Chapter 139.2

953 39 27
                                    

dinsdag 26 januari 2016

Ik zit op een van de stoelen in het publiek in de O2-arena. Troye zit naast me en typt druk op zijn telefoon. De jongens staat op het podium en zingen Clouds. Ik kijk glimlachend naar ze en zing zacht mee met het nummer. 

Wanneer het nummer is afgelopen, springt Harry onhandig van het podium af en rent hij naar mij toe. 'Heb jij een elastiekje bij? Mijn haar zit in de weg.' Hij kijkt me vragend aan. 'Ja, in mijn tas. Ik zal even-' 'Nee, ik pak het zelf wel. Thanks.' 

Hij drukt een kus op mijn lippen en gaat via het podium naar de kleedkamers. 'Jullie zijn echt te cute samen', lacht Troye. Ik glimlach en voel dat mijn wangen rood worden. 'Thanks.' Hij glimlacht klein naar me en richt zijn aandacht weer op zijn telefoon. 

'Ik ga bij de jongens staan', zeg ik. 'Oké.' Ik sta op en loop naar het podium toe. Harry is nog niet terug en de andere jongens rennen als een stel gekken over het podium heen en weer, terwijl Josh om zijn drumstel slaat.

Ik loop naar hem toe en wanneer hij me opmerkt, zegt hij, 'Kun je ook drummen?' 'Nee, nog nooit gedaan.' 'Daar gaan we verandering in brengen', grinnikt hij. 

Hij staat op van zijn krukje en gebaart dat ik moet gaan zitten. Dan geeft hij me twee drumsticks aan en vertelt hij me wat ik moet doen. Ik doe wat hij zegt en na een tijdje klinkt het nog best goed. 

Wanneer ik stop en de drumsticks aan Josh terug geef, zie ik dat Harry het podium weer op komt. Zijn haar heeft hij op een knotje zitten met een roze scrunchie en ik lach. Het is schattig. Ik ren naar hem toe en sla mijn armen om hem heen. 

Gelijk knuffelt hij me terug en belandt er een kus in mijn haar. 'Jongens, gaan jullie maar even wat eten', roept Paul. 

Ik pak Harry's hand en trek hem mee naar de kleedkamer. 'Ga zitten', zeg ik, terwijl ik een stoel naar hem toe schuif.

'Hoezo?' vraagt hij, terwijl hij neer ploft. 'Omdat ik je haar ga doen', zeg ik. 'Echt?' vraagt hij net iets te enthousiast. 'Ja, anders zeg ik het niet.'

Ik trek de scrunchie voorzichtig uit zijn haar, waarna hij zijn hand erdoorheen haalt. 'En nu afblijven', zeg ik. 'Sorry, sorry...' 

Ik pak een borstel en probeer de klitten uit zijn haar te krijgen. 'Je moet echt vaker borstelen', zucht ik, terwijl ik met mijn  handen een klit eruit probeer te trekken.

Wanneer zijn haar eindelijk goed uitgeborsteld is, maak ik een scheiding van zijn kruin tot aan zijn nek. Daarna zet ik een kant vast met de scrunchie en vlecht ik de andere kant in. Harry heeft zijn telefoon gepakt en scrolt door Twitter. 

Als de andere helft ook ingevlochten is, ga ik op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar hem toe. 'En?' vraagt hij. 'Je bent prachtig', glimlach ik. 

Zijn wangen worden rood en hij kijkt naar beneden. Ik pak zijn gezicht met beide handen vast en til zijn gezicht op, zodat hij me wel aan moet kijken.

Ik druk een kus op zijn lippen en hij vouwt zijn armen om mijn middel. Ik rust mijn voorhoofd tegen die van hem en zucht. 'Ik hou van je', zegt hij zacht, waarna hij zijn lippen weer tegen die van mij drukt. 

'Ik ook van jou.' 'Oké, fijn, fijn. Hou nu maar weer op met dat kleffe gedoe', zegt Louis, terwijl hij en de andere jongens de kleedkamer in komen. Ik lach, maar ga wel van Harry's schoot af. 'Mooi kapsel', grinnikt Liam. 'Ik vind nog steeds dat je het korter moet knippen', zegt Zayn.

'Nee, het blijft lang', ga ik ertegenin. 'Whatever the princess wants', grapt Zayn, waardoor hij en een klap tegen zijn hoofd krijgt van Harry. 'Nou, bedankt.' 'Geen probleem. Nog een?' 'Nee.' 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu