Chapter 60.

1.5K 47 6
                                    

woensdag 14 augustus 2015

We hebben net geluncht bij een schattig restaurantje in Nashville. Taylor en Joe lopen voor ons en wijzen al hun favoriete gebouwen aan. Harry verstrengeld onze vingers en doet onze handen in de zak van zijn vest. 

'Zullen we hier naar binnen gaan?' vraagt Taylor als we langs een gebouw lopen. 'Ja, is goed', zegt Liam die achter ons aan loopt, terwijl hij op zijn mobiel blijft kijken.

We lopen naar binnen de geur van koffie vult mijn neus. Het ruikt echt lekker! Joe pakt Taylors hand en loopt met haar naar een plekje met een tafel, twee stoelen en een bank. Harry en ik gaan op de bank zitten. Liam gaat, net als Joe op een fauteuil zitten en Taylor gaat aan de andere kant van Harry zitten. 

Een serveerster komt naar ons toe. Ze heeft zwart haar. Ze glimlacht en zegt: 'Willen jullie wat bestellen?' We bestellen allemaal wat en het meisje loopt weer weg. Ik kijk haar na. Als ze weer bij de bar staat haalt ze diep adem en haalt ze haar handen door haar haar. Ze loopt naar een andere serveerster, zij heeft blond haar, en zegt wat tegen haar. Het blonde meisje kijkt onze kant op en haar ogen worden groot en ze begint op en neer te springen. Het meisje dat onze bestelling opnam probeert haar rustiger te maken en geeft het meisje dan een dienblad. 

Samen komen ze onze richting weer op. Ik kijk snel weer de andere kant op. 'Vind je niet, Olivia?' zegt Taylor. 'Sorry, wat?' zeg ik. 'Dat we vanavond hierheen moeten gaan.' Ze drukt een flyer in mijn handen. Ik kijk ernaar. Ik lees wat erop staat.

Vanaf 8 PM op 14 augustus is iedereen welkom bij het kampvuur in Nashville Music Garden. Je kan er muziek luisteren, muziek maken en nieuwe mensen leren kennen! Er zal veel eten zijn en het wordt een van de beste avonden van je leven!

Ik knik enthousiast, 'Ja leuk!' Dan staan de twee meisjes voor ons en zetten de koffie voor ons neer. 'Eh, Harry, mag ik met je op de foto?' vraagt het blonde meisje. Harry glimlacht en knikt. Hij staat op en gaat naast het meisje staan. Ze maakt een selfie.

'Zal ik anders een foto van jullie maken?' vraag ik aan haar. 'Ja, leuk! Jij bent toch Olivia Campbell?' Ik knik en pak haar telefoon aan. Ik maak snel een paar foto's en geef het meisje haar telefoon terug. 'Mag ik ook met jou op de foto?' vraagt ze dan aan mij. 'Met mij?' vraag ik verbaasd. Ze knikt. 

'Ik maak wel de foto', zegt Joe, 'Dan kunnen jullie er met z'n drieën op.' Ik zie dat Liam met het andere meisje op de foto gaat en dat Taylor de foto maakt. Taylor is net al met haar op de foto geweest. 

Als iedereen met de meisjes op de foto is geweest, lopen ze giechelend terug naar de bar, waar ze helemaal blij tegen elkaar beginnen te praten. 

Wanneer we onze koffie en gebak op hebben, is het al bijna 16:00 uur. 'Zullen we terug naar huis gaan? Dan maken Joe en ik wat te eten en dan kunnen we naar de Nashville Music Garden gaan', stelt Taylor voor. 

We staan op en lopen na betaald te hebben - met veel fooi van Liam - weer naar buiten. 'Wanneer gaan we naar Jack?' vraag ik zacht aan Harry. Taylor en Joe lopen weer voor ons en zijn in gesprek met Liam. 

'Ik dacht eigenlijk dat we vanavond zijn huis wel konden opzoeken, maar dat kan nu niet meer. Zullen we morgenochtend gaan, gelijk na het ontbijt?' Harry kijkt me vragend aan. Ik knik, 'Is goed.' 

'Heb je een haar elastiekje bij je?' vraagt Harry dan. Ik knik en geef hem het zwarte elastiekje dat om mijn pols zat. Hij glimlacht en doet zijn haar op een knot. En het ziet er te hot uit. Ik staar hem aan. Na een paar seconden kijkt hij mijn kant op en ik kijk snel weg.

'Wat is er?' vraagt hij. 'Niks. Knotje staat je gewoon goed', mompel ik. Harry laat mijn hand los, pakt mijn pols en trekt me dichter naar hem toe, waarna hij zijn arm om mijn middel heen slaat. 'Knotjes staan mij goed?' fluistert hij.

'Ik kan er niks aan doet dat het je zo sexy staat', flap ik eruit. Harry bijt op zijn lip om niet in lachen uit te barsten. 'Ik ben niet sexy', zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Ik pak mijn telefoon en maak een foto van hem. 'Wat is dat dan?' 'Een jetlag-kop.' 

Ik zucht en schud lachend mijn hoofd, 'Wat jij wil, Haz.' Harry knijpt zacht in mijn zij en drukt een kus in mijn nek. 'Stop', lach ik. 'Jij bent ook sexy', zegt hij zacht in mijn oor, met een hese stem. Ik schud mijn hoofd, 'Nee, ik ben gewoon geen sexy persoon', lach ik. 'Ik vind van wel', zegt Harry. 

'Waar hebben jullie het over?' vraagt Liam opeens, terwijl hij ons vragend aan kijkt. 'Ik vind Olivia sexy', zegt Harry, nog voordat ik wat kan zeggen. 'En ik vind Hazza sexy', zeg ik snel. Liam zucht en komt naast ons lopen. Hij slaat een arm om Harry's schouder. 'Jullie zijn samen ontzettend sexy', zegt hij serieus, 'Maar niks kan op tegen mij.' 

Dan laat hij Harry weer los en rent weg. Harry kijkt mij aan en ik knik. 'Ga maar', lach ik. Harry laat me los en rent snel achter Liam aan. Als hij hem in heeft gehaald, springt hij op Liams rug. Ze vallen om en blijven lachend op de grond liggen. Taylor lacht hard, net zoals Joe. Ik kan mijn lachen ook niet meer inhouden en lach ook uitbundig. 

Wanneer we bij Taylors huis aankomen, gaan Harry en  ik naar boven om ons om te kleden, terwijl Taylor en Joe gaan koken. Ik denk dat Liam zich ook om gaat kleden. 

Ik pak een lange spijkerbroek met een paar gaten en een blauw shirtje. Ik besluit er ook nog een vestje bij aan te trekken. Dan doe ik nog mijn Old Skool Vans aan en ga ik op het bed zitten. Harry zat op zijn  telefoon toen ik aan het omkleden was, dus nu kan ik naar hem kijken als hij andere kleren aantrekt. 

Hij doet zijn witte t-shirt uit en zijn gespierde rug komt tevoorschijn. Hij is bruin geworden door de zon. Dan trekt hij zijn joggingsbroek uit en staat hij alleen in zijn onderbroek. Ik bukt zich en kijkt in zijn koffer, waar zijn kleren in zitten. Als hij weer omhoog komt, draait hij zich naar me om en vraagt: 'Zal ik een lange of een korte broek aan doen?' 

'Lang. 's Avonds wordt het misschien wat kouder.' Harry knikt en stapt in een zwarte skinny jeans en trekt dan een blouse aan en knoopt twee knoopjes dicht. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om zijn nek en glimlach. Ik ben zo ongelooflijk gelukkig  dat hij van mij is. Dat ik van hem ben. Ik heb gedroomd dat ik heb kuste, maar dat we in een echte relatie zouden komen... Dat heb ik nooit durven dromen!

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu