Chapter 96.

1.1K 32 29
                                    

maandag 2 september 2015

Ik neem lachend een slok uit mijn glas en hang een beetje tegen Harry aan. We hebben net samen gegeten en we zitten nu weer op de bank.

Harry en May hebben allebei een glas wijn. Matt heeft een flesje bier en ik heb een glas met Hugo. 

Harry haalt zijn vingers door mijn haar en drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Zullen we een spel spelen?' stelt May voor. 'Wat dan?' vraagt Matt met opgetrokken wenkbrauwen. 'Geen idee...' 'We kunnen ook de stad in gaan?' stelt Matt voor. 

Ik kijk Harry aan. 'Sorry jongens... Ik denk niet dat dat heel handig is', zegt Harry. 'Oh ja, shit. Vergeten dat je beroemd bent', lacht Matt.

'Ik weet wat!' zeg ik enthousiast. De rest kijkt me afwachtend aan. 

'We dimmen de lampen, zetten geurkaarsen aan met muziek van Lana del Rey op de achtergrond. Dan maken we het hier gezellig en halen we matrassen naar beneden en gaan we maskertjes op doen. Tenminste, als we mogen blijven slapen...' 

May knikt enthousiast, 'Ja! Dat is leuk!' Matt en Harry kijken elkaar met een vies gezicht aan. 'Een meidenavond dus?' vraagt Harry met opgetrokken wenkbrauwen. 'Ja, je zult zien hoe leuk het is!' zeg ik vrolijk. 

'We kunnen ook nagels lakken en koekjes bakken! En leuke foto's maken!' zegt May enthousiast, 'Dan kunnen we ook de nagels van Matty en Harry doen!' 'Ja!' Ik klap vrolijk in mijn handen, 'Jongens... Please?'

'Alleen omdat jullie zo schattig zijn als jullie blij zijn', zegt Matt uiteindelijk. Ook Harry stemt er zuchtend mee in. 

May en ik rennen naar boven. We pakken al haar gezichtsmaskertjes, nagellak, een polaroid camera en haar muziek box. We gaan weer naar beneden en leggen alles op de grond. 

'Willen jullie de matrassen naar beneden halen?' vraagt May, 'Dat is veel te zwaar van ons.' Matt knikt en loopt naar boven. Harry loopt hoofdschuddend achter hem aan. 

Ik pak de polaroid camera van May en kijk ernaar. Ik heb deze voor haar verjaardag gegeven, twee jaar terug. 

De jongens komen weer beneden met twee matrassen. Ze gaan weer naar boven om er nog twee te halen. 

May en ik schuiven de bank aan de kant en leggen de matrassen tegen elkaar aan, voor de bank. De andere twee matrassen kunnen zo onder het raam gelegd worden. Normaal deden we dit altijd met drie matrassen, dus we hopen dat het past.

Wanneer alle matrassen liggen, pakken we kussens en dekens en gaan we op de bedden zitten. May en ik hebben een pyjama aan en Harry en Matt dragen allebei een joggingsbroek met een t-shirt. 

Ik pak een tube met een aardbeienmasker en doe wat op mijn hand. Ik smeer het voorzichtig uit op Harry's gezicht en kijk in zijn groene ogen. 

Ik kijk kort naast me en zie dat May ook bij Matt het masker op doet. Hij heeft zijn haar met een haarband naar achteren gedaan. Harry's haar zit op een man bun bovenop zijn hoofd. 

Wanneer het masker bij Harry erop zit, ren ik naar de gang, waar ik voor de spiegel mijn haar op een hoge knot probeer te doen. Ik zie dat Harry achter me komt staan en kijkt hoe ik loop te struggelen. 

'Kom, laat mij het maar doen', zegt Harry en binnen tien seconden heb ik een perfecte knot op mijn hoofd. 'Dank je, Haz', glimlach ik. Ik pak twee bobby-pins en zet mijn pony vast bij de rest van mijn haar, zodat het niet meer in mijn gezicht hangt. 

Als we weer terug lopen naar de woonkamer, ligt Matt bovenop May en zoent hij haar. May ligt de giechelen en probeert hem van zich af te duwen. 

'En we zijn er weer!' schreeuw ik overdreven hard. Snel rolt Matt van May af en gaan ze rechtop zitten. Ik schud lachend mijn hoofd. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu