Chapter 21.

2.1K 58 13
                                    

zondag 28 juli 2015

'Ben je klaar?' roept Harry ongeduldig.

'Jaha!' roep ik terug. Ik doe mijn haar in een hoge staart, want dat is makkelijker dan los haar in een pretpark. 

Als laatste spuit ik een beetje parfum op. Our Moment, uiteraard. Dan doe ik snel mijn fanny pack om en doe mijn telefoon en pinpas erin, samen met mijn favoriete lipstick. 

Ik kom de badkamer uit en Harry zegt zuchtend: 'Eindelijk! Je ziet er prachtig uit. Kom, we gaan, we zijn al laat!' Hij pakt mijn hand en trekt me mee richting de lift.

DEFECT staat er met grote letters op de deur.

'Damn it, dat wordt traplopen', zucht Harry en samen rennen we alle treden af naar beneden. Als we eindelijk beneden zijn, ben ik helemaal buiten adem. 'Waar bleven jullie? Zelfs Zayn is hier al vijf minuten!' zegt Louis.

'Het blijkt dat meiden echt altijd te laat komen en langzaam zijn', zucht Harry. Hij legt zijn hand op mijn schouder. Het ziet er vriendschappelijk uit... We hebben niet echt een relatie, maar toch is het meer dan een vriendschap. 

'Laten we gaan', zegt Liam en hij loopt weer richting de keuken, zodat we via de achterkant het gebouw uit kunnen glippen. 

Zodra we in een zwart busje gestapt zijn en de deuren dichtgeslagen zijn, begint het busje gelijk te rijden. 

'Oké, het pretpark is eigenlijk gesloten, vandaag, dus we zijn alleen', vertelt Niall enthousiast.

'Oeh! Cool!' zeg ik blij.

'Nick, Kevin en Joe zijn er wel', zegt Zayn tegen mij. 'Oh my God? De Jonas Brothers?' roep ik blij. 'Inderdaad!' zegt Louis vrolijk, 'En we hebben dus geen last van wachtrijen!'

'Beter!' zegt Zayn, 'En ook geen fans. Dat is af en toe ook wel lekker, om eerlijk te zijn.' 'Klopt. Ik hou ontzettend veel van ze, maar het is ook wel chill om een keer zonder gillende meiden plezier te hebben', zegt Liam.

'Precies', zegt Harry, 'Hoewel ik het niet erg vind dat Olivia erbij is.' 'Oh ja, natuurlijk! Sorry, ik zie je ondertussen al meer als een vriendin dan als een fan', glimlach Louis.

'Ahw, dat vind ik heel lief', zeg ik tegen hem. Hij geeft me een knipoog en kijkt weer uit het raam. 

'Welk pretpark is het eigenlijk?' vraagt Harry opeens. 'Heb ik dat niet verteld?' lacht Louis, 'We gaan naar Thorpe Park.' 'Nice! Uurtje rijden ongeveer, of niet?' vraagt Niall.

'Ja, klopt', zegt Louis. Ik zucht en ga met mijn hoofd tegen Harry's schouder aan liggen. Ik vind het niet erg om lang auto te rijden, maar zonder muziek ik het echt saai. En er staat geen muziek op.

'Ben je moe?' vraagt Liam opeens. 'Oh, nee', zeg ik snel, 'Ik verveel me gewoon.' 'Oh? Met mij erbij?' lacht Louis. 'Ja...' 'Nou, dan gaan we toch wat doe-hoen?!' lacht Niall, precies wanneer we over een hobbel rijden.

We beginnen allemaal te lachen en Harry zegt: 'We gaan zingen. Dat is ten slotte de eerste reden waarom ze hier is!'  'Welk nummer?' vraagt Zayn.

'Give you this, give you that, blow a kiss, take it back. If I looked inside your brain, I would find lots of things; clothes, shoes, diamond rings, stuff that's driving me insane!' zing ik voorzichtig. 

De jongens beginnen mee te zingen. Daarna zingen we nog What Makes You Beautiful, Happily, Act My Age en C'mon C'mon. 

Dan komt het busje langzaam tot stilstand; we zijn er. 'Yay!' roept Niall blij, en hij stapt gelijk uit de bus. 'Niall!' roept Liam, 'Zorg ervoor dat je voor vandaag niks op social media plaatst!'

Niall knikt en slaat op zijn broekzak, waar zijn mobiel in zit en zegt, 'Hij blijft hierin!' 'Heey!' hoor ik opeens achter me. 

Ik kijk om en zie Kevin, Nick en Joe Jonas staan. Ze stappen net uit een donkergrijze auto. Zo te zien heeft Joe gereden. 'Hey!' roept Louis vrolijk en hij geeft alle jongens een korte, vriendelijke knuffel.

'En wie is dit?' vraagt Joe, terwijl hij mijn hand schudt. 'Olivia', zeg ik verlegen. 'Ze is een tijdje bij ons', legt Harry uit, 'Want we hoorden haar zingen via Instagram, en damn ze heeft een goede stem!' 

'Leuk dat je er ook bij bent!' zegt Nick met een brede glimlach, waarna hij me omhelst. Dan krijg ik ook een knuffel van Kevin. Ineens realiseer ik dat ik hier met alleen maar mannen sta! Ik ga naar een pretpark met een stel onhandige jongens... 

Shit, dit kan nooit goed aflopen. Sowieso dat iemand in het water valt, of zoiets! Ineens voel ik een arm om me heen. Ik kijk op en zie dat het Louis is. Hij heeft een sigaret tussen zijn lippen en zegt: 'Nou, laten we maar naar binnen gaan!'

Hij houdt zijn arm om me heen geslagen wanneer we het park binnenlopen. Harry gaat aan de andere kant van mij lopen. En volgens mij kijkt hij een beetje jaloers naar Louis' arm over mijn schouder.

Ik glimlach en zeg: 'Als er niemand is, werkt er dan ook niemand? Dan kunnen we toch nergens in..?' 'Jawel', zegt Louis, 'Alle attracties zijn open, alleen hebben ze het niet zo druk, vandaag. Dus we kunnen gewoon overal in.'

'Ik hou niet van achtbanen', zucht Zayn, 'Het enige leuke hier, is het eten. En zo geweldig is dat ook weer niet.' 'Wat?' Niall kijkt weg van Joe en Kevin, met wie hij aan het praten was voordat hij het woord eten hoorde. 

'Niks.' Zayn kijkt hem geïrriteerd aan. 'Oh! Zaynie is bang voor achtbanen!' lacht Niall en hij steekt zijn tong uit. Zayn steekt zijn middelvinger op en steekt ook een sigaret op. 

'Waarom rook je?' vraag ik onbegrijpelijk aan Louis. 'Weet ik veel', zucht hij, 'Ik kan er gewoon niet mee stoppen.' Dan gooit hij de sigaret op de grond en drukt 'm uit met zijn schoen. 'Ik wil in die!' roept Harry opeens, wijzend naar een grote achtbaan die vaak over de kop gaat.

'Ik ook!' roep ik en ik ren achter Harry aan, Louis en zijn arm achterlatend bij de andere jongens. Zodra we zeker dertig meter voor de rest zijn, pakt Harry mijn hand. 

'Je vond het niet leuk dat Louis z'n arm om mijn schouder deed, hè?' vraag ik hijgend. Harry haalt zijn schouders op, 'Neuh...' 'Ik zag je wel kijken! Ik vind het wel schattig, hoor', zeg ik lachend.

'Ik ben niet schattig!' 'Nee, tuurlijk niet!' zeg ik sarcastisch. We gaan wat langzamer lopen en lopen naar het wagentje van de achtbaan en gaan helemaal achterin naast elkaar zitten. 

Harry pakt mijn hand vast, zijn hand is nat van het zweet. 'Vind je het eng?' vraag ik. 'Eh, nou, niet echt. Beetje', geeft Harry toe. 

Ik geef hem een snel kusje op zijn mond en glimlach naar hem. 'Ik ben bij je', zeg ik. 'Dat maakt het nog enger. Als we dood gaan in dit ding, zijn we allebei dood!'

Ik trek het gordel-ding over mijn hoofd en zie Niall en de andere jongens ook hierheen lopen. 'Yay!' roept Niall en hij gaat voor ons zitten met Liam. 

Daarvoor gaan Louis en Nick. 'Zayn, ga je echt niet mee?' vraagt Kevin, 'Je kan naast mij zitten. Of naast Joe.' 'Ik ga niet.'

'Waarom niet?' 'Nou, ik heb geen zin om dood te gaan en dan zit mijn haar gelijk weer slecht', zeurt Zayn. 'We gaan niet dood. En je haar zit altijd goed', zucht Joe en hij trekt Zayn mee naar het wagentje en duwt hem erin. 

Hij gaat naast hem zitten en Kevin gaat alleen zitten, een stoeltje voor Zayn. 'Waarom helemaal vooraan?' hoor ik Zayn roepen, lichtelijk in paniek.

'Dat is het minst eng!' roep ik, 'Dan wordt je echt getrokken. Achterin word je erachteraan geslingerd!' Harry's grip om mijn vingers versterkt wanneer ik dat zeg. 

'Komt goed', fluister ik zacht, 'En jij wilde hier in!' 'Ja, weet ik', zegt Harry, vlak voordat het wagentje in beweging komt. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu