Chapter 103.

1.1K 33 24
                                    

donderdag 5 september 2015

Ik spring zenuwachtig op en neer. 'Rustig', zegt Lou, 'Het komt echt wel goed. Ik heb een prachtige outfit voor je meegenomen.' 'Thanks', glimlach ik. 

De jongens lopen rond in hun boxers. Alleen Zayn heeft zijn kleren al aan. Lou pakt een net opgevouwen stapeltje kleding aan mij en zegt dat ik het alvast aan kan trekken. 

Wanneer ik de veters van de schoenen heb gestrikt, ga ik het kleine kleedhokje in de kleedkamer uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer ik de veters van de schoenen heb gestrikt, ga ik het kleine kleedhokje in de kleedkamer uit. 'Is dit niet te doorschijnend?' vraag ik, doelend op het topje dat ik draag. 

'Ik vind van niet, maar als je je er niet comfortabel in voelt, heb ik ook nog een back-up outfit-' 

'Holy shit', hoor ik opeens achter me. Ik kijk in de spiegel en zie dat Harry met grote ogen achter me staat. Ik draai me naar hem om. 'Wat?' vraag ik. 

'Je ziet er echt heel mooi uit! Lou, je hebt jezelf weer overtroffen', zegt hij. Lou lacht en tilt Lux op van de grond. 'Dank je', zegt ze, 'Dus je houdt dit aan?' 'Ja. Ik denk het wel', knik ik. 

Harry knuffelt me kort. 'Oké, jongens!' roept Lou wanneer iedereen omgekleed is, 'Tijd voor make-up!' Niall zucht en Zayn rolt met zijn ogen. Harry gaat als eerste op de stoel zitten. 

Lou brengt wat poeder aan op zijn gezicht en borstelt zijn wenkbrauwen. 'Oké, next.' 

Als laatste ben ik aan de beurt. 'Dit gaat wat langer duren', lacht Lou, 'Bij jou kan ik me helemaal uitleven!' Lux klimt bij me op schoot, terwijl Lou mijn make-up doet. 

Wanneer ze klaar is, kijk ik naar mezelf in de spiegel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer ze klaar is, kijk ik naar mezelf in de spiegel. 'Wow! Echt heel mooi!' zeg ik. Lux pakt mijn hand en begint met mijn vingers te spelen, terwijl Lou mijn krullen wat strakker maakt met een krultang. Als laatste zorgt ze ervoor dat mijn pony goed zit. 

Dan doet ze het haar van Zayn. Hij kijkt moeilijk naar zijn spiegelbeeld terwijl Lou bezig is. Wanneer ze klaar is, zucht hij opgelucht. Daarna doet ze het haar van Niall, Louis, Harry en Liam. 

'Over hoe laat moeten jullie?' vraag ik. Liam opent gelijk de agenda op zijn telefoon. 

'Als het goed is, begint het interview over twintig minuten. Dan spelen we daarna Story of My Life. Daarna spelen we een of ander spel dat James bedenkt. Dan doen we What A Feeling en vervolgens roept Harry aan het eind van het nummer jou erbij. Dan doen we Strong samen.' Liam kijkt me aan. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu