Chapter 122.2

903 34 14
                                    

dinsdag 29 december 2015

Jack en ik zijn afgelopen dagen samen gaan lunchen en hebben wat rondgelopen in Londen. Ook hebben we veel tijd doorgebracht in de muziekkamer. 

Vandaag gaat Jack naar mama en papa in Redditch. Over ongeveer een uur vertrekt hij. Hij is zijn spullen aan het opruimen. 

Harry en ik zitten in de keuken. Harry is een boek aan het lezen met zijn oortjes in en ik scroll wat door Twitter en Instagram. 

Ik krijg een melding dat ik getagd ben in een foto door Jack. Gelijk ga ik naar de foto en like ik hem.

 Gelijk ga ik naar de foto en like ik hem

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by thenashbirds and 2,136 others

jack.campbell In some ways, siblings, and especially sisters, are more influential in your childhood than your parents. Which is why my favourite colour is pink.
{tagged in photo @olivia_cmpbll }

comments
olivia_cmpbll ♥I love you weirdo x

Ik leg mijn telefoon weg wanneer ik Jack de keuken in hoor komen. 'Gelukt?' vraag ik, terwijl ik naar zijn koffer kijk. 'Ja, gelukkig wel. Ik heb wel veel kleding gekocht, hier. En ik had al heel wat truien meegenomen... Ik kreeg 'm bijna niet dicht.' 

Harry grinnikt, maar kijkt niet op van het boek dat hij aan het lezen is. Ik sta op en geef Jack een knuffel. 'Waarschijnlijk zien we elkaar een tijdje niet meer.' 'Wanneer je met tour in Nashville komt, kom je zeker wel langs?' vraagt Jack.

'Ik zal het proberen', knik ik. 'Ik hou van je, pannenkoek', lacht Jack. 'Ik ook van jou', grinnik ik, waarna ik hem los laat. 

Ik pak zijn pet van zijn hoofd en zet 'm bij mezelf op. 'Ma en pa haten petten. Ik hou deze wel.' Jack kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. Ik lach zo lief mogelijk naar hem. 'Okay, keep it.' 

'Thank you', zeg ik, waarna ik de pet wat rechter op mijn hoofd zet. 'Wat ga jij nog allemaal doen vandaag?' vraagt Jack. 'Niet zo veel. De jongens komen vanavond eten en blijven dan slapen. Morgen ga ik heel veel slapen en daarna oudejaarsdag.'

'Nou, ik ga denk ik maar...' zucht Jack. 'Succes', zeg ik, 'Ik hoop dat ze niet heel lullig doen tegen je.' 'Ik hoop het ook niet. Ik app je nog wel.'

Ik loop met hem mee het appartement uit, richting zijn auto. Ik help hem de koffer in de auto te krijgen en geef hem dan nog een knuffel. 

'Tot volgend jaar', lach ik. 'Tot volgend jaar.' Hij stapt in en rijdt weg. 

Wanneer hij uit het zicht is, ga ik terug ons appartement. Harry heeft zijn boek weggelegd en zit mijn zijn voeten op tafel terwijl hij op zijn telefoon kijkt.

'Hazza, haal je voeten van de eettafel. Da's vies', zucht ik. 'Ik doe wat ik wil', zegt Harry, maar hij haalt zijn benen gelukkig wel van de tafel af.

Ik wil naar de muziekkamer lopen om mijn gitaar te halen, maar Harry houdt me tegen. 'We zijn alleen thuis', zegt hij met een schuine glimlach. 

'Ja, klopt', zeg ik zo nonchalant mogelijk, waarna ik verder wil lopen. Maar hij pakt snel mijn heupen vast en trekt me op zijn schoot.

'Wat is er?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. Hij wil me kussen, maar ik leun naar achteren, waardoor hij er niet bij kan.

Harry zucht en pakt mijn hand, waarna hij er een kus op drukt. 'Louis is niet thuis...' fluistert hij, waarna hij mijn hand los laat en me dichter naar hem toe trekt. Zijn lippen raken zacht de mijne en ik besluit hem terug te zoenen.

Snel trekt Harry weg. Ik kijk hem verbaasd aan. 'Louis is weg', herhaalt Harry. 'Ja, I know', zeg ik. Ik kijk hem onbegrijpelijk aan. 'Laten we een zooi in zijn kamer gaan maken.' 

Harry zet me van mijn schoot af en rent de trap op naar boven. Even kijk ik hem vol verbazing aan. 'Hey!' roep ik, waarna ik zo snel mogelijk achter hem aan ren, richting Louis' kamer. 

Harry trekt de dekens van het bed en legt het keyboard van Louis er ondersteboven op, waarna hij wat bladmuziek door de kamer gooit.

'Are you kidding me?' vraag ik hoofdschuddend. 'Wat dacht je dan wat ik wilde gaan doen?' vraagt Harry zo onschuldig mogelijk. 

'Ik dacht helemaal niks.' Ik draai me om en ga de kamer uit. Ik ga naar beneden en pak nu wel een gitaar. De pet van Jack zet ik af en leg ik op de pianokruk.

Ik ga weer terug naar boven en ga op bed zitten, terwijl ik het nummer Wildest Dreams van Taylor begin te spelen. 

'Say you'll remember me standing in a nice dress, staring at the sunset, babe. Red lips and rosy cheeks. Say you'll see me again even if it's just in your wildest dreams', zing ik zacht.

Ik hoor dat Harry de kamer in komt, maar ik doe alsof ik niks door heb. 'I said, "No one has to know what we do". His hands are in my hair, his clothes are in my room', zing ik met een kleine glimlach.

Ik kijk op terwijl ik door blijf spelen. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan, terwijl ik zing: 'He's so tall and handsome as hell. He's so bad but he does it so well.'

'Fuck it', gromt Harry, terwijl hij naar me toe komt en de gitaar van mijn schoot af schuift. Hij drukt zijn lippen stevig tegen die van mij en duwt me  achterover op het bed. 

Zijn lippen bewegen ruw tegen die van mij en ik breng mijn handen naar zijn lange haar. Kort verbreekt hij het contact tussen onze lippen en trekt hij zijn hoodie uit. 

Ik duw hem van me af en ga dan bovenop hem zitten. Ik leun naar voren en onze lippen vinden elkaar gelijk weer. 

Ik probeer zijn gulp open te krijgen, terwijl hij mijn trui over mijn hoofd uit trekt. 

Hij rolt ons weer om, zodat hij bovenop me ligt. Hij plaatst zijn lippen in mijn nek en geeft me er een paar kusjes. Hij haalt zijn handen door mijn haar en drukt zijn lippen weer tegen die van mij. 


Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu