Chapter 91.

1.1K 33 23
                                    

zondag 1 september 2015

Harry zet zijn tas op de grond in mijn slaapkamer. Ik hoor dat beneden de deur open gaat. 'Ik denk dat mijn vader thuis is', zeg ik, 'Kom even mee naar beneden. Dan ben je daar vanaf.' 'Ja, is goed.' Hij haalt snel zijn hand door zijn haar en loopt dan achter me aan de trap af.

'Pap!' zeg ik en ik geef hem een knuffel. 'Hey Liv! Harry, welkom!' 'Dank u.' Mijn vader aait me over mijn hoofd en geeft daarna Harry een hand. 'Ik ga even bij je moeder kijken.' 'Oké, dan gaan wij weer naar boven.' 

Ik pak Harry's hand en trek hem mee naar boven. Ik draai de deur achter me op slot en duw Harry dan tegen de deur aan. Ik ga dicht tegen hem aan staan en kijk hem aan. 

'Stop nu met zo zenuwachtig zijn. Mijn moeder mag je en mijn vader doet zijn best. Je doet chagrijnig, niet leuk.' 'Sorry.' 'Maakt niet uit. Kiss me.' 

Hij drukt zijn lippen gelijk tegen die van mij en ik trek aan zijn haar. Na een paar minuten tilt hij me op en leg hij me voorzichtig op het bed. Ik wil zijn blouse losmaken, maar hij schudt zijn hoofd. 'Niet hier. Niet nu', zegt hij. 

'Oké...' mompel ik. 'I love you.' 'Je hebt een boner', lach ik. 'Babe, dat heb ik zelf ook wel door. Maar ik wil het nu niet. Je ouders zijn beneden.' 'Oké.' 

Ik zucht en rol op mijn zij. 'Zullen we zo naar het park gaan? Na het eten.' 'Ja, is goed. Als een date?' Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Oké.' Hij drukt een zachte kus op mijn lippen.

Dan kijkt hij me glimlachend aan. Opeens hoor ik een zacht geluid aan de deur. Ik spring omhoog en trek de deur open.

'Tiger!' zeg ik blij, waarna ik mijn kat van de grond op til en een knuffel geef. 'Harry, dit is Tiger! Mijn andere boyfriend.' Harry komt naar me toe en aait Tiger voorzichtig. 'Lief', glimlacht hij.

Ik plof op het bed neer en zet de kat op mijn schoot. Harry aait 'm even en glimlacht naar het beestje op mijn schoot. Dan legt hij zijn hoofd op mijn schouder en zucht. 'Ik hou van je', zegt hij. 'Ik hou meer van jou.' 

Tiger springt van mijn schoot en loopt mijn slaapkamer uit. Hij houdt niet van dit geslijm, denk ik lachend. 

Dit is de slaapkamer waarin ik een grote, kartonnen versie van alle jongens had staan. Gelukkig staan die nu in mijn kast, want dat had behoorlijk ongemakkelijk geweest. 

De poster aan de muur zijn vervangen door lyrics en een paar kleine foto's. Het enige wat hier ongemakkelijk is, is mijn One Direction dekbed...

Of hij heeft het nog niet opgemerkt, of hij doet alsof. 

Ik sta op van het bed en loop naar mijn raam toe. Ik kijk de achtertuin in en zucht. De laatste keer dat ik hier was, was ik nog zeventien. Nog nooit gezoend. En al helemaal niks meer... 

Een glimlach ontstaat rond mijn lippen en ik moet op mijn wang bijten om 'm weg te kunnen krijgen. 

Ik kijk even naar Harry. Hij ligt languit op mijn bed, met zijn telefoon in zijn handen. Zijn duimen bewegen snel over het scherm. 

Ik loop naar mijn muziekspeler toe en zet de cd die erin zit aan. Het is het eerste album van Camila Cabello (a/n was nog niet uit in 2018 maar okay :) 

Ik zing zachtjes mee, terwijl ik mijn laptop aanzet. Deze moet ik ook meenemen naar Londen. Nu bewerk ik steeds video's met die van Harry, maar mijn eigen laptop werkt toch wel fijner. 

De achtergrond licht op en snel klap ik mijn laptop dicht. Het was een Larry foto. Dat was ik even vergeten. 

Ik neem de laptop op mijn schoot en draai me om, zodat Harry niet mee kan kijken. Snel kies ik een andere achtergrond en stel ik 'm in. Het is een oude foto van mij en Jack. Prima. 

Ik zet mijn laptop neer op mijn bureau en ga weer bij Harry op het bed liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en kijk mee op zijn telefoon. Hij zit weer Candy Crush te spelen...

'Dat spel is echt niet goed, gast!' lach ik. 'Maakt niet uit. Ik wil alle levels halen.' 'Succes.' Ik kom omhoog en zucht. 'Verveel je je?' vraagt Harry. 'Ja, wel een beetje. We kunnen zeker niet even naar buiten?' 

'Sorry, baby, maar dat is echt niet handig...' 'Maakt niet uit.' 'Weet je? Waarom ook niet? Dan zien ze me maar. Dan komen er maar foto's van ons. Ik hou van je. Kom, we gaan naar buiten. Laat me de stad zien.' 'Echt?' 'Ja, ik denk niet eens dat hier paparazzi komt.' 'Oké! Kom, dan gaan we!'

Harry knikt en staat op van het bed. We gaan naar beneden. Ik roep door het huis dat we een rondje gaan lopen en stap dan naar buiten. De deur laat ik achter me in het slot vallen. 

Voor de zekerheid heb ik mijn camera met me meegenomen. Misschien kan ik wat leuke foto's maken.

Harry pakt mijn hand en samen lopen we richting de stad. Alle winkels zijn gesloten, maar de lampjes boven de straten branden.

'Haz, mag ik een paar foto's van je maken?' vraag ik terwijl ik mijn camera omhoog houd.

'Ja, sure.' 'Niet irritant doen dan...' zeg ik half lachend.

'Nooit!' Hij doet een paar stappen opzij en komt dan opeens op me afgerend. Hij tilt me op van de grond en draait een paar rondjes. Ik sla lachend mijn armen om zijn nek en hou hem stevig vast.

Wanneer hij me weer op de grond neer zet, houdt hij me nog even vast en drukt hij me stevig tegen hem aan. Ik voel zijn lippen op mijn kruin en glimlach. 

'Kom, doe je jasje uit', zeg ik terwijl ik hem loslaat. Harry luistert niet en houdt me stevig vast. 'Haz, kom op...' In plaats van me los te laten, trekt hij me nog dichter tegen hem aan. 

'Heel even nog', mompelt hij. Ik kan een glimlach niet onderdrukken en sla mijn armen weer om hem heen. Ik sluit even mijn ogen en adem de geur van zijn zachte haar in. 

Zijn hand streelt langzaam over mijn rug en zijn wang rust tegen mijn hoofd. Ik hoor zijn rustige ademhaling en voel zijn warmte door onze kleding heen. 

Zijn lippen raken weer kort mijn kruin en dan laat hij me langzaam los. Met een verlegen glimlach kijkt hij me aan. 'Sorry dat ik zo kut was vandaag', zegt hij zacht. 

'Wat? Nee! Helemaal niet!' 'Ik was gewoon zo zenuwachtig en...' Ik ga op mijn tenen staan en druk mijn lippen tegen die van hem. Hij stopt met praten en kust me zacht terug. 

'Het is goed, oké?' mompel ik wanneer hij zijn voorhoofd tegen het mijne laat rusten, 'Ik hou van je.' 'Ik ook van jou, baby.' Ik druk nog een korte kus tegen zijn lippen en doe dan een klein stapje naar achteren.

'Kom hier met dat jasje', zeg ik. 'Hoezo moet 'ie uit?' vraagt hij met opgetrokken wenkbrauwen. 'Vertrouw me nou maar! Ik wil misschien fotograaf worden, niet jij.' Harry lacht maar trekt dan wel het jasje uit. 

Ik pak het van hem aan en steek mijn armen in de mouwen. Ik zie er waarschijnlijk niet uit, maar dat maakt nu even niet uit. 

'Dat is schattig', zegt Harry. 'Wat?' 'Die jas is veel te groot.' Ik steek mijn tong naar hem uit en duw hem naar het midden van de straat. Ik beveel hem allemaal poses te doen en maak foto's van hem. 

~~~
Ik heb afgelopen dagen niet echt geschreven en geplaatst... Ik heb het heel druk met school, omdat nu de examens eraan komen. Ik zal aankomende 2 maanden waarschijnlijk wat minder plaatsen dan normaal, maar ik probeer wel nog hoofdstukken online te zetten. Ik heb er nog een paar staan, dus het moet goed komen :) Maar school gaat nu wel even voor...

Also, het is echt balen dat Louis' concert verplaatst is... Ik had er zo veel zin in! Maar gelukkig kan ik 8 augustus ook en ben ik dan nog net niet op vakantie! Ik hoop echt dat Harry's concert wel gewoon door gaat en niet verplaatst wordt. Want als ik niet naar zijn concert kan, hè... Ik ga echt janken. En ik ga in oktober naar Nialls concert! Yaayy! Ik ga dit jaar gewoon 3/5 zien!

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu