Chapter 118.2

1K 32 12
                                    

zaterdag 14 november 2015

Ik stap uit de Range Rover Sport van Louis en kijk naar het huis voor me. Als het goed is, is dit het juiste adres. Ik doe de auto op slot en loop naar de voordeur en druk op de bel. 

Ik hoor wat gestommel aan de andere kant van de deur voordat die wordt opengetrokken. 'Hoi!' zegt een blonde jongen vrolijk, 'Ik ben George.' Ik schud zijn hand en stel me ook voor. 

Opeens wordt George ruw aan de kant geduwd en staat er een jongen met een reusachtig kapsel voor mijn neus. 'Hey, ik ben Reece!' Ik schud ook zijn hand en glimlach. 

Als laatste komt Blake er ook bij staan, 'Hi, ik ben Blake. Kom binnen!' George houdt de deur wat verder open, waardoor ik naar binnen kan stappen. 

'Kom maar met je jas', zegt Blake en ik geef hem met een glimlach mijn jas aan. 'Houd je schoenen maar gewoon aan', zegt hij, waarna hij gebaart dat ik met hem mee mag lopen.

We gaan een woonkamer in. Een meisje zit op de bank. 'Hoi Olivia! Ik ben Abbie, Blakes zus.' 'Hey', glimlach ik, wanneer ik haar hand schud. 

'Jongens, ik ga naar boven. Sloop niks, dan vermoordt mama mij, want ik moest op jullie letten.' 'Ja, komt goed', zegt Blake, terwijl hij op de bank gaat zitten. 

Reece ploft naast hem neer en George gaat in de stoel zitten. Wat ongemakkelijk ga ik naast Blake zitten. 'Welk nummer gaan we doen?' vraag ik aan de jongens. 'We dachten misschien You & I?' 

(A/N Ze hebben niet echt een cover van You & I gedaan, maar I want them to :) IDK wie NHC hier kent, maar ik doe alsof ze deze video plaatsen nog voor de History video :) just so you know)

Ik knik enthousiast, 'Ja, leuk! Wat vinden jullie trouwens van Made in the A.M.?' 'Echt heel goed!' zegt George enthousiast, 'Vooral Infinity!' 'Mijn fave is Never Enough', zegt Blake. 'Die van mij is Olivia', grinnikt Reece. 

Blake lacht en George schudt zijn hoofd. 'Ik heb mijn gitaar voor de zekerheid meegenomen... Of is dat niet nodig?' vraag ik. 'Jawel, leuk', zegt George. 'Dan moet ik 'm zo even uit Louis' auto halen.'

De jongens kijken elkaar kort aan en Blake staat op. 'Wil je wat drinken?' 'Ja, lekker.' 'Cola?' 'Ja, prima', glimlach ik. 

Blake gaat de keuken in. Reece pakt zijn telefoon en George staart naar het plafond. Lekker ongemakkelijk dit...

'Dus, hoe gaat het met de band?' besluit ik te vragen. 'Goed!' roept Blake vanuit de keuken. 

Na ongeveer een uurtje, haal ik mijn gitaar uit de auto. Het is uiteindelijk toch nog heel gezellig geworden met de jongens.

Wanneer ik weer binnen komt, staat er een camera in de woonkamer en hebben de jongens hun gitaren er ook bij gehaald.

We stemmen onze gitaren af en daarna ga ik tussen Reece en Blake in zitten op de bank.

Net wanneer we de cover hebben opgenomen, rond 17:00 uur, komen de ouders van Blake thuis. 'Hallo jongens!' roept zijn moeder, 'We zijn thuis!' 'Oké', roept Blake terug. 

Zijn vader komt ze woonkamer in en steekt zijn hand naar me uit. 'Hallo, ik ben Nik', glimlacht hij. 'Olivia', glimlach ik, terwijl ik zijn hand schud.

'Waarom nemen jullie Olivia niet mee de stad in om een ijsje te halen? Dan kunnen we daarna eten', stelt hij voor. George springt gelijk op en kijkt Reece en Blake smekend aan. 

'Ja, is goed', zegt Blake. Hij staat op en pakt wat geld van zijn vader aan. Zijn moeder komt nu ook de woonkamer in en stelt zich voor als Soulla. 

Dan trekken de jongens me mee de hal in, waar ik mijn jas aan trek. 'Jongens, ik leg wel even snel mijn gitaar in de auto', zeg ik. 

Ik loop snel de woonkamer in, waar ik mijn gitaar pak. Dan gaan we samen naar buiten. 'Waar staat de auto?' vraagt Blake. 'Hier gelijk tegenover', zeg ik, terwijl ik oversteek. 

Ik open de auto en leg de gitaar achterin. 'Mooie auto, wel', zegt George. 'Tja, dat krijg je als je rijk bent', lach ik. 'Het is toch de auto van Louis?' vraagt Reece. 'Ja, klopt.' 'Vindt hij het erg als je een stukje met ons rijdt?' vraagt hij dan. 

'Ja, vet!' zegt Blake. De jongens kijken me vragend aan en ik knik, 'Sure, stap in. Waar gaan we heen?' 

George gaat voorin en Blake en Reece ploffen gaan achterin zitten. Ik ga achter het stuur zitten en kijk de jongens aan. 'We kunnen wel langs de McDonald's?' stelt Blake voor, 'Ik app mijn ouders dan wel dat we daar eten.'

De jongens zijn het met hem eens, dus ik start de auto en rijd de straat uit. Ik zet de radio aan en geef mijn telefoon aan George. 'Zet maar een nummer aan via Spotify', zeg ik. 

Na een paar seconden klinkt Midnight Memories door de auto en zingen we allemaal mee. 

Zodra ik de parkeerplaats op ga, vraag ik of we naar binnen gaan of door de McDrive. We besluiten de McDrive te nemen. Dan eten we het op, op de parkeerplaats. 

Als ik de jongens weer bij Blakes huis heb afgezet, ga ik ook naar huis toe. Ik app Harry dat ik over drie uur thuis ben. Ik hoop dat ik geen file krijg...

Ik zet mijn playlist aan en rij dan naar huis toe. 

Zodra ik thuis kom, komt Clifford naar me toe gerend. Bruce is met Eleanor mee naar haar huis gegaan, gezien dat eigenlijk haar hond is. 

'Hey, zijn de jongens nog niet thuis?' vraag ik verbaasd. Het is al 21:30 uur. Ik loop naar de keuken en pak een glas water. Dan loop ik naar de slaapkamer en ga ik op bed liggen. Ik zet de tv aan en open Netflix. 

Clifford komt naast me op het bed liggen, met zijn kop in mijn schoot. Na ongeveer een uur hoor ik de deur opengaan en de lach van Louis. 

Clifford springt gelijk van het bed en rent onhandig de trap af. Ik ga achter hem aan en geef Harry een snelle knuffel. 'Hoe was het in Manchester?' vraagt Harry nieuwsgierig, terwijl hij zijn jas ophangt. Louis loopt al naar binnen.

'Leuk! We hebben de cover opgenomen en hebben daarna nog bij de Mac gegeten.' 'Oh, lekker!' zegt Harry. 'Hebben jullie al wat op?' 'Nee, nog niet. Ik ga zo even wat koken met de spullen die we nog hebben liggen', zegt hij. 'Ik wil het ook wel doen', zeg ik. 

'Nee, joh, hoeft niet.' 'Ja wel', houd ik vol, 'Je ziet er hartstikke moe uit.' 'Ja, laat haar voor ons koken!' roept Louis vanuit de keuken. Ik kijk hem met puppy ogen aan. 'Oké. Kus?' Ik druk mijn lippen tegen die van hem en hij slaat zijn armen om me heen. 

'Love you', zegt hij. 'Ik ook van jou.' Ik wring me uit zijn armen en ga naar de keuken. Ik kijk wat we hebben en vraag of de jongens zin hebben in Chicken Fajita. 'Ja, lekker', zegt Louis. 

Ik pak de ingrediënten en begin wat olie in een grote schaal te schenken. Harry vouwt van achteren zijn armen om me heen en drukt zijn lippen in mijn nek, terwijl ik zout en peper op de kip doe. 

Wanneer het na ongeveer 50 minuten klaar is, zet ik twee volle borden neer op de tafel. 'Eet smakelijk', zeg ik, terwijl ik naast Louis aan tafel ga zitten met een blikje 7UP. 

'Het is heel lekker!' zegt Harry. 'Ja, echt heel lekker', zegt Louis met volle mond. 'Hier, proef een hapje', zegt Harry en hij geeft me zijn vork. Ik prik wat van de kip en paprika van zijn bord en neem een hap en knik, 'Wow, echt lekker!' zeg ik verbaasd. 

Ik geef Harry zijn vork terug en zeg dat ik alvast ga douchen. 

Wanneer ik daar klaar mee ben, ga ik terug naar de slaapkamer, waar Harry al op bed ligt. 'Hey baby', glimlacht hij. 'Hey.'

Ik ga liggen en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. 'Hoe was het vandaag?' vraag ik Harry. 'Leuk. Het was nog drukker dan gisteren.' 'Hoe gaat het met je stem?' 'Goed, ik heb ook geen keelpijn meer, dus ik denk dat ik er wel vanaf ben.' 'Gelukkig.'

Ik sla mijn armen om hem heen en sluit mijn ogen. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu