Chapter 17.

2.2K 55 9
                                    

vrijdag 26 juli 2015

Ik word wakker met Harry's armen nog steeds om me heen. Ik glimlach. Een van zijn benen ligt onder mijn benen en de andere ligt tussen mijn benen in.

Ik pak voorzichtig mijn telefoon van het nachtkastje. Ik open Instagram en plaats de video die we gisteren hebben opgenomen.

liked by liampayne and 1,973 others

olivia_cmpbll So I made a cover with these boys here. I have loved them since they were put together as a band in 2010. It's been such a wonderful experience to be their friend. Well, I don't know if I am their friend, but I think I am. Just don't ever forget: A dream is only a dream until you decide to make it real. Now swipe for our cover!

{tagged in post: @onedirection @zayn @harrystyles @louist91 @liampayne @niallhoran }

comments

may_xmo 😍😍😍

hs.tomlinson OH MY GOD YOU ARE THE LUCKIEST GIRL ON EARTH!

olivia_cmpbll I still can't believe this is happening!

hs.tomlinson I am so happy for you !

olivia_cmpbll Thank you :)

_kiwi_hs HOW DID THIS HAPPEN?

olivia_cmpbll Niall saw my last cover and tagged Harry. He sent me a DM.

_kiwi_hs OMG!

niallhoran You definitely are our friend! :)

Ik lach wanneer ik zie dat Liam de video als derde liket. Ik like een paar reacties en doe mijn telefoon dan weer uit. Ik pak Harry's handen weer vast en laat mijn hoofd tegen zijn schouder rusten.

Na ongeveer een kwartier wordt hij ook wakker en beweegt zijn vingers een beetje. 'Hey', zeg ik zacht. 'Hey, mijn arm slaapt', zegt hij terug.

'Oh, sorry!' giechel ik en ik ga een beetje omhoog, zodat Harry zijn arm onder me vandaan kan halen. 'Maakt niet uit, hoor. Ik hem 'm daar zelf neer gelegd', lacht Harry. 'Hoe laat is het?' vraagt hij dan.

Ik kijk op mijn telefoon en zeg, 'Bijna half tien.' 'Oh, dan kunnen we nog wel even blijven liggen...' Hij sluit zijn ogen weer en trekt de lakens over zijn gezicht.

Ik glimlach en draai me op mijn linkerzij, zodat ik met mijn gezicht richting Harry lig. Ik zucht en rek me een beetje uit. Ik merk dat ik spierpijn heb, waarschijnlijk van het sporten gisteren.

'Ik ben echt moe', gaapt Harry, nog steeds onder de dekens. 'Ik ook...' 'Hoe oud ben je eigenlijk?' vraagt Harry opeens.

'Zeventien. Dat had ik al gezegd.'

'Oh ja... Ik ben eenentwintig. Wist je waarschijnlijk wel, maar ja...' 'Ja, dat weet ik... Je bent geboren op 1 februari om 00.06 uur, Holmes Chapel.'

'Wow, shit! Jullie weten echt alles!' lacht Harry. 'Tja, ik heb niet veel beters te doen', zeg ik. Harry komt onder de lakens vandaan en kijkt me aan.

'Niet?' 'Nou, ik ben al sinds het begin fan van jullie, dus ik heb tijd genoeg gehad', lach ik. 'Oh, oké. Ik dacht al! Je mag niet je school verpesten om mijn geboorte-informatie uit je hoofd te leren!'

'Nee, maar gelukkig ben ik nu van school af. Ik ben geslaagd en ga als ik weer thuis kom studeren!' 'Nice! Waar ga je studeren?' 'University College London', zeg ik, 'Ik ben echt blij dat ik niet afgewezen ben, want ik had me op geen een andere school aangemeld...'

'Blijf je in Londen?' vraagt Harry, zijn gezicht licht op. 'Ja, ik moet nog wel een appartement of zoiets zien te vinden, maar voor de rest is alles geregeld. Ik ga niet op de campus slapen', zeg ik.

'Ik moet het wel even met de jongens bespreken, maar als je wil kun je hier wel een tijdje blijven. We hebben aankomende twee maanden alleen maar concerten hier en in Europa en deze kamers hebben we zo'n beetje gekocht', lacht Harry, 'Dus ze staan altijd op onze namen. Je kan altijd komen, ook als wij er niet zijn. Nu, maar over vier jaar ook...'

'Serieus?' zeg ik ongelovig. 'Ik moet wel vragen of de jongens het goed vinden... En Simon, natuurlijk', Harry rolt zijn ogen, 'Maar ik denk dat het wel goed is.'

'Yes! Dan kan ik misschien mijn ouders bellen, want zij zijn waarschijnlijk een appartementje voor me aan het zoeken...' zeg ik. 'Is goed, hoor!' 'Ik ben zo blij! Mag ik je een knuffel geven?'

'Kom hier!' Harry slaat zijn armen om mij heen en ik hou hem ook vast. Hij trekt me half bovenop hem, zodat we allebei wat lekkerder liggen, en houdt me stevig vast. Mijn gezicht ligt op het kussen, net naast zijn gezicht en ik hoor zijn rustige ademhaling in mijn oor en ruik de geweldige geur van zijn zachte haar.

Als May ons zo zou zien liggen, zou ze gaan gillen en dansen en springen. Ik glimlach. Ik lig hier gewoon bovenop Harry. Harry Styles!

Ik kan er niks aan doen, maar mijn mondhoeken gaan omhoog. Dan gaat Harry's telefoon en hij laat een arm los en neemt op met die hand.

'Ja?' zegt hij. 'Nee, ik slaap nog... Ja, Olivia ook. 'Nee, we komen niet ontbijten, we halen zo wel wat beneden.' Het is even stil.

'Nee, Liam! Rustig, man! Nee!

'Ja, doei.' Hij hangt op en kijkt me aan.

'Ik ga me aankleden en ontbijt voor ons halen, beneden. Kijk maar wat je doet, ik ben zo terug', zegt hij. 'Dankje', glimlach ik, 'Tot zo.' 'Tot zo, Olivia', zegt Harry en hij stapt uit bed, pakt een shirt en een skinny jeans uit de kast en loopt de slaapkamer uit.

Ik pak mijn telefoon en besluit May te FaceTimen. Nadat de telefoon vier keer over is gegaan, neemt ze op. 'Hey, slaapkop!' zeg ik. 'Hey! Hoe gaat het met... Lig je nou nog in bed?'

'Ja, in het bed waar ik met Harry in slaap', lach ik. 'Laat zien! Waar ligt hij? Waar lig jij?' May gaat rechtop in haar bed zitten, alsof ze dan haar telefoon beter kan zien. Ik zie dat Matt naast haar ligt en vraag, 'Is Matt bij je blijven slapen?' op een strenge toon.

'Ja, mijn ouders zijn niet thuis en het maakt zijn ouders toch niks uit. Laat het bed zien!' zegt ze. Ik draai de camera om en film het bed. 'Nou, hier slaapt Harry, hier slaap ik. Vannacht sliepen we allebei zo'n beetje in het midden van het bed...'

Ik draai de camera weer om, zodat mijn gezicht weer in beeld komt. 'Heb je bovenop hem geslapen?' roept May lachend. 'Nee, ik had het gisteren heel koud en toen zei Harry dat ik dichter tegen hem aan moest gaan liggen. Toen sloeg hij zijn armen om me heen en toen zijn we zo in slaap gevallen', zucht ik.

Ik voel dat mijn wangen een beetje rood worden wanneer ik het zeg. 'Oeh, Livvie! Je bent zó lucky!' giechelt May.

'En en en en en...' zeg ik. 'Ja?' 'Harry heeft me aangeboden om bij de jongens te blijven wanneer ik ga studeren!' 'SERIEUS?' gilt May nu. 'Wat?' zegt Matt slaperig. 'Olivia gaat bij de jongens wonen wanneer ze gaat studeren!'

'Hey, dat zei ik niet! Harry heeft het aangeboden, maar hij moet het nog aan de andere jongens vragen. En aan Simon...' 'Is Simon aardig?' 'Geen idee... Ik heb hem pas een keer gezien, maar je weet dat ik hem niet zo mag...'

'Klopt... Waar is Harry eigenlijk?' Ik glimlach en zeg: 'Hij is ontbijt voor me aan het halen!' 'Hij verwent je echt! Ik weet zeker dat hij verliefd op je is. Of wordt!'

'Nee, May! I wish!' 'Sowieso dat het gaat gebeuren! Ben jij al een beetje verliefd op hem?' 'Eh, ja...' zucht ik, 'Hij is zó knap! De andere jongens ook! Liam is super gespierd, Louis is hot! En Niall is zo cute! En Zayn is de hele tijd met zijn haar bezig en super knap, of course... En Harry is gewoon perfect! Zelfs zijn haar ruikt lekker!'

'Ahw, Matt! Olivia is verliefd!' 'Shut up, May! Maar ik ga ophangen, want ik denk dat Harry zo wel terug komt.' 'Is goed! Love you, miss you, see you!' 'Love you, miss you, see you!' May hangt op en ik open Instagram op mijn mobiel.

Ik scroll een beetje door mijn feed en like bijna alle foto's die ik tegen kom. Na ongeveer twee minuten komt Harry de slaapkamer weer in en zegt: 'Hallo mevrouw, uw ontbijt!' Hij zet een dienblad op het bed neer en gaat naast me op het bed zitten, 'Let's eet!' lacht hij en hij pakt een donut. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu