Chapter 66.

1.4K 45 6
                                    

vrijdag 16 augustus 2015

Ik loop naar de keuken, waar Joe aan de tafel zit. 'Hey', zeg ik. Joe kijkt op van zijn telefoon en glimlacht naar me. 'Taylor is bij de piano', zegt hij, 'Ze vroeg of ik je wilde vragen of je naar haar toe wil komen.' 

Ik knik en loop richting de kamer waar ik de eerste dag hier ook was. Ik open de deur en het prachtige geluid van een akoestische gitaar vult mijn oren. Taylor glimlacht als ze me ziet staan.

'Hoe gaat het met je knie?' vraagt ze. 'Oh, gaat wel goed hoor. Het doet niet zo heel veel pijn of zo. Er zit wel een flinke blauwe vlek op...' Taylor glimlacht en legt haar gitaar weg. Het notitieboekje dat naast haar ligt, slaat ze dicht.

'Zullen we samen appelflappen en cinna-stix maken en een film kijken?' stelt ze voor, 'Gewoon een gezellige meidenavond!' Ik knik enthousiast. Een meidenavond met Taylor Alison Swift! Natuurlijk wil ik dat!

We lopen naar de keuken, waar Joe nog steeds zit, met zijn telefoon en een glas water. 'Honey', zegt Taylor, 'Wij gaan samen wat bakken. Kun je ergens anders gaan zitten dan hier en de woonkamer?' Ze kijkt hem lief aan. 

Joe lacht en knikt, 'Natuurlijk, babe. Ik ga wel even lezen. Als je me nodig hebt, ben ik in de bibliotheek.' Taylor knikt en geeft hem een snelle kus.

'Laten we beginnen!' zegt ze, zodra Joe de keuken uit is. Ze zet de muziek aan via de boxen in de keuken en pakt alle spullen die we nodig hebben.

Ik zing zacht mee met Pancakes van LANY, terwijl we bloem, zout, suiker en gist in een grote bak doen. Uiteindelijk gaan we ook wat appels schillen doe de appelflappen.

'Dit nummer is echt goed, hè?' zegt Taylor. Ik knik en kijk toe hoe Taylor wat warm water en olie in de bak erbij doet. 'Nou, ik zal het even mixen', zegt Taylor, 'Dan kunnen we daarna de stix rollen.' Ik knik pak mijn telefoon uit mijn zak. Ik zie dat Niall me een appje heeft gestuurd. 

NIALL

18:23
Hey Livvie!!!!!! Hoe is het in Nashville??? x van mij en de jongens

20:44
Hey guys!! Het is super leuk hier! Ik heb met Jack gepraat, we hebben gisteren de hele middag afgesproken. Het was super gezellig. Vandaag gingen we bowlen. Dat ging niet zo lekker... Harry ging door zijn enkel en die is nu helemaal dik en Liam heeft zijn vinger gebroken... Ze liggen allebei al op bed. Ik ben met Taylor cinna-stix en appelflappen aan het maken :) Ik hou van jullie x

Ik doe mijn telefoon weg. Het is in Engeland al 01:00 uur, dus ik denk niet dat Niall nog gaat reageren. 'Oké, we kunnen er staven van maken en er dan kaneel en suiker op gaan doen! Doe jij de appelflappen? Dan doe ik de cinna-stix.' zegt Taylor en ze zet de bak voor mijn op het aanrecht. 

Wanneer we na een half uur de cinna-stix ene appelflappen uit de oven halen, gaan we ermee naar de woonkamer. Taylor zet de tv aan en start Netflix op. 'Zal ik wat thee voor ons halen?' vraagt ze, 'Dan kunnen we daarna een film kijken.' Ik knik en pak mijn telefoon weer. 

Ik open Instagram en plaats een selfie van mij en Jack en een deel van de video die ik gisteren met Jack heb opgenomen. 

liked by joejonas and 36,236 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by joejonas and 36,236 others

@olivia_cmpbll I am in Nashville this week to see my older brother Jack. He and his friends made an album and they let me hear it yesterday. Their band is called The Nashbirds! Go follow them on Instagram! (@thenashbirds) I bet you guys will love them! The album's out next year, so that's really exciting! A few singles are already out on Spotify! And I want to thank everyone for the sweet comments you always put under my posts! Know I will always love you. X Olivia
{tagged in post: @jack.campbell @thenashbirds }

comments
harry_fangirl Imma check them out now!! 
joejonas really like their vibe!!! and there are very good songs on their spotify! and this cover is amZAYN (that's what u guys say, right?) 
     olivia_cmpbll It's a bit like Indie - Pop! And thank you :) And yes, we say that... 
jack.campbell thanks for the promo, sis :)
     olivia_cmpbll :))
niallhoran so cool!! very good cover, too! 

Taylor komt terug met twee grote mokken en komt naast me zitten. We scrollen tussen we films. 'Zullen we The Notebook kijken?' vraagt Taylor. 'Jij ook al?' lach ik. 'Soms wil je gewoon even huilen over een film, weet je... Maar als jij liever wat anders kijkt...' 'Nee, The Notebook is goed', zeg ik snel. Taylor knikt en zet de film aan. 

Ze staat op en snelt naar een kast, die ze opent. Ze pakt er tissues uit en komt weer naast me zitten. Ik pak een cinna-stik en eet 'm langzaam op. Halverwege de film, zitten we allebei met tranen op de bank.

Als de film is afgelopen, kan ik nog steeds niet stoppen met huilen. Taylor ook niet. 'Het is zo lief! En zo verdrietig...' zegt Taylor.Ik knik en bijt op mijn lip.

Ik haal diep adem en veeg mijn tranen weg. Taylor en ik kijken elkaar aan. Haar make-up is helemaal uitgewreven en haar rode lipstick is bijna helemaal weggevaagd. Haar ogen zijn rood. 

'Nou, lekker is dat', zegt ze, 'Zitten we te janken...' Ik lach en knik. Taylor glimlacht naar me en zegt: 'Zullen we naar bed gaan? Het is middernacht uur geweest.' Ik knik en sta ook op. Ik wil mijn mok oppakken om naar de keuken te brengen, maar Taylor zegt: 'Laat maar staan. Ik ruim het morgen wel op.' 

Als ik op onze slaapkamer aankom, loop ik gelijk door naar de badkamer en ik stap onder de douche. Ik was snel mijn haar en mijn lichaam. Dan stap ik er weer onder vandaag. Ik pak snel wat micellair water en haal mijn make-up eraf, dat letterlijk over mijn hele gezicht zit door het huilen. 

Als ik weer naar onze slaapkamer ga, trek ik snel een shirt van Harry aan en kruip ik naast hem in het bed. Ik ga dicht tegen hem aanliggen. 'Ik hou van je', fluister ik, 'Zo veel...' Harry's ademhaling is rustig, regelmatig. 

Ik rust mijn hoofd op zijn borstkas en sluit mijn ogen en sla mijn armen om Harry heen. Films doen soms echt te veel met me. Zeker The Notebook, die ik al minstens vijf keer heb gezien. Laatst zat Harry 'm ook te kijken... 

Ik zucht en sluit mijn ogen. Ik ben moe en val al snel in slaap. 

~~~
Just 😍

~~~Just 😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu