Chapter 82.

1.2K 36 1
                                    

donderdag 29 augustus 2015

We zitten met z'n allen bij ons thuis op de bank. 'Wanneer gaan we taart eten?' vraagt Niall voor de honderdste keer. Louis zucht en rolt met zijn ogen. 'Ik ga 'm wel halen', zegt hij, waarna hij opstaat.

Liam heeft een verjaardagshoedje op en ziet er super vrolijk uit. Vanavond gaan we naar een club, dat heeft Zayn geregeld. Eleanor zit op de grond en heeft de hele avond nog niet zo veel gezegd. En Cheryl is voor Liams verjaardag ook naar Londen gekomen en zit bij Liam op schoot. 

Harry en ik zitten tegen elkaar aan en hij zit al de hele tijd met mijn haar te spelen, wat me eerlijk gezegd een beetje begint te irriteren. Ik heb er vanmorgen meer dan een uur over gedaan om het perfect te krijgen.

Ik heb hem al een paar keer een boze blik gegeven, maar het lijkt hem niks uit te maken. Normaal vind ik het niet erg, maar nu wil ik gewoon dat mijn haar leuk zit. 

Ik draai me naar Harry om en kijk hem aan. 'Kun je alsjeblieft even van mijn haar afblijven?' 'Hoezo?' 'Normaal vind ik het prima, maar nu is het echt irritant.' 'Je bent knorrig vandaag.' 'Wat?' Ik trek mijn wenkbrauw op. Ik doe mijn best om mijn lach in te houden.

'Niks.' 'Wel.' 'Nee.'  'Zeg, anders krijg je geen kusjes meer vandaag', zeg ik op een kinderachtige toon. 'Knorrig.' Hij kijkt me serieus aan. Ik kijk zo serieus mogelijk terug, maar na een paar seconden schiet ik al in de lach, waardoor Harry ook begint te lachen. 

'Mag ik dan nu wel een kusje?' vraagt hij. Ik zucht en druk mijn lippen stevig tegen die van hem. Zijn lippen bewegen zacht tegen de mijne en wanneer ik hem loslaat, houdt hij zijn ogen nog even gesloten. 

Louis komt terug de kamer in met bordjes met taart op een dienblad. Hij deelt ze uit en komt daarna weer naast Harry op de bank zitten. Harry houdt zijn bordje vast met zijn rechterhand en voordat hij het weet, pakt Louis zijn hand vast en slaat hij de taart in Harry's gezicht. 

Langzaam draait Harry zijn gezicht richting Louis en schudt zijn hoofd. 'En bedankt', zegt hij, 'Daar gaat m'n taart.' Iedereen lacht en ik zie dat Harry moeite doet om ook niet in lachen uit te barsten. 

'Haz, kijk eens', zeg ik. Hij draait zijn gezicht mijn kant op en kijkt me aan. Ik druk een kus op zijn mond en lik de slagroom van mijn lippen. Harry lacht en drukt zijn lippen dan weer tegen die van mij. Ik duw hem lachend weg en sta op. 

'Kom, ik help je wel om het schoon te maken', zeg ik. Ik loop naar de keuken en Harry volgt me. In de keuken gaat Harry op een barkruk zitten en ik plant m'n kont op het aanrecht. Ik pak wat keukenpapier en haal voorzichtig de slagroom van Harry's gezicht. 

Precies wanneer ik klaar ben, voel ik mijn telefoon in mijn kontzak trillen. Ik pak hem en kijk wie me een berichtje gestuurd heeft.

MAMA

20:18
Hey lieverd. Je boeken voor aankomend schooljaar staan nog hier... Kom je die binnenkort ophalen of moeten we ze komen brengen?

20:20
Ik kom ze wel ophalen. Dan kan ik Harry mijn slaapkamer en alles laten zien. 

20:25
Leuk! Wanneer komen jullie dan? 

20:28
A.s. zondag?

20:29
Is goed. Hou van je ♥

20:30
Ik ook van jou. X

Harry slaat zijn armen om mijn middel en kijkt me aan. 'Je vindt het toch wel leuk om mee te gaan?' 'Ja, natuurlijk babe.' Hij glimlacht lief naar me. 

Ik pak zijn wangen vast en trek zijn gezicht naar me toe, waarna ik mijn lippen kort de zijne laat raken. 'Ik hou van je', zegt hij. 'Ik ook van jou.' Hij glimlacht lief naar me en pakt dan mijn hand.

'Zullen we terug gaan? Ik denk dat we zo naar die club gaan vertrekken...' Ik zucht en rol mijn ogen. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin in een club, maar oké. Het is Liams verjaardag. 

'Geen zin?' vraagt Harry. Ik schud mijn hoofd en haal mijn schouders op, 'Nee, maar ik ga niet Liams verjaardag verpesten.' 'Je bent echt lief.' 'Jij ook, hoor', zeg ik lachend. 

Harry trekt me tegen zich aan en geeft me een knuffel. 'Ik blijf de hele avond bij je.' 'Dat hoeft echt niet als je dat niet wil...' 'Schat, ik wil bij je zijn. Altijd. Kom, we gaan naar de rest.' Hij pakt mijn hand en trekt me mee richting de woonkamer. 

We gaan weer op de bank zitten. Harry slaat zijn armen stevig om me heen en drukt steeds kusjes in mijn nek. 

Na een paar minuten ga ik naar de slaapkamer om me snel even om te kleden, gezien ik nu in een sportlegging en een hoodie van Harry rondloop. 

Ik trek mijn kast open en kijk tussen de jurkjes; ik wil wel een leuke outfit aan. Ik ga uiteindelijk voor een zwart jurkje met hakken.

 Ik ga uiteindelijk voor een zwart jurkje met hakken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dan ga ik snel de badkamer in en maak ik een make-up look en probeer ik mijn haar te fatsoeneren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dan ga ik snel de badkamer in en maak ik een make-up look en probeer ik mijn haar te fatsoeneren.

Dan ga ik snel de badkamer in en maak ik een make-up look en probeer ik mijn haar te fatsoeneren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik hoor dat de slaapkamerdeur opengaat en ik kijk om het hoekje van de badkamer. Harry zit op het bed en kijkt geconcentreerd naar zijn telefoon. Ik doe de badkamerdeur verder open en ga naast hem zitten. 

Ik rust mijn hoofd op zijn schouder en glimlach naar hem. 'Ga jij je nog omkleden?' vraag  ik aan hem. 'Nah, ik vind dit wel prima. Ik kwam kijken waar jij bleef.' 'Miste je me?' vraag ik, waarna ik met mijn hand door zijn krullen ga. 

'Ja, altijd lieve Liv...' Hij wil me kussen, maar ik deins snel naar achteren. 'Doe straks maar, anders is gelijk mijn lipstick verpest!' zeg ik. Harry lacht en schudt zijn hoofd. 

'De rest is al vertrokken. Zullen wij ook maar gaan? Buiten staat een auto te wachten.' 'Is goed.' Hij pakt mijn hand en we lopen samen het appartement uit. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu