Chapter 64.

1.3K 52 14
                                    

donderdag 15 augustus 2015

Ik eet het laatste deel van mijn pizza op en neem een slok van mijn milkshake. Jack heeft eten gehaald in een restaurantje in de buurt van zijn huis.

'Haalt Harry je straks op?' vraagt Jack, 'Of zal ik je terug brengen?' 'Hij haalt me op wanneer ik hem bel of een appje stuur.'

Jack knikt en pakt de pizzadozen van de salontafel. Ik pak de glazen en loop achter hem aan naar de keuken.  

'Hoe laat moet je morgen weg?' vraag ik aan hem. 'Het vliegtuig vertrekt om 04:30 uur als het goed is...'

'Heb je je spullen al ingepakt?' vraag ik. 'Nope', zegt hij schouderophalend. Dat dacht ik al.

'Ik denk dat ik Harry ga bellen om me op te komen halen', zeg ik. Ik kijk Jack aan. Ik zie hem waarschijnlijk een paar maanden niet meer, misschien wel langer. 

'Is goed', zegt Jack, 'Ik ga wel vast naar de woonkamer.' Ik knik en pak mijn telefoon uit mijn zak en bel Harry. Na twee keer overgaan, neemt Harry op.

'Hey babe', klinkt zijn diepe stem in mijn oor. 'Hey Haz', zeg ik, 'Wil je me zo op komen halen? Jack moet morgen vroeg vertrekken naar het vliegveld, dus ik kan maar beter gaan.' 

'Natuurlijk', zegt hij. Ik hoor de glimlach in zijn stem, 'Ik kom eraan.' 'Tot zo.' 'Love you.' 'Love you, too.' Harry hangt op en ik doe mijn telefoon weer in mijn zak. Ik loop naar de woonkamer. 'Harry komt eraan', zeg ik tegen Jack. 

Hij kijkt op van de tv, waar Steve en Brent Fifa op aan het spelen zijn. Jack knikt. Ik ga op de bank zitten en kijk naar hoe de jongens voetbal spelen op het scherm. Na ongeveer tien minuten gaat de deurbel. 

Jack en ik staan op en lopen naar de voordeur toe. Harry staat met zijn handen in zijn broekzakken en kijkt naar beneden. Hij kijkt op zodra de deur open gaat.

'Hey, hoe was het?' vraagt hij lief. 'Leuk', zeggen Jack en ik tegelijk. We lachen allemaal en Jack laat Harry even binnen. Ik trek mijn schoenen aan en loop dan naar de woonkamer, waar alle jongens zitten. 

'Klaar?' vraagt Harry. Ik knik. Hij en Jack staan op en lopen met mij naar de gang. Steve en Brent zwaaien kort naar me en ik zwaai glimlachend terug.

Als we in de gang staan, zegt Jack: 'Ik ga je missen, sis.' 'Ik jou ook', glimlach ik en ik geeft hem een knuffel. 'Ik hou van je, Olivia.' 'Ik ook van jou, Jackie. Veel plezier in Spanje.' 'Dank je. We zien elkaar snel weer.' 'Yes', zeg ik, 'Tot dan.' 'Tot dan.' Jack opent de deur en Harry en ik lopen weg. 

Ik draai me nog even om en zwaai naar Jack, hij zwaait terug. Hij glimlacht klein. Dan stap ik in de auto en rijdt Harry weg. Het is stil in de auto, maar het is niet ongemakkelijk.

'Ik mis hem echt', zeg ik zacht. 'Ik weet het', zegt Harry. Hij legt zijn  hand op mijn bovenbeen. De ringen aan zijn vingers schitteren steeds als we langs een lantaarnpaal rijden.

Wanneer we aankomen bij het huis van Taylor stappen we uit de auto. Harry opent de deur met de sleutels en doet dan de deur weer op slot. Hij legt de sleutels op het plankje.

'Ik ga gelijk naar boven', zeg ik. 'Wil je alleen of zal ik meegaan?' 'Kom maar mee', zeg ik glimlachend. 

We lopen de trap op en lopen richting onze kamer. Ik plof neer op het grote bed. 'We hebben een video opgenomen voor Instagram en YouTube', zeg ik glimlachend. 'Leuk', zegt Harry en hij komt naast me zitten. Hij trekt me dicht tegen zich aan. 

Ik draai mijn gezicht richting Harry en kijk hem aan in zijn prachtige groene ogen. Ik zou uren naar zijn ogen kunnen staren.

Harry sluit zijn ogen en drukt zijn lippen zacht tegen die van mij. Ik sluit ook mijn ogen en ga op zijn schoot zitten, terwijl ik hem terug kus. 

Harry leunt naar achteren en gaat liggen op het bed, zonder onze kus te verbreken. Ik lig bovenop hem en woel mijn mijn handen door zijn zachte haren.

Een zachte kreun verlaat Harry's lippen. Hij rolt ons om, zodat hij bovenop ligt. Ik voel zijn lichaam overal op mijn lichaam. Hij zoent me liefdevol.

Zijn warme hand gaat langzaam van mijn wang naar beneden, tot mijn heup. Hij laat zijn hand weer omhoog gaan en laat zijn hand onder mijn zwarte shirt glijden. 

Opeens laat Harry me los en kijkt me aan. Zijn ogen hebben een speelse blik en hij slaat de lakens van het bed open, zodat we eronder kunnen. Snel trap ik mijn schoenen uit en ga wat naar boven liggen.

Harry trekt zijn shirt uit en komt weer boven me liggen. Zijn lippen raken mijn lippen weer en hij trekt mijn shirt voorzichtig uit. Hij drukt zijn zachte lippen op mijn sleutelbeen en gaat omhoog langs mijn nek, totdat hij weer bij mijn lippen aankomt. Ik maak mijn broek los en al snel liggen al onze kleren naast het bed. 

Zwaar ademhalend rolt Harry van me af. Ik kijk naar zijn bezwete gezicht. Zijn haar azit tegen zijn wangen aangeplakt. Hij is zo mooi...

'Wat kijk je?' grinnikt hij. 'Niks. Je bent mooi.' 'Jij ook.' Ik voel dat mijn wangen rood worden, voor zoverre ze dat nog niet waren...

'Ik ga douchen', zegt Harry en hij kijkt me vragend aan, 'Kom je mee?' Ik glimlach en knik verlegen. Harry loopt naar de badkamer.

Als ik de douche aan hoor gaan, klim ik ook het bed uit en open de badkamerdeur. Ik stap voorzichtig onder de regendouche en Harry slaat gelijk zijn gespierde armen om mijn lichaam heen. 'Ik hou van je, babe.' 'Ik ook van jou, Haz.' 

Als we na een half uur weer in het bed liggen, kruipt Harry dicht tegen me aan en drukt zijn lippen tegen mijn wang. 'Slaap lekker, baby', zegt hij. 'Welterusten.'

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu