Chapter 137.2

1K 32 4
                                    

zondag 24 januari 2016

Ik trek een dikke jas aan en pak Harry's hand. We gaan samen naar de kermis in de stad. Ik heb er best wel zin in, gezien het behoorlijk lang geleden is sinds ik naar een kermis geweest ben.

'Kom, laten we gaan', zegt Harry, waarna hij de deur open doet. Ik loop langs hem naar buiten en vlak nadat ik de deur dicht hoor vallen, voel ik zijn stevige arm om mijn middel. 

'Lift of trap?' vraagt Harry, terwijl hij me nog dichter tegen zich aan trekt. 'Lift.'

We stappen samen de lift in en zodra de deur dicht is, druk Harry zijn lippen tegen die van mij. Ik glimlach en kus hem voorzichtig terug. 

Wanneer de deuren van de lift opengaan, laat hij me los en glimlacht hij kort naar me. We lopen de lift uit en hij legt zijn linkerarm over mijn schouder. 

Mijn mijn rechterhand pak ik zijn linkerhand en knijp er zacht in. We gaan het gebouw uit. De koude wind zorgt voor een rilling die over mijn rug loopt, ook al heb ik een sjaal om en een dikke jas aan. 

Paul komt de hoek om en begroet ons. 'Ik loop voor jullie uit. Doe maar alsof ik er niet ben', grinnikt hij. 'Komt goed', lacht Harry. 'Kom maar.' We lopen achter Paul aan.

'Het is kouder dan ik had verwacht', zegt Harry, terwijl hij zijn grip om mijn hand verstrakt. Ik knik instemmend. Het is echt heel koud, maar ik heb er geen problemen mee.

Ik hou van dit weer.

Zodra we om de hoek van ons appartement zijn, worden we verblind door flitsen van camera's. 'Fijn, nu al', mompelt Harry zacht. 

Hij glimlacht klein en ik voel dat hij een kus in mijn haar plaatst. Ik zet ook een glimlach op, waarna we achter Paul aan tussen de schreeuwende paparazzi door lopen. 

Ook staan er wat fans en Harry zet soms snel een handtekening, waarna we snel weer verder lopen. 

Wanneer we eindelijk van de meeste paparazzi af zijn, voel ik aan Harry's houding dat hij zich weer ontspant. 

'Pfff, waarom moeten ze ons nou ook aanraken en duwen? Alleen foto's is genoeg, zeker...' 'Maar echt', zucht ik, terwijl ik mijn haar achter mijn oor veeg.

'Ze hebben je geen pijn gedaan toch? Niet je buik aangeraakt?' fluistert hij, waarna hij zo nonchalant mogelijk een kus op mijn slaap plaatst. 'Nee', verzeker ik hem.

Harry knikt en zucht opgelucht. 'Laten we er verder maar een mooie dag van maken.' 

Zodra we op de kermis aankomen, koopt Harry gelijk een grote suikerspin voor mij. 'Harry-' 'Het is een suikerklontje, Liv. Zo veel calorieën zijn dat ook weer niet en-' 'Dat wilde ik niet zeggen.' 'Oh?' Hij kijkt me vragend aan.

'Ik wou zeggen dat ik van je hou.' Harry glimlacht en drukt een kus op mijn lippen. 'Ik hou ook van jou, babe.' Ik kan een glimlach ook niet onderdrukken en kus hem nog een keer. 

'Kom, ik ga een knuffel voor je winnen. Dat is wat stelletjes doen, right?' lacht hij, terwijl hij me mee trekt. 'Zeker weten', zeg ik, met mijn kermisknuffelobsessie. Altijd wanneer ik naar de kermis ging met May en Matt, kwam ik met een knuffel thuis.

We gaan naar een kraampje, waar Harry een of ander geweer in zijn handen gedrukt krijgt geduwd. Wanneer hij vaak genoeg op het juiste ding heeft geschoten, kiest hij een ontzettend grote knuffel uit. 

'For you', zegt hij. 'Dank je. Wil jij 'm vasthouden? Ik heb mijn suikerspin nog niet op en anders gaat 'ie plakken. Dat is zonde.' Harry knikt en houdt de beer onder zijn arm vast en zijn andere arm legt hij weer om mijn middel. 

'Harry, ik ga bij de uitgang staan, oké? Als je problemen hebt, bel me direct', zegt Paul, terwijl hij zijn hand op Harry's schouder legt. 'Will do', glimlacht Harry, waarna Paul zich omdraait. 

Nadat we in de botswagentjes en nog veel meer attracties geweest zijn, begint het al wat donkerder te worden. 'Wil je in het reuzenrad?' vraag ik aan Harry. 

'Ja!' zegt hij enthousiast, waarna we naar de hoge attractie rennen. Opeens stop ik met rennen en houd ik Harry tegen. 

'Wat is er?' vraagt hij. Hij kijkt me met een indringende blik aan. Ik begin te zweten en een nerveus en kwaad gevoel overspoeld me.

'Luna en Samuel staan daar', zeg ik zacht. Hoewel mijn woorden niet hard waren, was de woede er duidelijk in te horen. 

'Ik ben zo terug', zegt Harry, waarna hij de knuffelbeer aan mij geeft en met grote stappen naar Luna en Samuel toe loopt.

Ik bijt mijn kaken gespannen op elkaar, terwijl ik Harry wilde handgebaren zie maken wanneer hij tegen de twee praat. 

Wanneer Samuel begint te praten, haalt Harry geïrriteerd een hand door zijn haar. Hij zegt nog wat, maar draait zich dan om en komt naar mij toe.

'Van die twee hebben we geen last meer', zegt hij. Ik kijk naar de twee en zie dat ze richting de uitgang lopen. 'Gelukkig.' 'Dus, reuzenrad?' 'Yes!'

We gaan weer naar de attractie en Harry koopt twee kaartjes. Zodra we na een paar minuten wachten samen in een bakje zitten, komt het grote apparaat langzaam in beweging.

Ik leg mijn hoofd tegen Harry's schouder en zucht. Harry haalt zijn hand door mijn haar en drukt daarna een zachte kus op mijn lippen. 

Ik kus hem voorzichtig terug en leg mijn hand in zijn nek, terwijl ik zijn hand tegen mijn wang aan voel. 

Wanneer hij me langzaam los laat, zegt hij: 'Kijk wat een mooi uitzicht.' Ik kijk op en zie dat de lucht is gevuld met kleine lichtpuntjes. De maan hangt als een lamp tussen de sterren in de hemel.

'Prachtig', fluister ik, terwijl ik nog wat dichter tegen hem aan kruip.

'Prachtig', fluister ik, terwijl ik nog wat dichter tegen hem aan kruip

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by newhopeblake and 109,830 others

olivia_cmpbll I love you!
{tagged in photo @harrystyles }

comments
hs.tomlinson HAHA THEY DID NOT BREAK UP BITCHES
     niallhoran And I wasn't dating her. Just so you know.
          hs.tomlinson OMFG NIALL I LOVE YOU
nando.horan Cuuteee!!
may_xmo Cuties♥

liked by conangray and 2,597,036 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by conangray and 2,597,036 others

harrystyles Kissy
{tagged in photo @olivia_cmpbll }

comments
louist91 looking cute lads !
     louiztommo ILY LOUIS
          louist91 Love you too darling .
niallhoran MY EYES
teddysphotos This couple should be protected at all costs.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu