Chapter 31.

1.7K 48 18
                                    

zaterdag 3 augustus 2015

Behoorlijk aangeschoten wankelen Harry en ik terug naar onze kamer.

Ik was bij hem op schoot in slaap gevallen. Iedereen is er nog, maar hij wilde per se dat we naar bed gingen, omdat ik moet ben. Dus daar zijn we nu mee bezig.

Harry opent, na de sleutel minstens vier keer mis in het sleutelgat gestoken te hebben, eindelijk de deur. 

Ik strompel de kamer binnen en plof neer op de bank. Harry komt naast me zitten en staat zijn arm om me heen. 

'Houvanjuh', zucht hij. 'Ook van jou', zeg ik giechelend. 

Harry kijkt me met een glimlach aan, zijn pupillen zijn groot en zijn adem ruikt een beetje naar alcohol, wat me niks uit maakt. 

Ik kus hem zachtjes en sla mijn armen om hem heen. Ik klim bovenop hem en zoen hem steeds ruwer. Ineens word ik heel misselijk en alles begint nog meer te draaien dan dat het al deed.

Ik laat sta op en probeer naar de badkamer te lopen, maar ik loop tegen het tafeltje aan en daarna tegen de deurstijl.

Net voordat ik bij de wc kom, kan ik het niet meer inhouden en geef over op de grond. Ik voel dat Harry mijn haar aan de kant houdt en zachtjes over mijn rug wrijft. 'Gaat het?' 

'Nee', zeg ik, wanneer ik mijn maag weer samen voel trekken. Ik doe snel twee stappen opzij, richting de wc en geef nu wel over in de wc. 'Heel de grond zit eronder', kreun ik. 

'Maakt niet uit. Ik ruim het wel op. Ga maar naar bed', zegt Harry. 'Nee, hoeft niet. Ik doe het zelf wel. Jij hebt meer gedronken dan ik.'

'Ik kan beter tegen alcohol dan jij. Ga naar de slaapkamer. Ik kom er ook zo aan.' Ik knik en pak een glas water en spoel mijn mond. 

Dan ga ik naar de slaapkamer, waar ik mijn nieuwe pyjama aan trek. Ik kruip onder de dekens en leg mijn handen op mijn buik, die pijn doet door het overgeven. Alles doet pijn; mijn hoofd bonkt en ik ben volgens mij door mijn enkel gegaan... Oh nee, ik liep tegen het tafeltje aan.

Na een paar minuten komt Harry de slaapkamer in en gaat naast me liggen. 'Werd je misselijk van me?' vraagt hij. Ik hoor dat hij glimlacht.

'Ja, nogal. Had je dat nog niet door?' vraag ik sarcastisch. 'Gaat het weer een beetje?' 'Ik ben in ieder geval niet meer zo draaierig.'

'Oké, gelukkig... Heb je eerder zo veel gedronken?' 'Ik weet niet eens hoe veel ik op heb. Ik ben in mijn hele leven maar twee keer echt dronken geweest...'

'Ik ben slecht voor je', grinnikt Harry. 'Zeker', lach ik. Harry gaat dicht bij me liggen en verstopt zijn gezicht in mijn nek. 'Ik hou van je', zeg ik zacht. 'Ik hou meer van jou', zegt Harry tegen mijn schouder.

Het kietelt in mijn nek, waardoor ik kippenvel krijg. Harry komt, zo mogelijk, nog dichter tegen me aan liggen. Zijn been rust op mijn benen en zijn arm ligt over mijn buik.

Ik ruik zijn haar. Ik ben echt verslaafd aan de geur van zijn haar... 'Welke shampoo gebruik je?' vraag ik. Harry lacht en zegt: 'Die van jou. Die van mij is op!' Ik bijt op mijn lip.

'Het ruikt niet naar mijn shampoo...' zeg ik, 'Het ruikt naar jou.' 'Positief of negatief?' 'Zo positief als maar kan.'

'Gelukkig.'

'Weet je?' vraag ik. 'Nee?' 'Ik ben echt heel verliefd op je.' Harry lacht en zegt: 'Ik ook op jou.' Ik kus zijn haar zachtjes en haal mijn hand door zijn haar. 

Ik laat mijn hand op zijn wang rusten en wrijf met mijn duim over zijn stoppeltjes boven zijn lip.

'Je moet je scheren', zeg ik. 'En jij moet slapen', lacht Harry. 'Klopt. Maar ik wil niet slapen', geef ik toe. 'Dan gaan we gewoon liggen.' 'Ja. Ik vind het wel jammer dat 5SOS weer weg gaat.'

'Ja... Maar zij hebben hun nummer voor het kerstalbum al opgenomen. Wij moeten nog. En wij wonen hier, dus dat scheelt ook. Zij zijn ook graag bij hun familie', zegt Harry.

'Ja, dat snap ik ook wel', zeg ik. 'Olivia?' 'Ja?' 'Ik heb honger...' 'Ik ook een beetje... Ik heb net alles uit mijn maag gekotst.'

'Zal ik een zak chips pakken?' 'Straks moet ik weer kotsen... Is dat wel handig?' 'Nee. Zal ik het pakken?' 'Ja, lekker', zeg ik. 'Zullen we ook tv kijken?'

'Ja, is goed. Ik zet 'm wel aan.' Harry knikt en staat op. Hij loopt zachtjes richting de keuken.

Ik pak de afstandsbediening en druk op de knop, waardoor een grote tv uit het voeteinde van het bed omhoog komt.

Ik zet het geluid wat zachter, want hij staat best hard.

Harry komt terug met een zak chips en twee flesjes water.

Ik ga een beetje rechtop zitten en Harry ploft naast me neer.

'Wat gaan we kijken?' vraag ik. 

'Should we just search romantic comedies on Netflix and then see what we find?' vraagt hij. 

Ik knik en geef Harry de afstandsbediening. 

Hij opent Netflix en zoekt naar romantische komedies.

Hij klikt er een aan en opent dan de zakken chips. Hij zet ze tussen ons in en legt de flesjes water erbij. 

Hij komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen.

Ik rust mijn hoofd op zijn schouder. Na een paar minuten voel ik dat Harry naar mij kijkt, in plaats van naar de tv.

Ik kijk hem aan en vraag: 'Wat is er?'

'Je bent mooi', zegt hij. Een kleine blos ontstaat op zijn wangen.

'Jij ook', zeg ik verlegen, waarna ik hem zachtjes kus. 

 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu