Chapter 128.2

877 35 42
                                    

zaterdag 16 januari 2016

Ik prik met mijn vork in een stukje paprika en steek het tegen mijn zin in, in mijn mond. Liam heeft zijn aandacht gericht op zijn bord, May blijft me steeds aankijken en Niall schept voor de tweede keer eten op. Ik heb echt geen zin in eten, maar anders blijven ze alleen maar zeuren. Vooral May... 

Wanneer ik de helft op heb, schuif ik mijn bord aan de kant en sta ik op. 'Ik ga douchen.' 'Liv..' begint May,  maar ik loop snel de kamer uit. Ze kijken me allemaal na terwijl ik naar de trap loop. Ik ga via de logeerkamer de badkamer in en draai de deur voor de zekerheid op slot.

Gelijk beginnen de tranen weer te stromen. Ik zak neer op de grond en leun mijn hoofd tegen de koude muur, terwijl ik mijn hand voor mijn mond houd om het geluid van mijn snikken te dempen.

Ik heb me nog nooit in mijn leven zo gebroken gevoeld. Zo alleen..

Ik zet de kraan van het bad zo ver mogelijk open en op mijn knieën kruip ik naar de wc en doe ik de klep open. Ik moet dit niet doen. Het is slecht.. Dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen... Als ik dit doe, ben ik weer bij nul.

Maar ik voel me veel te vol. Ik ben misselijk. Het moet eruit.. Trillend steek ik twee vingers achterin mijn keel, totdat ik begin te kokhalzen en uiteindelijk al het eten dat ik vanavond op heb eruit spuug. 

Snel spoel ik de wc door en ga ik staan. Ik draai de kraan van het bad weer dicht. Dan spoel ik mijn mond om met water en kijk ik naar mezelf in de spiegel. Mijn gezicht is spierwit en donkere wallen zorgen ervoor dat ik er nog slechter uit zie. Ik walg van mezelf. Ik heb er nog nooit zo slecht uitgezien.

En dit door een jongen.. En een baby.

Ik leg mijn hand voorzichtig op mijn onderbuik en schud mijn hoofd. 'Waarom?' fluister ik zacht tegen mezelf. Er rolt weer een traan langs mijn wang naar beneden en geïrriteerd veeg ik 'm weg. Ik pak mijn toilettas en pak mijn make-up eruit.

Ik mag me dan helemaal kut voelen, dat betekent niet dat ik er ook zo uit moet zien. De rest van de wereld moet denken dat het prima gaat. Niemand hoeft te weten dat er iets mis is tussen Harry en mij. Ik moet er normaal uit zien. Iedereen moet het kunnen zien; het gaat prima met me.

Het gaat prima.

Ik doe heel wat concealer op, waardoor ik er gelijk weer wat beter uit zie. Wanneer mijn make-up en haar goed zit, ga ik naar mijn koffer en pak ik er een leuke outfit uit, zet ik een neppe glimlach op en maak ik wat selfies in de spiegel. 

liked by jasonderulo and 13,989 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by jasonderulo and 13,989 others

olivia_cmpbll baby, now we got bad blood

comments
lunaxm_ BABE YOU LOOK AMAZING
lunaxm_ I love you my gorgeous girlfriend
lunaxm_ Single life looks so good on you darling
          this comment was deleted
harry_styles94 Wait did you guys break up?!
loubear_styles Guys did you see that comment from her friend? They broke up!?
     lt.stylinson OMG!! WHAT?!
          harry.rainbow.louis But they were spotted together a few days ago in London??
camila_cabello ♥love you sweetie

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu