Chapter 112.2

1K 36 13
                                    

zaterdag 24 oktober 2015

Ik zet mijn gitaar aan de kant en loop over het podium, terwijl ik door de microfoon praat. 

'So I'd like to sing you guys another song. I really, really love this song. It is from one of my favourite musicians and friends; Ed Sheeran!'

De band begint met het spelen van Photograph van Ed Sheeran. Ik loop naar voren op het podium en ga zo  dicht mogelijk bij de rand staan, terwijl ik zing. 

"Loving can hurt, loving can hurt sometimes. But it's the only thing that I know." Ik kijk de zaal rond en een glimlach ontstaat op mijn gezicht. 

Opeens begint iedereen nog harder de gillen. "When it gets hard, you know it can get hard sometimes", zing ik met een glimlach.

"It is the only thing that makes us feel alive", klinkt opeens een mannenstem door de grote zaal.

Ik draai me verbaasd om en Harry staat een paar meter achter me. Hij heeft een gitaar over zijn schouder hangen en heeft een schuine glimlach op zijn gezicht. 'Oh my God!' zeg ik verbaasd.

De band stopt met spelen en ik ren naar Harry toe en sla mijn armen om hem heen en adem de geur van zijn parfum in. 'I love you', fluister ik, maar mijn microfoon zat net te dicht bij mijn mond, waardoor mijn woorden de zaal vullen.

'Ahww!' roepen de fans. Ik voel dat mijn wangen rood worden en ik houd Harry stevig vast en hij slaat zijn armen ook om mij heen. 'I love you, too', fluistert hij terug. Zijn hand wrijft langzaam over mijn rug. 

"We keep this love in a photograph. We made these memories for ourselves", zingt hij in zijn microfoon en de band gaat verder waar ze gebleven waren.

"Where our eyes are never closing, our hearts were never broken and time's forever frozen, still", zing ik. 

We laten elkaar langzaam los en we zingen samen verder.

Nadat we het nummer hebben af gezongen, knuffelt Harry me weer en drukt hij zijn lippen stevig tegen die van mij. Iedereen in het publiek begint te gillen en een glimlach ontstaat op mijn gezicht.

Harry laat me los en knipoogt naar me. 'How are we all doing tonight?' roept hij door de microfoon. Iedereen gaat helemaal los.

'I, uh... I would like to sing my wonderful girlfriend a song, I hope you're okay with that...'

Harry pakt het plectrum tussen de snaren vandaan en zet zijn microfoon op de standaard. Hij begint zacht op de akoestische gitaar te spelen en begint te praten. Mijn hart klopt als een gek in mijn keel.

'It's a... It's a song that hasn't come out yet, really... And management's gonna kill me for doing this, but who cares?' lacht hij, 'This is for you, angel.' 

Hij draait zich zo dat hij me recht aankijkt en begint dan te zingen. 

"I wanna write you a song. One as beautiful as you are sweet, with just a hint of pain for the feeling that I get when you are gone. I wanna write you a song." Zijn prachtige woorden vullen de zaal en iedereen is stil en luistert naar zijn perfecte stem. 

Wanneer het nummer afgelopen is, drukt hij nog een kus op mijn lippen en zegt hij dat hij me zo ziet. Ik knik, waarna hij zwaaiend het podium af gaat.

Ik speel met een grote glimlach de rest van mijn setlist. Wanneer ik samen met 5SOS het laatste nummer heb gezongen, houdt Luke me vast.

'So, Olivia, what do you think about our new album, which came out today?' 'It is so great! I am obsessed with it!' zeg ik eerlijk. Maar het liefste ga ik nu van het podium af en ga ik naar Harry toe. 

Ik had dit echt niet verwacht. En ik voel me echt als de gelukkigste persoon op aarde, nu. 

'But I think you prefer going backstage to your boyfriend, now...' grinnikt Luke en de fans beginnen te lachen. 'Well... Yes, actually.' Iedereen begint nog harder te lachen en Luke gebaart dat ik kan gaan.

Ik ren zwaaiend het podium af en ga gelijk naar de kleedkamer, waar ik Harry in de bank zie zitten. 'Hey', zeg ik. 'Hey', glimlacht hij. 

Hij staat op van de bank en komt naar me toe gelopen. 'Dat had ik echt niet verwacht', zeg ik. 'Dat was ook de bedoeling', grinnikt Harry. 'Ik hou zo veel van je', fluister ik, terwijl ik mijn armen om zijn middel vouw. 

'Ik hou ook van jou, babe.' Hij slaat zijn armen ook om mij heen en houdt me stevig vast. 'Volgende week zijn we drie maanden samen...' Ik knik en rust mijn hoofd tegen zijn borstkas. 

'Ik hoop dat het management je niet echt vermoordt, omdat je dat nummer hebt gedaan...' 'It was worth it.' Ik trek hem dichter tegen me aan en zucht. 

liked by onedirection and 219,632 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by onedirection and 219,632 others

olivia_cmpbll ♥ Not expected this to happen tonight, but I am glad it did. I love you, Haz. So extremely much.

comments
harrystyles I love you too, baby.
     olivia_cmpbll 🥰❤
louis91 This is really cute, lads
     ashtonirwin Irl it was even better
niallhoran YESSSSSSS

De jongens van 5SOS zitten op de bank in de tour bus en Harry en ik liggen samen op mijn smalle bedje.

Hij heeft zijn armen om me heen geslagen en mijn hoofd rust op zijn schouder. We zijn onderweg naar London. Ze droppen ons waarschijnlijk op het busstation in de buurt van ons appartement en dan lopen we een stukje naar huis toe. Anders nemen ze een omweg en dat willen ze blijkbaar niet.

Harry rolt op zijn zij en kijkt me met een kleine glimlach aan. 'Wat?' vraag ik. 'Niks. Je bent mooi.'

Ik zucht en rol met mijn ogen. 'Ik ben serieus', lacht Harry. Ik kruip dichter tegen hem aan en houd hem nog steviger vast.

~~~
Hey! In wilde even zeggen dat deel 2 wat meer tijdsprongen zal hebben dan deel 1. Dit komt omdat het anders echt te langdradig gaat worden en ik moeite krijg met leuke hoofdstukken schrijven. Als ik dat heb, ga ik meestal minder schrijven omdat ik gewoon niet weet wat ik wil schrijven, er komen dan filler-hoofdstukken, wat ik zelf minder leuk vind. Dus dan weten jullie dat :) 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu