Chapter 86.

1.1K 41 2
                                    

zaterdag 31 augustus 2015

Wanneer Louis en ik klaar zijn met het wassen van de honden, besluit ik toch maar even naar Harry te gaan.

Ik open de deur van onze slaapkamer en zie hem op het bed liggen.

'Kun je me even alleen laten?' vraagt hij. Hij houdt zijn blik op het plafond gericht.

'Hoezo?' vraag ik, terwijl ik op het bed ga zitten. Ik kijk naar hem. Hij ziet er inderdaad wat zenuwachtig uit.

'Ik voel me niet echt mezelf vandaag.' 'Harry, je kan me altijd alles vertellen.' 'I know.'

Even is het stil. 'Haz, je hoeft je geen zorgen te maken over mijn vader. Wanneer we in Redditch zijn, is hij waarschijnlijk vaak op zijn werk.'

'Hoe weet je dat?' 'Wat?' 'Dat ik me hierover aan het druk maken ben...' 'Louis.' 'Ah, oké.' 

Zijn telefoon trilt en hij kijkt er gelijk op. 'Zayn vraagt of we mee gaan. Rondlopen in Londen. Ga je ook mee?' 'Als jullie het niet erg vinden... Ik snap het als jullie gewoon een keer met z'n vijven willen.' 'Nee, natuurlijk vinden we het niet erg! Het is juist gezellig', zegt Harry.

'Zeker?' 'Honderd procent.' 'Oké, dan ga ik wel mee.' Harry drukt een snelle kus op mijn lippen en loopt dan naar de kledingkast. Hij pak een zwarte skinny jeans en een wit t-shirt. 

Ik hou wel mijn kleren aan, want ik had al iets leuks aan gedaan omdat ik die video met Louis ging opnemen. Harry draagt een grote joggingsbroek en geen shirt. Net, toen hij de honden aan het uitlaten was, had hij alleen een jas aan. En een joggingsbroek, natuurlijk... 

Ik draag een blauwe broek met een leuk shirtje erop en ik heb een paar kettingen omgedaan. Mijn haar zit op een rommelige staart. 

Wanneer Harry zich ook omgekleed heeft, pak ik mijn telefoon en doe ik die in mijn kontzak

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer Harry zich ook omgekleed heeft, pak ik mijn telefoon en doe ik die in mijn kontzak. Harry doe hetzelfde en dan gaan we naar de woonkamer. Louis zit er in de bank en kijkt verveeld naar de tv.

'Ga je ook mee naar Londen?' vraagt Harry aan Louis. Louis knikt, zet de tv uit en trekt zijn Vans aan. 'Laten we maar gaan.' 'Gaan we lopend?' 'Ja, ik denk het.'

'Hebben we ergens afgesproken?' vraagt Louis, wanneer we beneden zijn. 'Bij Nando's. Nialls idee.' 'Nou, laten we maar gaan, dan.' 

Wanneer we bij Nando's aankomen, staat de rest van de jongens er al. 

Gelukkig is er nog nergens paparazzi te zien. Er staan drie bodyguards bij de jongens. Paul staat er ook bij en geeft me een knipoog. Ik glimlach vrolijk naar hem. 

Liam komt naar me toe en geeft me een knuffel. Daarna geeft Zayn me een kus op mijn wang en Niall geeft me ook een knuffel, waarna hij me optilt en een rondje draait.

'Stop!' roep ik lachend, 'Niall!' Hij laat me lachend los en hij kijkt Harry aan. Ik volg zijn blik en zie dat Harry niet heel blij kijkt.

Ik ga naast Harry staan en pak zijn bovenarm vast en ga dicht tegen hem aan staan. 'Jaloers?' 'Nee.' 'Nee?' 'Nee.' Lachend schud ik mijn hoofd. Harry grinnikt ook. 

'Zullen we ergens een ijsje gaan halen?' stelt Niall voor. In zijn hand houdt hij een burger van Nando's vast. De andere jongens kijken elkaar aan en schieten dan in de lach.

'Als jij na die burger nog honger hebt, gaan we een ijsje halen', zegt Liam hoofdschuddend. 'Oké, deal!' zegt Niall. Hij neemt nog een hap van zijn burger.

'Nou, zullen we gewoon een beetje gaan rondlopen, dan?' stelt Zayn voor. 'Laten we dat maar doen...' zegt Louis, 'Ik hoop wel dat we meer fans dan paparazzi tegenkomen...' 'Dat hoopt iedereen', zegt Liam.

De jongens beginnen te lopen, maar Harry blijft stilstaan. Hij kijkt me met een indringende blik aan. 'Wat is er?' 

'Paparazzi stelt altijd stomme vragen. Probeer ze gewoon te negeren. Blijf bij ons in de buurt.' 

'Komt goed, Haz. Ik blijf gewoon bij jou. En jij moet je geen zorgen maken over mijn vader.' 'Als het nodig is, ga je maar bij een van de andere jongens staan. Of bij Paul of zo.' 'Harry, het komt echt goed. Oké?' 'Oké.' Ik druk een korte kus op zijn lippen.

'Kom nou!' hoor ik Zayn naar ons roepen. 'Ze missen ons', lach ik, 'Kom.' 'Ze missen jou meer dan mij!' zegt Harry terwijl hij met zijn ogen rolt. 'Uiteraard', grap ik, waarna ik hem aan zijn arm met me meetrek richting de jongens. 

Twee bodyguards lopen voorop. De jongens lopen met hun armen over elkaar geslagen naast elkaar. Zodra we bij zijn, slaat Liam zijn arm om mij heen, net zoals Harry. 

Ik pak Harry's middel stevig vast en ik grijp naar Liams shirt. 

Zo slenteren we een beetje door Londen. Een paar keer komt er een groep meisjes onze kant op en maken ze foto's. Tenminste, ik maak de foto's van hen en de jongens. Ik vind het niet erg. Ik vind het leuk om foto's te maken.

Wanneer we langs een kanaal lopen, hoor ik Niall grinniken. Ik vertrouw het gelijk al niet en laat snel de jongens los. 

'Zayn!' roep ik snel. Hij loopt naar me toe en kijkt me vragend aan. 'Ik wil even wat tegen je zeggen...'

'Wat is er?' vraagt hij met opgetrokken wenkbrauwen. Hij haalt een hand door zijn donkere haar. 

'Dit', zeg ik, vlak nadat Niall Louis een duw geef. Louis valt het water in. 'Ik hoorde Niall lachen en ik vertrouwde het gelijk al niet', leg ik schouderophalend uit.

'Dank je, je bent echt een schat!' zegt Zayn. 'Ik wil liever ook niet nat worden, dus ja...' 

We gaan een stukje naar achteren staan, terwijl Niall ook Liam het water in probeert te duwen.  Opeens zijn we omringd door paparazzi. 

Allemaal vragen worden op ons afgevuurd, maar ik geef geen antwoord. 

'Ben je zwanger?'

Ik slik. Zie ik er dik uit dan? Moet ik weer- Nee, Olivia, dat gaat niet nog een keer gebeuren. Niet luisteren naar de paparazzi. Harry zei zelf dat ze onzin uitkramen.

'Zijn Harry en jij verloofd?'

'Klopt het dat je eerst een fan van One Direction was?'

'Zijn jullie getrouwd?'

'Ga je vreemd met Niall Horan?'

Mijn wenkbrauwen schieten omhoog als ik die laatste vraag hoor. Hoe komen ze daar nou weer mee? Ik bijt op mijn lip om niet in de lach te schieten. 

'Hoorde dat?' vraag ik zacht aan Zayn. Hij knikt en grinnikt een beetje, 'Ze doen alles om drama te veroorzaken. En... Plons, dat was Harry.' 

'Wacht, springt Niall er nu zelf gewoon in?' vraag ik verbaasd. 'Blijkbaar wel... Ik dacht dat hij ijs wilde. Blijkbaar zwemt hij liever... In dat vieze, koude water.' 'Lijkt er wel op, ja!' lach ik.

'Liv, Zayn?' Ik kijk op van de jongens. Paul kijkt ons met een grijns aan. 'Wat is er?' vraagt Zayn. 'Zullen wij even een ijsje gaan halen?' 'Goed idee!' 

Met ons drieën lopen we richting een ijswinkeltje, de andere jongens achterlatend. Er kan toch niks gebeuren. Ik ben met Zayn en met Paul. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu