Chapter 99.

1.1K 37 23
                                    

dinsdag 3 september 2015

Ik geef May en Matt een knuffel. Het is bijna 16:00 uur en ze gaan naar huis toe. Harry en ik hebben net wat rondgereden door de stad en ik heb hem mijn favoriete plekken aangewezen. 

Om 19:00 uur nemen mijn ouders ons mee uit eten. Ik weet niet naar welk restaurant we gaan, maar ik hoop dat het leuk wordt. 

'Zullen we naar boven gaan?' vraag ik aan Harry, 'Ik denk dat mijn ouders rond 18:00 uur thuis komen.' 'Ja, is goed.' 

Ik loop voor Harry de trap op en ga mijn slaapkamer in. Ik plof neer op het bed en pak mijn telefoon. Ik zie dat ik op Instagram ben getagd in een bericht van James Corden. Ik lach kort.

'Wat is er?' vraagt Harry. 'James Corden heeft me getagd in een post.' 'Laat eens zien?' Ik geef hem mijn telefoon. 'Wacht, wanneer is dat optreden nou precies?' vraag ik, lichtelijk in paniek. 'Ah joh, dat duurt nog minstens een week', zegr Harry.

Ik lees niet wat er onder zijn post staat, maar check wel wat reacties onder de foto.

Ik lees niet wat er onder zijn post staat, maar check wel wat reacties onder de foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by onedirection and 615,723 others

latelateshow Meeting my buddy @harrystyles his girl this week in the #latelateshow! 

comments
mitchrowland Didn't know she was coming, too?
     liampayne She will probably feature us during a performance! 
louteasdale gorgeous couple! Olivia is the sweetest, kindest girl and they are perfect together!
     latelateshow I think everyone will agree.
           larry_always not everyone... #larry
louis_1dstan Yayy! I bet it's going to be the best video ever!
1d_niam_lzarry_ I dont get it. Why is harry into her? She ain't even that cute. Larry is all he should think about.

'Ze blijven maar doorgaan over dat Louis en ik wat hebben...' zucht Harry. 'Zo was ik eerst ook, hè?' herinner ik hem. 'Ja, oké... Maar nu heb ik echt iemand. Ik heb zelf een foto van ons geplaatst. Dat heb ik nooit eerder gedaan.'

Ik knik en bijt op mijn lip, terwijl ik de foto like en Instagram afsluit. Ik kruip tegen Harry aan en leg mijn hoofd op zijn borstkas. Hij woelt met zijn hand door mijn krullen. 

'Wil je een foto van me maken?' vraag ik, 'Dan kan ik die op Instagram zetten...' 'Ja, natuurlijk.' 

Ik ga rechtop zitten en kijk mijn kamer rond. 'Ik ga mijn bed even opmaken en dan ga ik erop zitten', besluit ik uiteindelijk, 'En dan kun jij vanaf het voeteinde een foto van me maken.' Harry knikt en staat op van het bed. 

Ik geef hem alvast mijn telefoon en trek de dekens recht en leg de kussens wat gezelliger neer. Dan loop ik naar mijn kast en trek ik de hoodie uit en doe ik een witte blouse aan. 

liked by kevinjonas and 31,843 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by kevinjonas and 31,843 others

olivia_cmpbll I did... something.
{tagged in photo: @bettygrayson }

comments
zayn It's so much shorter and curlier! Now we can spend the hours in front of the mirror together! 
     olivia_cmpbll I'd love to! :)
harrystyles I love you baby 
     olivia_cmpbll I love you 
may_xmo YOU LOOK SO CUTE, GIRL!
bettygrayson You look amazing, sweetie 
louist91 WHAT HAPPENED?! I don't see any difference...
     olivia_cmpbll I got curls and cut my hair?? 
          louist91 Well, you look brilliant anyways
     niallhoran lou, you're blind. Even I can see it!
kevinjonas Looks really good on you! Love it!
chad_y cool! 

'Waarom reageert die pizzabezorger van je nou weer?' vraagt Harry met opgetrokken wenkbrauwen. 'I don't know. Hij volgt me sinds gisteravond', zeg ik schouderophalend. 

'Vind je hem nog steeds leuk?' 'Hij is niet lelijk, maar jij bent een miljoen keer beter', zeg ik. Harry wil wat zeggen, maar ik druk snel mijn lippen tegen die van hem. 'Ik hou van jou. Wees niet jaloers, het is grappig, maar het wordt langzaamaan irritant.' 'Sorry...' 

Ik kus hem ruwer en duw hem achterover.

Hij drukt zijn lippen op mijn buik en geeft kusjes omhoog, richting mijn sleutelbeen. Dan kust hij mijn kin en uiteindelijk ook mijn lippen. Ik breng mijn handen naar zijn zachte haar en trek er zachtjes aan.

Hij legt mijn hand op zijn wang en ik kus hem weer. Na een paar minuten duw ik hem voorzichtig van me af.

Hij komt naast me liggen en vouwt zijn armen stevig om me. 'Ik hou zo veel van je', fluister ik. Hij geeft geen antwoord maar drukt zijn lippen weer zacht tegen die van mij. En hij hoeft niks te zeggen; de manier wasrop hij me kudt zegt genoeg. Hij houdt ook van mij en langzaam realiseer ik me dat hij ook echt van mij houdt.

'Ik ook van jou', zegt hij dan zacht. 'I know', glimlach ik. Harry krijgt een blije glimlach op zijn gezicht en bijt op zijn lip. Ik sta op van het bed.

Ik loop naar de kast en kijk erin voor een outfit. Ik voel hoe Harry achter me komt staan en zijn handen om mijn middel slaat. 'Don't you know you're fucking beautiful', fluistert hij in mijn oor. 

Ik duw hem van me af en geef geen antwoord. 'Ik meen het', zegt Harry dan, 'Niet alleen omdat je mijn vriendin bent. Je bent echt mooi.' Ik voel dat mijn wangen beginnen te gloeien. Ik pak snel een leuke outfit en loop ermee naar mijn bed, waarna ik het snel aan trek.

 Ik pak snel een leuke outfit en loop ermee naar mijn bed, waarna ik het snel aan trek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik hoor dat mijn ouders de voordeur open doen en naar binnen komen.

Ik ga snel naar de badkamer en probeer mijn haar wat minder warrig te maken. Als je op bed ligt zonder te bewegen raakt mijn haar al in de war... Ik doe een klein beetje make-up op en ga dan weer naar mijn slaapkamer.

Harry knoopt net een blouse dicht. 'Je ziet er goed uit', zeg ik, terwijl ik mijn armen om zijn nek sla. Hij drukt een korte kus op mijn lippen. 'Jij ook.'

De deur van mijn slaapkamer gaat open en ik draai me om. Mijn moeder kijkt ons met een glimlach aan. Ze pakt haar telefoon en maakt een foto.

'Sorry, het zag er zo lief uit...' zegt ze lachend. Ik rol met mijn ogen. 'Zijn jullie al klaar om te gaan?' vraag ik, 'We hebben honger.'

'Ik kleed me snel even om. Over tien minuten gaan we weg.' Ze gaat mijn kamer weer uit en ik draai me om naar Harry.

'Zullen we vast naar beneden gaan?' vraag ik aan Harry. Hij knikt en ik pak snel een tas en mijn mobiel, waarna we naar beneden lopen.





Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu