Chapter 105.

1K 31 30
                                    

maandag 9 september 2015

Ik stap de grote school in. De school waar ik komende jaren bijna iedere dag zal komen. Ik houd de mail met gegevens voor me en kijk naar de plattegrond in mijn andere hand. 

Wanneer ik eindelijk het lokaal heb gevonden waar ik moet zijn, ga ik naar binnen. Het is een grote collegezaal en er zitten al heel wat mensen op de stoelen.

Ik ga een beetje naar beneden en ga ergens in het midden zitten. Achter me hoor ik iemand lachen en ik draai me een beetje om, misschien kan ik me aan hen voorstellen...

Er zit een jongen met bruin, rommelig haar met een meisje met lichtbruine krullen te praten. Ik herken hem ergens van, maar ik heb geen idee wie het is.

Ik voel dat er iemand naast me komt zitten en ik draai me naar haar toe. 'Hey!' zegt ze vrolijk, 'Ik ben Gianna!' 'Ik ben Olivia', zeg ik, terwijl ik haar hand schud. Ze heeft lang, zwart haar, dat steil over haar schouders valt. 

'Ik heb echt zin in het leven van deze school! Vooral de college parties' zegt ze. Ze kijkt achter zich en ze roept: 'Oh my! Luna!' Ze staat op en geeft het meisje met de licht bruine krullen een knuffel. 

'Ik ben Gianna', stelt ze zichzelf voor aan de jongen. 'Samuel, maar zeg maar Sam', glimlacht hij. Ik besluit mezelf ook aan hen voor te stellen; ze lijken me heel aardig en misschien worden we wel vrienden.

'Hi', glimlach ik verlegen, 'Ik ben Olivia.' Luna schudt glimlachend mijn hand, maar Samuel staart me met grote ogen aan. 

Luna port hem en gebaart dat hij normaal moet doen. 'Eh, ik ben Sam', zegt hij snel, waarna hij mijn hand schudt. 

'Kom bij ons zitten!' zegt Gianna en Sam en Luna staan op. Luna gaat naast Gianna zitten en Samuel ploft naast mij neer. 

'Ik herken je ergens van', geef ik toe, nadat we even gekletst hebben. 'Ik jou ook', zegt hij enthousiast, 'Je bent met Harry Styles. Jullie hadden in augustus een date in het restaurant waar ik werk. Ik was jullie ober.' 'Oh my God! Ik weet het weer', zeg ik. 

Harry was toen nog jaloers! Ik grinnik wanneer ik eraan terug denk. 

'Sorry, maar ik ben echt een big-ass fan van Harry en de andere jongens! Toen jullie kwamen, stond ik 'm helemaal te flippen in de keuken. Het was Harry fucking Styles', zegt Samuel. Ik lach en schud mijn hoofd.  

'Jij moet echt een keer je mond houden over die Styles', zucht Luna, 'We weten allemaal dat je een crush op hem hebt. Hij heeft een vriendin, get over it.' 'Dit is zijn vriendin', zegt Samuel, 'En ik heb geen crush op hem. Ik hou gewoon van hem als een artiest.' 

'Wacht, ben jij Olivia Campbell?' vraagt Gianna verbaasd. Ik knik, 'Ja, klopt.' Daar gaat m'n reputatie... 

'Oh my God! Super leuk! Wij worden echt beste vriendinnen', zegt Luna en ze geeft me een high-five. Oké, toch niet zo'n slechte reputatie denk ik dan...

'Ga jij niet met 5SOS mee op de promo-tour in de herfst?' vraagt Luna. 'Ja, klopt', glimlach ik. 'Kun je aan kaartjes voor mij komen?' vraagt Samuel, terwijl hij enthousiast in zijn handen klapt. 'Geen idee... Ik kan de jongens appen, maar...' 'Je hebt de nummers van de jongens van 5SOS?' vraagt Gianna met grote ogen. 

Ik knik en grinnik, 'Ja en ik ga ze aan niemand geven.' 'Dat was te verwachten', zegt Luna.

'Kun je proberen om aan kaartjes te komen?' vraagt Samuel nog een keer. 'Londen is helemaal uitverkocht, maar ik kan vragen voor Glasgow?' 'Oh, wil je dat alsjeblieft doen?' vraagt hij enthousiast. 'Ik ga het proberen', glimlach ik. 

Dan begint er een leraar met een lange uitleg over hoe dit jaar gaat verlopen. Ik stuur Harry snel een appje. 

HAZ

08:57
Hey, ik denk dat ik al wat vrienden heb gemaakt :) I love you so much x

09:01
Have fun baby! I love you. Xxx

Ik besluit Ashton ook alvast een appje te sturen, gezien hij meestal gelijk wel antwoord geeft.

ASHTON

09:04
Hii kun jij aan 3 kaartjes komen voor de Glasgow show??

09:05
Ik zal even vragen aan de jongens, 2 sec

09:06

Yess, thanks :)

09:11
Ik heb 3 kaartjes voor je. Ik stuur ze vanmiddag op naar je appartement.

09:13

Thank you so much x

09:13
x

'Jullie hebben kaartjes', fluister ik. 'Serieus?' vraagt Gianna net iets te hard. 'Ja', knik ik, waarna ik weer naar de leraar probeer te luisteren. De drie om mij heen zijn nu niet meer stil te krijgen. 

Wanneer de leraar ons weg laat gaan na de kennismaking, stelt Samuel voor om samen door de school te lopen om alles een beetje te verkennen. "Zodat we deze week niet steeds verdwalen", waren zijn letterlijke woorden. 

'Ja, goed idee', knikt Gianna. 'Oh, dan moet ik even Louis bellen, hij kwam me eigenlijk ophalen...' zeg ik. De rest kijkt me met grote ogen aan. 'Kijk niet zo!' lach ik. 'Sorry, het is gewoon zo raar.' 'I know', zeg ik. 

Ik klik snel Louis' contact aan en bel hem. Ik breng de telefoon naar mijn oor en hij neemt vrijwel gelijk op. 'Sorry, Olivia... Ik ben veel te laat vertrokken! Ik stap nu in de auto.' 'Nee, nee!' zeg ik snel, 'Ik blijf nog iets langer hier. Ik ga met een paar mensen uit mijn klas nog even rondkijken hier op school.' 

'Oké, thank God... Ik lig namelijk nog in bed.' 'Ah, ik had niet anders van je verwacht', lach ik, 'Maar ik app je wel als je me op kan komen halen, oké?' 'Ja, prima. Harry is nog steeds aan het hardlopen...' 'Oh, nu nog?' 'Ja. Maar hij komt zo wel weer, denk ik. Dan komt hij je denk ik wel ophalen. Love you.' 'Oké. Love you.' Louis hangt op en ik kijk de rest aan.

'Let's go', zeg ik. Gianna en Samuel leggen allebei een arm om mij heen en aan de andere kant van Samuel loopt Luna. 

liked by may_xmo and 29,913 others

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

liked by may_xmo and 29,913 others

olivia_cmpbll college
{tagged in photo: @samg_1 @lunaxm_ @giannajelic }

comments are disabled 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu