Chapter 22.

2K 57 5
                                    

zondag 28 juli 2015

Moe kruip ik in bed. We gingen rond 22.00 uur weg, waarna we bij de McDonalds hebben gegeten. We zijn net terug, het is nu bijna twaalf uur. Ik heb net snel even gedoucht en nu staat Harry onder de douche. Ik gaap en sluit mijn ogen.

Ik val bijna in slaap, maar de lamp in de slaapkamer gaat aan en mijn ogen vliegen open. Harry staat in zijn boxer in de deuropening. 

Ik zie zijn gespierde buik en zijn prachtige benen. Zijn natte haar hangt wild in zijn gezicht, wat er ongelooflijk sexy uit ziet...

'Sorry! Ik wist niet dat je al sliep', zegt hij en hij doet snel de lamp weer uit. 'Nee, maakt niet uit', zeg ik snel, 'Ik sliep nog niet! Ik had alleen mijn ogen dicht.'

Harry lacht zachtjes en gaat naast me op de bedrand zitten. Ik doe het nachtlampje aan. 'Vond je het leuk vandaag?' vraagt hij, terwijl hij met zijn zachte vingers mijn wang streelt.

'Ja, heel leuk!' zeg ik glimlachend, 'Ik vind het ook echt heel leuk dat de Jonas Brothers erbij waren.' 'Vind ik ook!' zegt Harry.

'Ik had nooit echt door dat jullie zulke goede vrienden zijn', zeg ik. 'We zien elkaar weinig, gezien zij in de US wonen en wij hier, in Londen. Maar wanneer we in hetzelfde land zijn, spreken we elkaar vaak wel', legt Harry uit.

Ik knik en kijk Harry aan. 'Kom je ook nog liggen?' vraag ik. 'Mag ik wat zingen voor je?' vraagt hij.

Ik krijg een grote glimlach en knik een beetje verlegen. 'Ik ben begonnen met schrijven... Het is nog niet helemaal af', begint Harry.

'Ik hou van je, Hazza', fluister ik. Harry schraapt zacht zijn keel en begint zachtjes te zingen.

'Am I asleep, am I awake, or somewhere in between?
I can't believe that you are here and lying next to me
Or did I dream that we were perfectly entwined?
Like branches on a tree, or twigs caught on a vine?

Like all those days and weeks and months I tried to steal a kiss
And all those sleepless nights and daydreams where I pictured this,
I'm just the underdog who finally got the girl
And I am not ashamed to tell it to the world

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely falling
And somehow you kicked all my walls in
So baby, say you'll always keep me
Truly, madly, crazy, deeply in love with you
In love with you

Should I put coffee and granola on a tray in bed
And wake you up with all the words that I still haven't said?
And tender touches, just to show you how I feel
Or should I act so cool like it was no big deal?

Wish I could freeze this moment in a frame and stay like this
I'll put this day back on replay and keep reliving it
'Cause here's the tragic truth if you don't feel the same
My heart would fall apart if someone said your name

And truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely falling
And somehow you kicked all my walls in
So baby, say you'll always keep me
Truly, madly, crazy, deeply in love with you

I hope I'm not a casualty,
I hope you won't get up and leave
May not mean that much to you
But to me it's everything, everything

Truly, madly, deeply, I am
Foolishly, completely falling
And somehow you kicked all my walls in
So baby, say you'll always keep me

Truly, madly, crazy deeply in love (in love) with you (with you),
In love (in love) with you (with you)
In love (in love) with you (with you)
With you, oh!
'

Voordat ik wat kan zeggen, drukt Harry zijn lippen zacht op die van mij.

Zachtjes duwt hij me naar achteren in de kussens en komt boven me hangen. Ik pak voorzichtig zijn haar vast en trek hem zo wat dichter naar me toe.

'I love you, baby', zegt Harry, met zijn lippen tegen die van mij gedrukt.

'Love you, too', fluister ik. Harry trekt zich langzaam terug van de kus en rolt over mij heen naar zijn kant van het bed en kruipt onder de lakens.

Ik ga tegen hem aan liggen en kijk hem aan. 'Je mag nooit meer voor me zingen', fluister ik.

'Hoezo niet?' vraagt Harry verbaasd. 'Ik wil niet iedere keer dat we samen zijn gaan janken', zeg ik. 'Net huilde je toch ook niet?'

'Ik kon de tranen nog maar net binnen houden. Ik-' Harry kust me voordat ik mijn zin af kan maken. 'Ik vind het niet erg als je huilt', zegt hij zacht. Ik voel zijn warme ademhaling tegen mijn oor, 'Ik hou van je. Ik kan er niks aan doen. Je bent prachtig.'

'Ik ben niet prachtig. Ik ben gewoon lelijk. Hoe kun jij mij leuk vinden..?' 'Wat? Nee! Dat is niet zo. You're pretty. Nu wil ik zo graag Little Things voor je zingen', zegt Harry zacht.

'Niet doen, Harry, alsjeblieft...' Ik voel de tranen achter mijn ogen prikken.

Harry wrijft met zijn hand over mijn arm en zegt niks. Hij kijkt me alleen aan en trekt me tegen zich aan wanneer de tranen beginnen te rollen. Ik wil niet huilen, ik heb tot nu toe iedere dag al gehuild volgens mij...

Ik haal diep - en trillerig - adem en slik. 'Olivia, geloof me alsjeblieft als ik zeg dat je mooi bent. Je bent het knapste meisje - of wat dan ook - dat ik ooit gezien heb. Ik viel gelijk voor je. Mijn hart begon al sneller te kloppen toen ik jouw video's op Insta en YouTube zag. Ik ben zo verliefd op je', zegt hij, 'En je mag dit niet zeggen. Of denken. Want je bent alles behalve lelijk. Geloof me, iedereen op de wereld is jaloers dat ik wat met jou heb. Tenminste... We hebben toch wat?'

Ik knik, 'Ik denk het wel. Als jij wat wil hebben met mij?' 'Dat zeg ik net. Ja. Zo graag! Ik ben nog nooit zo gek geweest op een meisje... Of jongen.' Harry drukt zijn lippen op mijn voorhoofd en kijkt me aan. 'Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen. Ook al ken ik je pas net, ik hou ontzettend veel van je.'

'Ik hou meer van jou. Al jaren', zeg ik zacht tegen hem. 'Ik weet het. Maar hou ook van jezelf. Alsjeblieft', zegt hij zacht, 'Voor mij.' Ik knik, maar ik heb geen idee hoe. 'Als je maar weet dat ik van je hou. En de andere jongens ook, denk ik.' Harry rolt met zijn ogen.

Ik glimlach en druk een kusje op Harry's neus. 'Dankje, Harry', fluister ik. Hij glimlacht, slaat zijn armen om me heen en trekt me zo dicht mogelijk tegen zich aan.

Dan drukt hij zijn lippen tegen die van mij. 'Welterusten', zegt ik tegen zijn lippen. 'Slaap lekker, baby', fluistert hij.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu