Chapter 26.

1.9K 42 5
                                    

vrijdag 2 augustus 2015

Niall zit voorin, waardoor Harry ongezien zijn hand op mijn hand kan leggen. Ik krijg er een warm gevoel van. 

We komen aan bij een Frans hotel en stappen uit de auto met zwarte glazen. Ik zat met Niall en Harry in een auto. Liam, Louis en Zayn zitten in de auto achter ons. 

We snellen het gebouw in en gaan naar onze kamers. Liam, Harry en ik zitten in kamer 13. Louis, Zayn en Niall in kamer 15.

We zetten de koffers die we mee hebben genomen in het slaapkamertje. 'Ik slaap wel op de bank', zegt Liam, 'Dan kunnen jullie op het bed.'

'Vind je dat niet erg?' vraag ik aan hem. Hij schudt zijn hoofd, 'Nee, hoor. Louis laat mij ook weleens op de bank slapen.' 

'Oh, oké.' Ik loop door het hotelkamertje. Het is klein. Er is een slaapkamer, een kleine badkamer en kleine ruimte met een bank met een tv. 

Harry gaat op de bank zitten en trekt me bij hem op schoot. Ik giechel en kus hem zachtjes op zijn lippen. 'Jongens, hier hoef ik niet bij te zijn', lacht Liam, 'Ik ga even douchen.'

'Prima', lacht Haz en hij drukt zijn lippen weer op die van mij. 'Vond je het leuk, vandaag?' vraagt hij, terwijl hij me nog steeds kust.

'Ja, heel leuk', zeg ik tegen zijn zachte lippen, 'Ik hou van  je.' 'Ook van jou', zegt hij, waarna hij me iets harder zoent. 

Voordat we het weten, staat Liam weer in het woonkamertje en kucht. 'Blijven jullie zoenen of mag ik ook van deze... woonkamer genieten?' 'Nou, speciaal voor jou stoppen we wel even', zucht Harry, zogenaamd geïrriteerd. 

Liam ploft naast mij neer op de bank en zet de tv aan. Een Frans programma staat op en Harry en Liam luisteren er aandachtig naar.

'Ja, jongens dit versta ik toch niet!' zeur ik. 'Sst!' Liam en Harry kijken elkaar even aan. 'Wat is er?' vraag ik.

Dan hoor ik opeens een woord mij opvalt... 'Quinze filles hurlantes ont été arrêtées.  Ils ont essayé de pénétrer le spectacle lorsque le groupe britannique One Direction a joué.  Nous ne savons pas ce que les garçons ont à faire avec cela, mais nous nous attendons à ce que leur direction soit derrière cela...'

'Wat is er met jullie?' Ik kijk de jongens vragend aan. Hun gezichten staan bezorgd. 'Ze hebben onze fans opgepakt, omdat ze binnen probeerden te komen bij de show', legt Harry uit.

'Ik ga Simon vermoorden', zegt Liam, 'Ik weet zeker dat hij hier achter zit...' Hij balt zijn vuisten en staat op.

Woedend geeft hij een trap tegen de bank, waardoor hij zijn voet pijn doet.

'Verdomme!' roept hij kwaad, 'Simon verpest altijd alles! We hadden ook gewoon naar buiten kunnen gaan, handtekeningen kunnen geven en wat selfies kunnen maken. Fuck you, Simon!'

'Liam, rustig!' Harry staat op en legt zijn handen op Liams schouders, 'Ik weet dat hij en het management dit niet kunnen maken, maar we kunnen er nu vrij weinig aan doen. We zorgen dat we erachter komen waar deze meisjes wonen en dan sturen we ze een kaart, oké?'

Liam zucht en knikt, 'Ik denk dat dat het beste is, ja...'

De jongens geven elkaar een knuffel en gaan dan weer op de bank zitten.

'Sorry dat ik zo uitviel', zegt Liam tegen mij.

'Maakt niet uit. Ik snap het ook wel', zeg ik, 'Het slaat nergens op. Zitten ze nu bij de politie?'

'Waarschijnlijk wel', zucht Harry.

'Nou, lekker is dat', zucht Liam, 'Ik vind het echt erg dat onze meiden de bak in moeten, omdat ze een fucking handtekening willen. Een handtekening!'

'Ik weet het, Li, maar als je kwaad wordt op Simon, blijft hij het doen...' Harry's stem klinkt een beetje gestrest en hij tikt al de hele tijd met zijn voet op de grond. 

Ik leg mijn hand op zijn been om 'm stil te houden en kijk Harry met een glimlach aan. 'Ze snappen het vast wel, die meiden.'

'Dat weet ik ook wel, maar het is gewoon zwaar klote', zucht Harry. 

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en pak zijn hand. Ik speel een beetje met zijn vingers en hoor dat zijn hartslag vertraagd en dat zijn ademhaling weer regelmatig wordt. 

Liam is op zijn telefoon aan het typen, met een paniekerige blik in zijn ogen. 

'De jongens komen zo hier heen. Blijf even van elkaar af', zegt hij tegen ons. 

Ik laat Harry's hand los en druk kort een kusje op zijn wang. 

Dan wordt er op de deur geklopt. 'Ik doe wel open', zeg ik, waarna ik opsta. 

Louis, Zayn en Niall staan met bezorgde gezichten voor de deur. 

'Kom binnen', zeg ik. 

De jongens gaan naar binnen en ploffen neer op de grond voor de bank. Ik ga weer tussen Harry en Liam in zitten. 

'I fucking hate Simon', zegt Louis. 

Ik weet dat hij op dit moment voor ons allemaal spreekt. 

'We denken dat we het beste een brief naar ze kunnen sturen, waarin we zeggen dat het ons spijt. Ze zitten in de bak, omdat ze dat gebouw in wilden!' Liam gooit zijn armen in de lucht, waardoor hij me bijna slaat. 

'Ja...' zegt Zayn, 'Maar ze zitten daar nu toch. Straks zijn ze getraumatiseerd of zo. Door die motherfucker...' 

'Jongens, niet zo schelden...' zegt Niall fronsend.

'For God's sake! Niall, snap dit dan! Onze fans zitten in de bak dankzij ons management. Aka Simon', zegt Louis geïrriteerd.

'Morgen gaan we hier weer weg. We moeten voor die tijd wat doen', zegt Liam. 

'Mee eens', zegt Zayn knikkend. 

'Ja, maar wat dan? We kunnen niet zomaar naar het politiebureau gaan en zeggen dat we het niet erg vinden.'

'Hebben ze echt geprobeerd binnen te komen of hebben ze alleen staan wachten voor het gebouw?' vraagt Niall. 

'Geen idee. Op het nieuws zeiden ze dat ze naar binnen probeerden te komen, maar journalisten overdrijven altijd', zegt Harry. 

'Ik bel de show en check het na. Als ze buiten hebben gewacht, hebben ze niks ergs gedaan en kunnen ze niet vastgehouden worden.' Liam staat op en zoekt het nummer op. 

'Bonsoir, vous parlez à Liam Payne. J'ai une question...' Liam praat verder in het Frans. Na een paar minuten ontstaat er een glimlach rond zijn lippen. 

'Oui, merci beaucoup! Bonne journée!' Hij hangt op en kijkt ons aan. 

'Dit geloven jullie nooit...'

~~~
IT'S #9YEARSOFONEDIRECTION ❤😭😭💔💗💗 i miss them so much😭💔
boven in de media staat btw het nieuw nummer van Taylor Swift. Het is nog geen uur uit && I AM OBSESSED AND LOVING IT SO MUCH OMGOMGOMG KASKSKSKSKKSK
sorry 😂

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu