Chapter 123.2

947 33 22
                                    

donderdag 31 december 2015

Het is ontzettend druk in ons appartement. Mijn vrienden zijn er; May, Matt, Samuel, Luna en Gianna. De jongens zijn allemaal hier, net als Gigi, Cheryl en Eleanor. 

Taylor en Joe waren in Engeland en Harry heeft hen ook uitgenodigd, dus zij zijn ook hier. Selena Gomez, Camila Cabello en Shawn Mendes waren van plan het nieuwe jaar bij Taylor te vieren, dus zij zijn gelijk met hen meegekomen naar ons huis.

Het valt me op dat Selena en Niall de hele tijd naar elkaar zitten te kijken en ik fluister het tegen May. Ze knikt en zegt: 'Ik ship die twee helemaal. Allebei super lief en ze passen ook echt bij elkaar.' 

Ik knik, waarna ik een slok van mijn wijn neem. Over ongeveer een uur is het al 2016. En iedereen zit hier lam van de drank op de grond of op de bank. 

Ook bijna iedereen is high, want Zayn heeft wiet mee genomen. De enige die niet gebruikt hebben, zijn May, Taylor, Niall en ik. 

Taylor doet simpelweg niet aan drugs, net als ik. May durft niet eens in de buurt van de rook te komen en Niall is al high door alleen het kijken naar Selena, volgens mij...

Louis komt naar me toe en kijkt me aan. 'Hier, neem een hijs', dringt hij aan. 'Hoezo?' 'Leef! Een keertje kan echt geen kwaad.' 

Ik pak de joint aan en twijfel. 'Gewoon rustig inademen', zegt Zayn, die zijn armen om Louis heen slaat. 

'Ik durf niet', zeg ik. 'Ik zal H er even bij halen', zegt Louis, 'Dan kan hij je wat moed in praten. Waar is die eigenlijk?' 'Je hoeft het niet te doen als je het niet wil', zegt May. 'I know. Maar ik wil het eigenlijk wel proberen...' zeg ik. May knikt, maar ik zie dat ze het helemaal niks vindt.

'Haz is op de wc, volgens mij', zegt Liam. Zijn ogen zijn behoorlijk rood en de blik in zijn ogen is wat vaag. 'Ik ga het niet doen', besluit ik uiteindelijk.

Dat is denk ik een beter idee voor een andere keer wanneer we geen vuurwerk af gaan steken. Ik heb geen zin om ledematen te verliezen door een joint.

Harry komt de kamer in en zucht. 'Ik hoop niet dat je te veel voor die wiet hebt betaald, want ik heb een half uur geleden gebruikt en nu is het al uitgewerkt.' 'Nee, had ik al verwacht. Was behoorlijk goedkoop', zegt Zayn schouderophalend.

'Olivia, kom eens?' Harry pakt mijn hand en trekt me mee naar de lege muziekkamer. Zodra de deur dicht is, duwt hij me er tegenaan en drukt hij zijn lippen tegen die van mij. 'Het is bijna 00:00 uur', zeg ik.

'Oké', zegt Harry, maar hij laat me niet los. Hij tilt me op en zet me op de pianotoetsen neer, waardoor er een behoorlijk vals geluid uit komt. 

Ik giechel en trek hem tegen me aan. 'We moeten terug gaan', zeg ik. Harry maakt een jammerend geluid. 

Ik zucht en druk mijn lippen stevig tegen die van hem. Zijn handen glijden onder mijn shirt, maar ik schud snel mijn hoofd. 'Niet nu. Kom.' Ik spring van de piano af en trek Harry mee de drukke keuken in. 

Camila en Shawn staan elkaar zo'n beetje op te eten. Ze zijn al een tijdje bij elkaar, maar willen nog niet dat de fans of paparazzi erachter komen, wat ik helemaal begrijp. 

Selena en Niall staan dicht bij elkaar en praten zacht. Joe en Taylor zitten tegen elkaar aan op het aanrecht te praten en de rest is waarschijnlijk in de woonkamer. 

'Ik ga glazen met champagne vullen', zeg ik, terwijl ik de plastic glazen uit het kastje van de keuken haal. 

'Ik zal je even helpen', glimlacht Taylor. Ik pak twee flessen champagne uit de koelkast en geef er een aan haar, waarna we voor iedereen een glas invullen.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu