Chapter 77.

1.2K 37 1
                                    

dinsdag 27 augustus 2015

Samen lopen we de bioscoop weer uit. Het was een dramafilm en we vonden 'm allebei leuk. Ten minste, voor zoverre we gekeken hebben. We hadden eigenlijk alleen maar aandacht voor elkaar... 

Ik voel mijn telefoon trillen in mijn jaszak. Ik pak 'm eruit en kijk van wie het berichtje is.

LOUIS

15:48
Liv, zullen we morgen samen wat kopen voor Liam z'n verjaardag??

15:51
Ik heb morgen precies een maand met Harry... Idk...

15:55
Hoeft niet zo lang te duren... Maar anders hebben we allebei niks voor hem.

15:56
Oh, oké. Dan kan het wel. Maar echt niet te lang.Tot vanavond x

15:59
Tot vanavond x

'Ik ga morgen met Louis wat kopen voor Liam... Vind je dat niet erg?' 'Nee, natuurlijk niet! Niall, Zayn en ik hebben samen een horloge voor hem gekocht. Louis zei al dat hij samen met jou wat voor hem wilde gaan kopen.' 'Serieus?' 'Ja, dat zei hij.' 'Ahw, dat is zo lief!'

Harry legt zijn arm op mijn schouder en we lopen langzaam door de winkelstraat.

'Zullen we ergens gaan eten?' stelt Harry voor, wanneer we bijna twee uur later een elektronicawinkel uit lopen. Harry wilde een nieuwe iPhone voor me kopen, maar dat vond ik onnodig. Ik heb een prima telefoon.

We lopen een klein restaurantje in. Harry loopt naar de bar toe en vraagt of dat ze nog een tafel voor twee personen vrij hebben.

De jongen knikt en brengt ons naar een tafel. Op het midden van de tafel staat een roos en een kaarsje brandt. 'Lekker romantisch', zegt Harry met een schuine glimlach. 'Ja ja', lacht de jongen.

Hij is ongeveer van mijn leeftijd denk ik. Op zijn naambordje staat dat hij Samuel heet. Hij is best wel knap, maar het zal me niks verbazen als hij gay is. 'Ik kom zo de menu's naar jullie brengen', zegt hij waarna hij zich omdraait.

Ik kijk Harry aan. 'Zag je hoe hij naar je keek?' vraagt Harry jaloers. Ik lach, 'Hazza! Maak je geen zorgen, joh. Ik hou van jou.' 'Ja, dat weet ik.' 'En toch ben je jaloers?' 'Ik ben niet jaloers.'

Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Echt niet... Een beetje', geeft hij dan zacht toe.

Ik leun naar voren over de tafel en druk een kus op zijn zachte lippen. 'Don't be, okay? I love you and only you.' Ik kijk hem met een glimlach aan.

'Hier zijn jullie menu's. Ik kom zo bij jullie terug', zegt de jongen, terwijl hij ons allebei een menukaart geeft. Ik open het boekje en blader er doorheen.

Zodra we allebei een bord en een glas voor onze neus hebben, beginnen we te eten. 'We hebben morgen een maand...' zucht Harry. Ik knik. 'Echt super kort, eigenlijk', mompelt hij. Ik knik weer.

'Ik heb het gevoel alsof we elkaar al zo veel langer kennen', zeg ik zacht. 'Ik ook... Maar dat komt ook omdat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn, denk ik', glimlacht Harry lief. 'Ja, denk ik ook. Ik hou van je.' 'Ik ook van jou.' 

Als weer terug zijn bij het appartement, gaat Harry samen met Louis naar de blauwe kamer met de grote tv. Er is een of andere voetbalwedstrijd bezig. 

Ik ga naar de slaapkamer en zet mijn Spotify lijst op, waarna ik mijn nachtkastje open trek. Mijn ook valt op het donkerblauwe schriftje dat ik van Niall voor mijn verjaardag heb gekregen. 

Ik sla de eerste pagina open en glimlach als ik de tekst die hij geschreven heeft nog een keer lees. 

Happy birthday to my best girl friend! I love you a lot. I know this notebook isn't much, but it could become very special if you write what you feel. I can be a song you wrote, a poem or just like a diary. I wish you all the love and luck in the world. Your most beloved friend, Niall the Kindest.

Ik grinnik en pak mijn gitaar erbij en pak een zwarte pen. Ik speel een paar akkoorden en opeens komt er een tekst op in mijn hoofd. Snel schrijf ik het op. 

Tell me
You'll never leave me
And I'm not crazy and
This is really happening
That this is really happening

Ik kijk naar de woorden in het schrift. Ik bijt op mijn lip en pak mijn plectrum. Ik speel de akkoorden weer in een bepaald ritme en zing zachtjes de tekst. Opeens bedenk ik me wat Taylor Swift altijd doet; ze neemt alles op.

Ik pak mijn telefoon en zet de camera aan en zet die op mijn nachtkastje. Mijn gitaar wordt gefilmd. Ik speel het stuk nog een keer. 

Na een paar minuten komt er nog een lyrics op. 

You tend to treat me like
My name is up in lights
It really blows me away

Na twee uur kijk ik trots naar mijn schriftje. Ik heb gewoon een nummer geschreven! Opeens heb ik een idee. Ik ga het morgen voor Harry spelen. Het nummer gaat ten slotte over hem,

Ik berg het boekje weer op in mijn nachtkastje en ga naar de jongens toe. Ze zitten op de bank en kijken gespannen naar de tv. 'Hey', zeg ik. 'Sst!' zegt Louis. Harry glimlacht naar me en gebaart dat ik bij hem moet komen zitten. 

Ik kruip dicht tegen hem aan. Hij slaat zijn arm om me heen en ik pak zijn hand vast. Even  kijk ik naar de tv, maar het begint me al snel te vervelen. Ik val in slaap wanneer de jongens opeens beginnen te schreeuwen. Geschrokken kom ik overeind. 

Harry kijkt me aan en zegt: 'Sorry, bijna doelpunt...' 'Ja, dat heb ik door', mompel ik hoofdschuddend. Ik ga weer tegen Harry aan liggen en verstrengel onze vingers. Ik speel wat met de ringen om zijn vingers en kijk naar de tattoeage van het kruis op zijn hand. 

Ik zucht en sluit mijn ogen weer. Ik voel hoe Harry een kus op mijn haar drukt en me dichter tegen zich aan trekt. Ik glimlach klein. Ik hou zo veel van deze jongen... Al zo lang. Wie had ooit kunnen denken dat ik wat met hem zal krijgen?

Als de wedstrijd afgelopen is, staat Louis op om de flesjes bier in de keuken weg te zetten. Harry kijkt me glimlachend aan en zegt: 'Wil je nog wat drinken of wil je naar bed?' 'Ik ben best wel moe...' 'Dan gaan we naar bed.' Harry staat op en pakt mijn hand. Samen lopen we naar onze kamer, nadat we Louis welterusten hebben gewenst. 

'Ga je nog douchen?' vraagt Harry aan me. 'Ja, altijd', zeg ik, terwijl ik een pyjama en schoon ondergoed uit de kast pak. Opeens voel ik zijn gespierde armen om me heen en zijn warme ademhaling in mijn nek. 

'Zullen we samen douchen?' vraagt hij zacht. Zijn lippen raken mijn oor, waardoor kippenvel over mijn hele lichaam ontstaat. Ik draai me langzaam om en kijk in zijn ogen. 'Nee.' 'Wat, hoezo niet?' vraagt Harry verbaasd. 

'Grapje!' Ik geef hem een stomp tegen zijn bovenarm, 'Kom op, joh gekkie! Kom vechten!' zeg ik lachend. 'Hé, ik ben niet gek! Kom hier jij!' Hij probeert mijn arm te pakken, maar ik ren snel van hem weg. 

Lachend ga ik op ons bed staan. Harry komt er ook op en ik spring er snel vanaf. Ik ren door de kamer, terwijl Harry lachend achter me aan komt. Opeens voel ik zijn hand in die van mij en hij trekt me tegen zich aan. 

Lachend en buiten adem kijk ik hem aan. 'Je bent wel gek', zeg ik snel. Harry rolt met zijn ogen en trekt een wenkbrauw op. 'Niet zo gek als jij!' zegt hij dan met een grijns op zijn gezicht, 'Kleintje!' 'Ik ben langer dan Louis!' zeg ik verontwaardigd. Ik sla mijn armen over elkaar en kijk hem arrogant aan. 

'Wow, mijn kleine, lieve meisje kan bitchy zijn!' lacht Harry. Hij komt dichterbij en fluistert: 'Ik vind het wel sexy, babe...' Ik zucht, rol mijn ogen en  schud mijn hoofd. 'Ik ben niet sexy.' 'Echt wel.' 'Kom, we gaan douchen.' 

Ik pak zijn arm en trek hem mee de badkamer in. Ik zet de douche vast aan en druk mijn lippen op die van Harry. 'Ik hou van je.' 'Ik hou van je.' 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu