Chapter 52.

1.5K 46 4
                                    

zaterdag 10 augustus 2015

Na ongeveer een uur in het zwembad gelegen te hebben, komt Harry naar me toe en fluistert in mijn oor: 'Zullen we zo gaan lunchen?'

Ik knik en volg hem richting de cafetaria van het zwembad. Een wat oudere vrouw met donker haar kijkt ons aan. 'Eh, ik had gebeld en...' begint Harry.

'Harry Styles?' vraagt ze chagrijnig. Harry knikt. 'Over een kwartier staat jullie eten klaar.'

Harry knikt weer en ik pak zijn hand. We lopen terug naar het zwembad, maar bij het bubbelbad blijft Harry stil staan.

'Zullen we even hierin gaan?' vraagt hij, terwijl hij een plukje haar achter mijn oor strijkt.

Ik knik en Harry verstrengelt onze vingers, waarna hij met me naar het ronde bubbelbad loopt.

Hij gaat zitten en trekt me bij hem op schoot. De bubbels gaan net aan, waardoor zijn zwembroek gevuld wordt met lucht. Het ziet er echt stom uit. We beginnen allebei te lachen, totdat Harry me langzaam omdraait, zodat we elkaar aankijken.

'Ik hou zo veel van je', fluistert hij. 'Ik ook van jou, Hazza. Zo ontzettend veel...' 'Je moeder en tante gaan vanavond al weg. Matt en May blijven tot morgenmiddag', zegt Harry glimlachend.

'Ik vind het zo lief dat je dit geregeld hebt!' zeg ik, waarna ik een korte kus tegen zijn wang druk. Harry glimlacht en legt zijn handen op mijn heupen. 'Ik vind jou lief.' Dan voel ik zijn zachte lippen tegen die van mij.

Zijn vingers strelen mijn heupen en mijn handen zitten in zijn haar. Wanneer Harry me even loslaat en zijn lippen op mijn sleutelbeen drukt, door ik mijn vingers in zijn rug, waardoor Harry zachtjes lacht.

'Zullen we naar de rest toe gaan?' vraagt hij, met zijn lippen tegen die van mij. 'Ja, is goed', zeg ik. Ik wil van hem af gaan, maar Harry pakt me snel vast en kust me weer.

Na een paar minuten laat ik hem echt los en zeg: 'We kunnen beter gaan, kom...' Harry knikt een beetje teleurgesteld en dan gaan we naar de rest en zeggen we dat we bijna gaan lunchen.

Als het negen uur is, zwaai ik mijn moeder en Betty uit. De stappen in hun auto en dan zijn alleen de jongens, Matt, May en ik over. 'Zullen we naar het hotel gaan en gewoon een beetje chillen?' stelt Liam voor.

Iedereen is het ermee eens, dus Louis belt Rob en Liam een andere chauffeur om ons naar het hotel terug te brengen. Als de auto's er zijn, gaan Harry, Zayn, Niall, May, Matt en ik samen in een auto. De rest gaat in de andere auto.

Ik zit naast Harry en Matt. Zayn zit achter ons met May en Niall.

Ik leun tegen Harry aan en kijk hem aan. Hij glimlacht naar me en drukt zijn lippen tegen mijn voorhoofd. Opeens bedenk ik wat. Ik tik op Robs schouder en fluister wat in zijn oor. Met een glimlach knikt hij en ik ga weer tegen Harry aan zitten.

Opeens klinkt er hard door de auto: 'No go stand in the corner and think about what you did.' Ik doe de geluiden van de gitaar na. 

Harry lacht en schudt zijn hoofd. Better Than Revenge van Taylor Swift staat aan.

'They didn't teach you that in prep school, so it's up to me', zing ik boos naar hem, terwijl ik mezelf helemaal rock-chick voel door dit nummer. 

Harry glimlacht en kust me zacht, waarna we allemaal hard meezingen met het nummer. Zelfs May zingt vrolijk mee, hoewel ze daar super onzeker over is.

Als we langs een supermarkt rijden, roept Zayn: 'Stop! Even parkeren hier!' De auto mindert vaart en staat uiteindelijk stil in een parkeervak.

'Oké, sinds wij allemaal niet zomaar naar buiten kunnen... May en Matt, kunnen jullie drank halen? Olivia is achttien geworden, laten we dat maar goed gaan vieren!'

Iedereen begint te lachen, maar Matt pakt het geld uit Zayns hand en loopt hand in hand met May de winkel binnen. 

Zayn en Niall kijken samen naar een video over eten op Nialls telefoon. Harry legt zijn hand op mijn wang en kust me zacht. 'I fucking love you', zegt hij, waarna hij me dichter naar hem toe trekt.

Ik ga op zijn schoot zitten en ga met mijn handen door zijn krullen en langs zijn gezicht, terwijl ik hem gepassioneerd terug zoen.

Opeens gaat de deur van auto open en Matt en May gaan weer zitten. Ze hebben allebei drie flessen drank vast. 'Oké', lacht Zayn, 'Dat komt wel goed!'

Als we bij het hotel aankomen, gaan we via de keuken naar binnen, omdat er weer veel fans voor de ingang staan. Ik snap niet dat ze daar hele dagen kunnen blijven staan. Het zijn niet alleen Directioners, dus dat scheelt. Maar toch...

Als we binnen zijn pak ik de handen van May en Matt en ren met ze naar de lift. Als we op de goede verdieping zijn, trek ik ze mee naar de kamer van mij en Harry.

'Wauw! Jullie hebben zelfs een balkon!' zegt May enthousiast. 

'Klopt!' zeg ik, 'Maar we mogen er niet op. Dan worden de fans beneden helemaal gek. Ik kan zo wel aan een van de jongens vragen of we er even op kunnen, da's wel grappig!'

May klapt enthousiast in haar handen en kijkt door de kamer. 'Mag ik ook op deze kamer slapen vannacht?' vraagt ze.

'Van mij wel, maar volgens mij hebben de jongens de oude kamer van Ashton en Luke voor jullie gereserveerd', zeg ik.

'Oké, wij gaan daar wel slapen. Aan welke kant sliep Ashton? Ik wil ook aan die kant slapen!' Matt en ik schieten in de lach.

Dan komen Harry en de andere jongens ook de slaapkamer in. Harry loopt op me af en drukt zijn lippen tegen die van mij. Verrast kus ik hem terug. Ik hoor Louis zuchten, waardoor Harry me los laat.

'Jaloers?' vraagt hij lachend aan Louis. Louis schudt snel zijn hoofd en gaat zitten op de bank. Misschien is Larry wel echt, of misschien alleen van Louis' kant... Dat zou wel echt zielig zijn, eerlijk gezegd. May en ik hebben altijd gezegd dat Larry echt is. En dat we ze shippen. Als ze niks met ons hebben. En ik heb wat met Harry. En het ergste is nog dat ik Louis en Harry nog steeds ship...

Ik wil naar May toe lopen, maar ze zit op de stoel op Matts schoot en ze eten elkaar zo'n beetje op, dus ik ga naast Louis en Liam op de bank zitten.

'Kunnen jullie zo op het balkon gaan staan? May wil het graag meemaken...' zeg ik tegen ze.

Louis knikt gelijk, maar in zie twijfeling bij Liam. 

'Dan zingen jullie, eh... What Makes You Beautiful! En dan heb je de fans, mij en May blij gemaakt. En als je May blij maakt, is Matt ook blij.' Ik kijk Liam hoopvol aan.

Hij zucht maar knikt dan toch. Hij staat op en vertelt het tegen de jongens. Hij doet de deur naar het balkon open en gelijk hoor ik de menigte al.

Langzaam lopen ze naar de rand van het balkonnetje toe en zodra de fans ze zien, gillen ze nog harder. Niall pakt de megafoon en zegt: 'Oké, Harry's vriendinnetje heeft ons overgehaald om voor jullie te zingen. Dus hier is "What Makes You Beautiful"! Thank her later.'

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu