Chapter 124.2

955 37 15
                                    

zaterdag 2 januari 2016

Samen met Zayn zit ik in een klein restaurantje in Londen te lunchen.

Op nieuwjaarsdag zijn we pas rond 07:30 uur 's ochtends gaan slapen, waardoor we de rest van de  dag vrijwel alleen maar geslapen hebben. 

Vandaag vroeg Zayn of ik zin had om samen wat te gaan eten, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

'Weet je nog de soundtrack die ik naar je had gestuurd toen je met 5SOS weg was?' vraagt Zayn, nadat hij een slok thee genomen heeft. Ik knik. 'Ik heb het idee verder uitgewerkt. Ik heb bijna alle tekst. Ik mis alleen de bridge en verse 1 nog.' 'Echt? Super nice!' zeg ik enthousiast.

De jongens zijn al druk bezig met een volgend album, hoewel Made in the A.M. pas net uit is. Je zijn nog niet naar de studio geweest, maar ik hoor steeds onbekende, maar prachtige muziek vanuit de muziekkamer.

'Ik wil het je laten horen, misschien dat jij nog ideeën hebt...' 'Serieus?' vraag ik verbaasd. Zayn wil dat ik hem help met het schrijven van een nummer?!

'Ja, natuurlijk! Je bent super goed! Als we ons eten op hebben, kunnen we wel even naar mijn appartement gaan?' 'Ja, leuk!' 

Zodra we de rekening hebben betaald en naar de parkeerplaats zijn gelopen, stap ik naast Zayn in de auto. Hij rijdt naar zijn huis aan de andere kant van Londen. 

Zodra we binnen zijn, gaan we op de leren bank zitten. Zayn pakt zijn telefoon en laat horen wat hij tot nu toe heeft. 

'Wow, die chorus is echt geweldig!' zeg ik. 'Ik ben er ook wel trots op', lacht hij. 

'Oh my God!' zeg ik na een half uur brainstormen. 'Weet je iets?' 'Ja... Voor de bridge. I never doubted myself, but I doubted you. I'm tired of looking at myself in my rear view', zing ik. 

Zayn kijkt me verbaasd aan. 'Dat is perfect! Nu hoeven we alleen nog wat voor het begin.' Uiteindelijk komen we samen uit op een goed begin; 'Can your heart be mine in search? 'Cause I have no time to help you find all the words. Melodies and memories, stories that sound absurd.'

'Dit werkt beter dan drie uur in de studio zitten!' zegt Zayn, waarna hij me een high-five geeft. Ik door dat de deur open gaat en Gigi staat nog geen minuut later in de woonkamer. 'Hey babe. Hey Zayn', grinnikt ze. 

Ze loopt naar Zayn toe en geeft hem een kus. 'Ik ga douchen en daarna eten klaarmaken voor vanavond. Liv, eet je mee?' 'Nee, ik eet thuis. Harry ging koken, zei hij.' Gigi steekt hij duim op en rent daarna de trap op. 

'Hoe laat wil je naar huis?' vraagt Zayn, 'Dan breng ik je wel even.' 'We kunnen nu wel gaan. Dan ben je weer thuis wanneer Gigi klaar is met douchen.' Zayn knikt en staat op.

Ik loop achter hem aan en trek mijn schoenen en jas aan, waarna ik achter Zayn aan de lift in stap.

'Neem jij eigenlijk iemand mee op tour?' vraag ik aan Zayn. Harry neemt mij mee, maar voor de rest neemt niemand iemand mee, volgens mij.

'Nee, ik heb het aan Gigi gevraagd, maar dat kan gewoon echt niet met werk', zegt Zayn, 'En mijn ouders moeten toch werken.' Ik knik, 'Wel jammer.' 'Ach, ik ben toch met de jongens en met jou. En zo lang Louis mee gaat, wordt het denk ik geen saaie boel.' 

Ik lach, 'Dat weet ik wel zeker.' We stappen in zijn auto en rijden naar mijn appartement toe. Ik geef Zayn een snelle knuffel, waarna ik naar binnen ga. 

Ik stap in de lift en pak mijn telefoon uit mijn zak. Het is Luna. 'Heyo', zeg ik vrolijk, 'Ik heb net een nummer afgeschreven met Zayn en het is geweldig!' 'Seriously?' 'Yep!' 'Je mag het zeker niet laten horen?'

'Nee, sorry. Maar waarom belde je?' 'Gewoon, gezellig. Ik verveel me een beetje. Oh, ja ik wilde nog wat vragen...' 'Oké?' 'Kom je nog naar school voordat je mee gaat op tour?' 

'Nee, ik kom niet meer', zucht ik, 'Ik vind de opleiding echt niet leuk.' 'I know, babe. Ik zal gewoon een tof tussenjaar hebben op tour en daarna nadenken over eventueel een andere opleiding.' 'Ja, zoiets was ik al van plan.' 

'Oh, ik moet gaan. Mijn moeder roept. Ik hou van je, Liv.' 'Ook van jou. Bye!' Ik steek de sleutel in het slot van ons appartement en trek mijn jas en schoenen uit. 

Ik ruik al dat Harry aan het koken is en ga naar de keuken. Ik sla mijn armen om zijn middel en geschrokken kijkt hij om. Ik lach en rust mijn hoofd tegen zijn schouder. 'I love you, baby', fluister ik. Harry draait zich om en legt zijn handen op mijn heupen.

'Hoe was het met Zayn?' 'Gezellig. We hebben een nummer afgeschreven!' 'Nice! Ik zag al dat hij een MP3 bestand stuurde.' Ik knik en ga op mijn tenen staan om een kus op Harry's lippen te drukken. 

Hij kust me zacht terug, maar laat me dan abrupt los. 'Je moet me niet afleiden. Anders verbrandt het eten.' Hij draait zich om en roert wat in een pan. 

'Ik trek even wat anders aan, ben zo terug', zeg ik. Ik ren naar de slaapkamer en trek mijn trui en rok uit. Mijn panty trek ik onhandig van mijn benen af. 

Daarna trek ik een joggingsbroek en een hoodie van Harry aan. Mijn haar zet ik vast met een scrunchie en ik haal mijn make-up eraf. Ik hoef toch nergens meer naartoe vandaag.

Ik ga weer naar beneden en pak mijn telefoon. Ik open Twitter en plaats een Tweet, waarin ik zeg dat ik een geweldige, muzikale middag met Zayn heb gehad, met een knipoog smiley.

Harry zet een bord met eten voor me neer. 'Thank you. Waar is Lou?' 'Hij is uit met Eleanor.' Ik knik. Harry zet een kaars aan op de tafel en zegt: 'Eet smakelijk.' 'Eet smakelijk.' 

Wanneer we ons eten op hebben, gaan we op de bank zitten. Ik pak snel de afstandsbediening en zet een romantische film op. Opeens zet Harry het op een sport zender en ik pak de afstandsbediening uit zijn handen en zet de film weer aan.

Als hij het weer doet, zucht ik geïrriteerd. 'Blijf van die afstandsbediening af.' 'Nee', zegt Harry, 'Je denkt toch niet dat ik naar zo'n zoetsappige film ga zitten kijken?' 'Ahem, meneer The Notebook.' 

Ik pak de afstandsbediening terug en zet de film weer aan. Harry zucht een paar keer probeert de afstandsbediening te pakken, maar na ongeveer een kwartier lijkt hij de film toch wel leuk te vinden. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu