Chapter 129.2

922 37 46
                                    

DIT IS DE TWEEDE UPDATE VAN VANDAAG, DUS ALS CHAPTER 128 NOG NIET HEBT GELEZEN, HEB JE DIE OVERGESLAGEN !

dinsdag 19 januari 2016

Ik zit samen met Sam op een bankje bij het water. Ik heb May gisteren zo'n beetje weg gestuurd. Ze miste al haar lessen op school en ik weet hoe belangrijk haar studie voor haar is. Niall en Liam zijn ook prima gezelschap.En zij kijken niet zo naar wat ik eet...

'Misschien ben je wel beter af zonder hem', zegt Sam voor de duizendste keer, 'Ik bedoel... Hij houdt relaties nooit lang vol. En eerlijk, zo goed pasten jullie toch niet bij elkaar.' En bedankt.

Ik geef geen antwoord. Het half uur waarin ik met Samuel heb gepraat, heeft hij Harry en onze relatie alleen maar af lopen zeiken. Ik word er niet goed van.. Misschien bedoelt hij het goed, maar zo komt het niet echt over.

'Sam, kunnen we het alsjeblieft ergens anders over hebben?' zucht ik, lichtelijk geïrriteerd. 'Sure.' Er volgt een lange stilte. Het is ongelooflijk ongemakkelijk. 'Hey!' hoor ik opeens achter ons.

Mijn hele lichaam verstijfd en ik kijk Samuel aan met een geïrriteerde blik. 'What the fuck?' 'Jullie moeten het goedmaken. Ik kan dit niet langer zo door laten gaan', zegt hij. 'Heb jij haar uitgenodigd?' vraag ik vol ongeloof. Hij haalt zijn schouders op. 

Kwaad sta ik op en kijk ik Luna aan. Ze loopt naar me toe en slaat haar armen om mijn nek. Ik duw haar van me af. 'Ik wil niet dat wij ruzie hebben door een of andere jongen', fluistert ze. 

'Luna, het is niet een of andere jongen. Het is Harry', zeg ik, 'Ik heb nog nooit van iemand gehouden zoals ik van hem hou.' 

Ze pakt mijn handen en kijkt me recht aan. 'Ik hou van je, Liv. Ik wou dat dit nooit gebeurd was, maar ik laat het onze vriendschap niet verpesten.' 

Haar ogen hebben een verdrietige blik en er staan tranen in haar ogen. Ik ben zo stom... Zij zit er natuurlijk ook mee en ik loop chagrijnig tegen haar te doen en ik kan nu niks doen, behalve haar vergeven. 

'Ik hou ook van jou, Luna', zeg ik. Zij kan er ook niks aan doen dat Harry achter haar aan gaat. Harry is hier degene wie fout zit. 

'Ik had niet zo lullig tegen jou moeten doen. Het is niet jouw schuld.' 'Ik snap het helemaal. Het was een menselijke reactie. En het spijt me zo erg', zegt ze. Ik glimlach en geef haar nu wel een knuffel.

'Nog steeds denk ik dat het beter is dat jullie uit elkaar zijn', zegt Samuel. 'Houd gewoon je bek', zegt Luna, 'Je hoeft niet gelijk hun hele relatie af te kraken. Je bent wel echt een bitch voor iemand met ballen. Als je die al hebt...' 

'Ga alsjeblieft weg, voordat wij ook nog ruzie krijgen', zeg ik tegen hem, terwijl ik Luna's reactie probeer te negeren. Hij rolt overdreven met zijn ogen en loopt van ons vandaan. 

'Kom, laten we ergens een ijsje gaan halen', zegt Luna. Ik denk gelijk aan alle calorieën en schud mijn hoofd, 'Ik heb geen honger, sorry. Ik heb net al wat gegeten..' 'We kunnen ook naar mijn kamer gaan', stelt ze voor, waarmee ik instem.

' 'We kunnen ook naar mijn kamer gaan', stelt ze voor, waarmee ik instem

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu