Chapter 107.

1.1K 38 28
                                    

*EPILOOG*
dinsdag 10 september 2015

Samen met Gianna, Luna en Sam loop ik het lokaal uit. 'Nou, wij gaan naar mijn kamer', zegt Luna, waarna ze me een korte knuffel geeft. We staan stil voor de deur naar de kamer van haar en nog twee meiden. 

'Ik loop even met Liv mee', zegt Samuel met een grijns op zijn gezicht. Sinds ik hen verteld heb dat Harry me op komt halen, is Sam helemaal hyped. Gianna schudt lachend haar hoofd, 'Zet jezelf niet voor schud', grinnikt ze. 

'Kom', zeg ik, 'Hij staat te wachten.' Sam knikt en pakt mijn arm, terwijl we naar de uitgang van het gebouw lopen. We lopen over het pad, langs het standbeeld, richting de parkeerplaatsen. 

Zodra ik Harry's auto zie, rol ik met mijn ogen. Hij zit achter het stuur van zijn Mercedes Benz. Het dak van de auto staat open en harde muziek galmt uit de boxen. 

'Oh my God!' zegt Sam, 'Ik ben zenuwachtig!' 'Kom, dat was ik eerst ook, maar het is gewoon een hele lieve sukkel.' 

Ik stap naast Harry in zijn Mercedes Benz. 'Neem volgende keer een minder opvallende auto', lach ik, terwijl ik mijn tas op de grond zet. 'En dit is Samuel.' Samuel zwaait naar ons. 

Harry draagt een zwarte hoodie en hij heeft een pet op zijn hoofd.

'Hey', zegt Harry en ik draai het volume van de muziek wat zachter. 'Hey', zegt Samuel zenuwachtig, 'Ik hou echt van jullie muziek.' 'Oh, thanks', glimlacht Harry, 'Maar wij gaan, want ik heb wat gepland voor vanmiddag. Ik zie je nog wel.' 'Oké, tot de volgende keer.'

Ik zwaai naar Samuel wanneer Harry het gas ver intrapt. 'Waarom deed je zo kortaf?' vraag ik. 'Sorry, schat', zegt Harry, 'Maar we willen niet te laat komen.' 

'Waar gaan we heen dan?' 'Kom je vanzelf achter', grinnikt hij. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en rijdt een smal weggetje op. 

Na bijna een uur gereden te hebben, komen we aan bij een groot grasveld. Er groeien prachtige, gekleurde bloemen. 

Harry parkeert de auto midden in het veld en stapt dan uit de auto en loopt naar mijn kant om voor mij de portier open te houden. 'Dank je', zeg ik, terwijl ik uitstap. Harry loopt naar de achterkant van de auto en opent de kofferbak. 

Ik loop naar hem toe en hij slaat zijn arm over mijn schouders heen. 

'Wat is dit?' vraag ik verbaasd. Er ligt een dun matras, kussens en allemaal eten in de kofferbak. 

'Dit is een date', zegt Harry, terwijl hij in de kofferbak op het dunne matras gaat zitten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Dit is een date', zegt Harry, terwijl hij in de kofferbak op het dunne matras gaat zitten. Hij pakt mijn hand en trekt zachtjes, waardoor ik naast hem kom zitten. 

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en kijk naar de blauwe lucht. 'Waarom had je zo'n haast, dan?' vraag ik zacht. Harry's vingers glijden over mijn onderarm en hij gebaart met zijn andere hand naar de lucht. 

'Anders zien we de zonsondergang niet', zegt hij. Ik glimlach en druk een kus tegen zijn schouder. 'Je bent romantisch', lach ik. 'I know', zegt hij, 'Maar Louis en Zayn hebben me wel geholpen om dit te regelen.' 

Hij opent een tas en haalt er een gasfles en een kleine barbecue uit. 'Serieus?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. 'Heel serieus.' 

Hij zet de barbecue op de grond voor de auto en legt er was groenten en vlees op. Hij haalt ook een stokbrood uit de tas en wat beleg. 'Je houdt wel van barbecue, toch?' vraagt Harry. Ik knik. 

'Ja. En ik hou van jou.' Harry draait het vlees met een tang om en trekt me dan wat dichter tegen hem aan. Hij doet zijn pet af en haalt een hand door zijn haar.

'Liv, ik hou zo veel van je. Je bent alles voor me. Ik kan me geen leven meer zonder jou voorstellen, hoewel we elkaar pas een paar maanden kennen. Soms denk ik aan de toekomst en zie ik onze kinderen door een gezellig huis rennen. En ik bedenk hoe het zal zijn om met je te trouwen... En we wachten zolang jij wil; je bent een stuk jonger en ik heb geduld. We wachten tot je studie af is, tot je je masters hebt gehaald... Hoe lang jij wil. Maar ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Jij bent alles, Liv.' 

'Jij bent ook alles, Harry', zeg ik zacht. We kijken in stilte hoe de zon weg zakt tussen de bomen. 'I love you so much.' 

Ik draai me naar hem om en zijn lippen raken zacht die van mij. Zijn zachte handen vouwen zich om mijn gezicht en mijn handen breng ik naar zijn perfecte, zachte haar. 

'I love you more.'

~~~
Dit is het laatste hoofdstuk van Sweet Creature! Binnenkort komt deel 2 online! Ik zal verdergaan met de hoofdstukken, maar ik zal er een 2 achter zetten (bv Chapter 108.2). Het tweede deel heet "Adore You" en zal snel beginnen, dus haal dit boek niet uit je bibliotheek :) Love you all xx

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu