Chapter 15.

2.1K 52 8
                                    

donderdag 25 juli 2015

'Hey mam!' zeg ik wanneer mijn moeder de telefoon opneemt. 'Olivia! Hoe gaat het met je? Is het leuk?' 'Ja, het is geweldig!'

'Papa is nog op zijn werk. Ik zal zeggen dat je hebt gebeld', zucht mijn moeder. 'Oh. Is goed! Hoe gaat het met jullie?' vraag ik.

'Goed hoor! Ik mis je wel, schatje...' 'Ik mis jullie ook...' 'Wat heb je allemaal gedaan?' vraagt mama enthousiast.

'Gisteren hebben we eigenlijk niks gedaan, maar vandaag hebben we gesport en gezwommen. Ook hebben we mijn z'n allen een video opgenomen voor mijn Instagram!'

'Wat leuk! Stuur je een berichtje wanneer je het filmpje upload? Dan kan ik het zien!' 'Ja, doe ik! OMG, mama, je gelooft nooit wie hier ook zijn!'

'Vertel!' '5 Seconds of Summer! Ik ben zelfs op hun hotelkamer geweest! Ze zijn echt aardig!' zeg ik blij. 'Wat leuk, lieverd! Hoe zijn de jongens van One Direction? Zoals je had verwacht of anders?'

'Ze zijn allemaal geweldig! Ze helpen me met alles en zijn super lief. Ik slaap met Harry op een kamer.' 'Samen op een bed?' Aan mijn moeders toon hoor ik dat ze dat maar niks vindt.

'Nee, niet op dezelfde slaapkamer. Harry slaapt op de bank', zeg ik snel. Ik kijk Harry aan en hij lacht en schudt zijn hoofd. Ik bijt op mijn lip om niet in lachen uit te barsten.

'Oh, dan is het goed. Nou, ik ga vast koken, want Betty komt vanavond eten.' 'Gezellig! Je moet wel vertellen dat ik hier ben, hè? Ik heb het nog niet aan haar verteld en ik denk echt dat ze jaloers wordt!'

Betty en ik zijn als zusjes. We houden van dezelfde muziek, hetzelfde eten en we vertellen elkaar bijna alles. Ze is ook nog best jong, vierentwintig. Ze is het zusje van mijn moeder. En geobsedeerd met Liam.

'Zal ik zeker doen', lacht mama, 'Nou, veel plezier vandaag! Bel je binnenkort weer?' 'Doe ik. Love you!' 'Love you!' Dan hangt ze op.

'Slaap ik op de bank?' vraagt Harry aan mij. 'Als mijn moeder het vraagt: ja. Toen ik zei dat we samen op een kamer slapen, klonk ze ineens heel bezorgd...'

'Ik heb over het algemeen een behoorlijk slechte reputatie, dus misschien ligt het daaraan', lacht Harry. 'Denk ik ook', giechel ik. 'Hey! Jij moet zeggen dat het niet zo is!' lacht Harry. Hij komt omhoog en begint me te kietelen.

'Ey! Stop daar eens mee!' gil ik en ik probeer weg van hem te kruipen over het grote bed, maar we zijn dicht bij de rand en ik val op de grond en trek Harry per ongeluk met me mee, waardoor ik nu onder hem lig.

'Ga van me af!' lach ik. 'Nope!' lacht Harry en hij blijft bovenop me liggen. 'Harry, please!' Ik begin weer te hikken van het lachen en probeer hem van me af te duwen, maar hij is veel te zwaar.

'Ik hou van je lach, werkelijk waar!' giechelt Harry. 'En ik hou van jouw gegiechel', lach ik. 'Ik giechel niet!' zegt Harry, nog steeds giechelend. 'Wat is dit dan?' lach ik.

'Dit is mijn mannelijke, bulderende lach!' zegt hij serieus. Door zijn toon moet ik nog harder lachen. 'Ga alsjeblieft van me af! Je bent zwaar!' Harry rolt van me af en gaat naast me op de grond liggen.

Na vijf minuten stoppen we eindelijk met lachen en ik rol mijn hoofd naar links zodat ik hem aan kan kijken.

Hij is echt ongelooflijk knap! Perfecte kaaklijn, mooie lach en zijn groene ogen vallen me opeens nog meer op dan normaal.

Dan kijkt hij me ook aan en zegt: 'Bevalt het uitzicht je een beetje?' Ik voel dat ik weer begin te blozen en ga rechtop zitten, 'Nou, je bent zeker niet lelijk.'

'Bedankt, Olivia.' Hij glimlacht naar me. Ik weet niet of ik het me verbeeld, maar volgens mij heeft hij ook een lichte blos op zijn wangen.

'Shit, het is bijna zes uur! En ik heb May en Matt nog niet gebeld...' zeg ik.

'Je kan hen na het eten bellen. Kom, dan gaan we!' Harry staat op en helpt mij daarna ook omhoog.

Ik ren snel naar de badkamer waar ik mijn haar op een staart doe en en mijn One Direction parfum opspuit. Dan doe ik snel mijn sneakers aan en loop naar de deur, waar Harry al op me staat te wachten.

We lopen samen naar de lift. Harry drukt op de knop naar de begane grond. We lopen samen het restaurant in. Niall en Zayn zitten al aan een lange tafel met Luke en Michael.

Ik zwaai naar ze wanneer ik ze zie zitten. Als we bij ze staan, ga ik tegenover Niall en naast Harry zitten. Na ongeveer drie minuten komen Liam en Louis er ook aan, samen met Ed Sheeran!

'Ed eet met ons mee', zegt Liam vrolijk en gaat aan de andere kant van mij zitten. Wanneer we ons eten op hebben, gaan we terug naar boven, naar de kamers.

'Zien we jullie morgen weer?' vraagt Liam aan mij en Harry. Harry knikt en dan lopen we met z'n tweeën onze kamer in. Ik plof neer op de bank en Harry gaat naast me zitten.

'Ik ben moe', zucht hij. 'Ik ook. Ik ga nooit meer sporten en zwemmen op een dag...' zeg ik. 'Nee, ik ook niet... Ik weet niet hoe Liam dit iedere dag volhoudt.'

'Ik ook niet... Ik ga May bellen. Wil je ook wat tegen haar zeggen?' 'Ja, is goed', zegt Harry. Ik bel May, want ze is waarschijnlijk toch wel met Matt. Wanneer ze opneemt, schreeuwt ze in mijn oor: 'OMG! IS HET LEUK?'

'Ja, het is echt heel leuk!' zeg ik vrolijk, 'Hoe gaat het met jullie?''Goed!' roept Matt en May zegt: 'Heel goed! Ik mis je wel, hoor!' 'Ik mis jullie ook! Wacht, niet ophangen!'

Ik zet het geluid op de luidspreker en geef mijn telefoon aan Harry.

'Hey, May!' zegt hij. 'Oh mijn God! HARRY?' gilt ze. 'Hi!' lacht hij. 'Oops!' giechelen May en ik tegelijk.

Harry zucht en schudt zijn hoofd, 'Jullie ook al! Lou en ik zijn gewoon vrienden. That's it.'

'Zeker weten?' vraag ik lachend.

'Ja, heel zeker. Ik eh.. Ik ben... Wat zijn jullie aan het doen, May en Matt?' vraagt Harry dan.

'Eh...' zegt May.

'Netflix!' zegt Matt.

'Zijn jullie samen, als in een stelletje?' vraagt Harry. 'Ja', zegt Matt. Hij klinkt trots.

'Oh, dan weet ik wel wat jullie aan het doen waren...' Ik hoor May giechelen en Matt zegt: 'Ik zeg niks!'

'Heb je een eigen kamer of moet je delen?' vraagt May. 'Ik slaap op de kamer met Harry. We slapen in een bed', voeg ik er nonchalant achteraan.

'OH MY GOD!' gilt May en ik hoor dat ze de telefoon laat vallen.

'Harry, volgens mij houdt mijn vriendin meer van jou dan van mij', zegt Matt lachend. 'Ik ben er ook bang voor', zegt Harry met een glimlach.

'Nou, ik hang wel op want May is heel druk bezig met door de hele kamer springen... Ik hoor nog wel wat van je, Livvie!' 'Yes! Love you both!' 'Wij houden ook van jou!' Dan hangt hij op.

'May is erger dan jij!' lacht Harry. 'Eerlijk gezegd niet... Ik ben er alleen wat beter in om niet helemaal te flippen, denk ik...'

'Oh, nou, dat kan ook', zegt Harry. Ik knik. 'Olivia?' 'Ja?'

'Kan ik je vertrouwen? Ik bedoel, ik weet dat ik je kan vertrouwen, maar kan ik je iets geven wat echt niet het internet op mag gaan?' 'Ja, natuurlijk.'

'Oké. Dan geef ik je mijn telefoon nummer. Ook die van de andere jongens. Maar je moet het aan niemand laten zien. We veranderen het best vaak maar liever houden we onze nummers wat langer. Ook niet aan May of Matt. Zij mogen weten dat je onze nummers hebt, maar hou ze wel voor jezelf. En alleen zij mogen weten dat je onze nummers hebt', zegt Harry serieus.

'Ja, natuurlijk', zeg ik eerlijk. En enthousiast. Ik krijg gewoon de telefoonnummers van de jongens van One Direction! Dan geef ik mijn telefoon aan Harry en hij zet alle nummers van One Direction in mijn mobiel. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu