lukeh_wdw I GOT TICKETS SKSSKKSKSKSKSK
5sos_fandom YAAYY I'M SEEING THEM 2 TIMES!!!!!!
     ashtonmybestfriend OMG ME TOO!!!!
5sos_sos I'M GOING TO SEE THEM!!!!!!

comments5sos_calum SEE YOU 22 OCTOBER!!!!1d_lukeh_wdw I GOT TICKETS SKSSKKSKSKSKSK5sos_fandom YAAYY I'M SEEING THEM 2 TIMES!!!!!!     ashtonmybestfriend OMG ME TOO!!!!5sos_sos I'M GOING TO SEE THEM!!!!!!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by niallhoran and 289,562 others

5sos MANCHESTER TICKETS ON SALE NOW!
{tagged in post: @olivia_cmpbll}

5sos_micheal YESSS!!! i can't wait!
     michealclifford See you soon!
          5sos_michael OMGHJDF LHFHI IHFHERF!!!
5sos_nhc_stan I CANNOT WAITTTTT
uknowilove5sos YESSSSSSS
ifcalumcoudtalk ♥♥♥♥

5sos_micheal YESSS!!! i can't wait!     michealclifford See you soon!          5sos_michael OMGHJDF LHFHI IHFHERF!!!5sos_nhc_stan I CANNOT WAITTTTTuknowilove5sos YESSSSSSSifcalumcoudtalk ♥♥♥♥

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by niallhoran and 261,362 others

5sos SHEFFIELD TICKETS ON SALE NOW!
{tagged in post: @olivia_cmpbll}

comments
5sos_foreverx I can't wait to see you for the first time live!!!
jasmine_5sos YAAAYYY
5sosx1dxjb I LOVE YOU!!

'Kijk', zeg ik, wanneer ik de foto's aan Harry laat zien. 'Echt heel tof', glimlacht Harry. Hij drukt een kus op mijn wang en daarna in mijn nek.

'Niet op mijn bank!' schreeuwt Louis. 'Het is niet alleen jouw bank. Hij staat op de naam van ons alle drie', zegt Harry, waarna hij me op zijn schoot trekt. 

Ik leg mijn hoofd op Harry's schouder en zucht. 'Ik vind het wel spannend, hoor... Een half jaar geleden had ik dit nooit gedaan.' 'Twee maanden geleden ook niet, denk ik', zegt Louis. 

'Nee, klopt', zeg ik, 'Maar ik ben blij dat ik gekozen heb om het wel te doen.' 'We zijn trots op je', zegt Harry, 'De andere jongens ook.' Ik glimlach verlegen. 

'Zal ik wat te drinken halen?' stel ik voor. 'Ja, lekker', knikt Louis. 'Wat wil je?' vraag ik. 'Biertje', zegt hij. 'Doe mij maar wijn', zegt Harry. Ik knik en loop naar de keuken. 

Ik pak een flesje bier uit de koelkast. Dan pak ik een fles wijn en vul ik een glas. Voor mezelf pak ik een glas water. Ik moet morgen toch weer vroeg op en ik kan niet zo heel goed tegen alcohol...

Ik ga terug naar de woonkamer en zet de glazen op de tafel. Ik kruip tegen Harry aan op de bank. 

Als ik mijn water op heb, sta ik op. 'Ik ga naar bed', zeg ik, 'Het is bijna 22:30 uur en ik moet er morgen vroeg uit.' 'Slaap lekker', zegt Louis. 'Ik blijf nog even zitten, is dat goed?' vraagt Harry. 'Ja, sure.' Ik druk een kus op zijn lippen en ga dan naar boven, naar onze slaapkamer. 

Ik pak een wat warmere pyjama uit de kast en ga dan naar de badkamer. Ik haal de scrunchie uit mijn haar en leg een handdoek klaar.

Ik haal snel mijn make-up eraf en poets mijn tanden. Daarna kleed ik me uit en ga ik onder de douche staan. 

De warme stralen water op mijn rug werken ontspannend en ik sluit even mijn ogen. Alle shows van de promotour van 5SOS zijn uitverkocht. Ik ga voor uitverkochte zalen spelen! 

En school was leuk. Ik ben blij dat ik al een groepje heb waar ik mee om ga. 

Ik pak mijn shampoo en was mijn haar. Ik spoel het lang uit en geniet van de warme stralen over mijn gezicht.

Daarna was ik mijn lichaam met wat schuim en spoel ik mijn lichaam af.

Ik stap onder de douche vandaan en droog me snel af. Dan wikkel ik mijn haar in de handdoek en trek ik mijn pyjama aan. 

Ik loop naar het washok en gooi mijn kleren in de wasmand. Ik ga naar beneden en pak een glas water uit de keuken. Ik hoor de jongens in de woonkamer lachen.

Ik ga weer terug naar onze slaapkamer. Ik zet het glas op mijn nachtkastje en ga weer naar de badkamer. Ik haal mijn haar uit de handdoek en borstel het door.

Ik doe mijn haar vast op een wat lossere, hoge knot en doe wat verzorgende olie op mijn gezicht.

Ik ga naar de slaapkamer en pak mijn telefoon terwijl ik onder de dekens kruip. Ik open WattPad en open een One Direction fan fictie die ik begin te lezen.

Na ongeveer een half uur, leg ik mijn telefoon weg en ga ik op mijn zij liggen. Ik sluit mijn ogen.

Wanneer ik bijna slaap, hoor ik dat de deur open gaat. 'Slaap je?' fluistert Harry. 'Nee', zeg ik.

Ik hoor hoe hij zijn kleren uit doet en op de stoel gooit. 'Ik ga mijn tanden poetsen, ik ben zo terug.' 'Oké.'

Ik ga op mijn andere zij liggen, zodat ik met mijn gezicht richting Harry's kant van het bed lig. Na een paar minuten komt hij naast me liggen.

'Slaap lekker', zegt hij zacht, terwijl hij zijn armen om me heen vouwt en me tegen zich aan trekt.

Ik leg mijn hand op zijn borstkas en zucht. 'Welterusten, Haz.' 'I love you.' 'I love you so much more', zeg ik zacht terug.

'Onmogelijk', fluistert hij, waarna hij een kus tegen mijn wang drukt. Ik kijkt een beetje omhoog en druk een kus op zijn kin. Hij kijkt wat naar beneden en drukt zijn lippen tegen die van mij.

Ik kus hem zacht terug en haal mijn hand door zijn haar. 'I really really really love you', zeg ik tegen zijn lippen. 'And I'm really really really in love with you', zegt hij zacht en hij trekt me dichter tegen me aan, terwijl hij het contact tussen onze lippen verbreekt.

Ik sla mijn armen strak om hem heen en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas. Ik sluit mijn ogen en luister naar het ritme van zijn hart. Al snel val ik in slaap.

~~~
Guys... Nog 1 hoofdstuk en dan is deel 1 van Sweet Creature afgelopen... 🥺 Ik wil even iedereen bedanken voor het lezen en stemmen!
Deel 2 komt er snel aan en zal gewoon in dit boek zitten, dus verwijder 'm niet uit je bibliotheek ☺️ All the love, S. ❤

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu