Chapter 114.2

1K 33 7
                                    

zaterdag 7 november 2015

We staan in de Fragrance shop in Londen. Het is 07:00 uur 's morgens en een uur geleden zijn we al aangekomen. 

Ik doe een sd-kaart in de camera die ik tijdens tour met 5SOS had gekocht. Ik hang 'm met de band om mijn nek en loop naar Lou toe. Ze is bezig met het haar van Niall, terwijl de andere jongens aan het kloten zijn. Behalve Harry; die zit op een stoel te slapen. 

Ik stap de lege winkel in en kijk naar de vele rekken die gevuld zijn met de nieuwe parfum No Control van de jongens. 

Zelf heb ik de parfum ook opgedaan. Lou doet straks wat make-up bij mij op, zodat we er toch allemaal leuk bij lopen. 

Ik draag een simpele outfit; een lichtblauwe skinny jeans met een witte trui en Vans. Mijn haar heeft Lou net op een hoge staart gedaan met een leuke scrunchie.

'Wat doe je?' klinkt een hoge stem achter me. Ik draai me om en glimlach naar Lux. 'Een beetje rondkijken', zeg ik. Ze loopt naar me toe en pakt mijn hand. Ik vouw mijn vingers om haar kleine handje. 

'Zullen we een rondje door de winkel lopen? Wanneer ze open gaan, kan dat niet meer.' 'Ik moet van mama bij haar blijven.' 'Kom, dan gaan we het aan mama vragen', zeg ik en we lopen terug naar het magazijn van de winkel. 

'Lou, is het goed als ik met Lux een rondje loop door de winkel.' 'Ja, houd haar wel in de gaten.' 'Doe ik, kom je mee?' Lux knikt en houdt mijn hand iets steviger vast.

Haar nagels zijn paars gelakt. 'Heb je zelf je nagels gelakt?' vraag ik aan haar, terwijl we richting de ingang van het gebouw lopen. 'Nee, mama. Heb jij wel zelf gedaan?' 'Ja', glimlach ik. 'Mooie kleur', zegt ze, 'Blauw.' 'Dank je wel, Lux', zeg ik. 

Het meisje laat mijn hand los en loopt voor me uit richting de herenparfum. Ze zet haar handen tegen het glas en kijkt naar de flesjes parfum. 

'Niet met je handen tegen het glas', zeg ik snel, 'Anders wordt het vies.' 'Sorry.' Snel slaat ze haar armpjes over elkaar heen. 

'Goed zo. Zal ik een paar foto's van je maken?' 'Ja! Foto!' zegt ze enthousiast. Ik laat haar voor een rek met de No Control parfum staan en maak een paar leuke foto's van haar. 

'Moe', zegt ze na een tijdje. 'Ben je moe?' 'Ja.' 'Kom.' Ik til haar van de grond en ze slaat haar armen gelijk om mijn nek. 

Ik loop terug naar het magazijn en zet haar neer op de bank. Harry is wakker gemaakt en zit nu in de stoel bij Lou. Hij pakt mijn hand en trekt me naar hem toe. 

Ik druk een kus op zijn lippen en glimlach naar hem. 'Je ziet er goed uit.' 'Jij ook.' 'Ik heb niet eens make-up op!' zeg ik, terwijl ik met mijn ogen rol. 'Toch ben je mooi.' Ik steek mijn tong naar hem uit en loop naar Louis toe. 

'Harry doet weer vervelend?' vraagt hij lachend. 'Tja, dat zijn we van hem gewend, hè', grinnik ik. 

Wanneer de winkel open gaat, stromen de eerste fans al binnen. Paul en twee andere bewakers staan bij de ingang en er staan twee bewakers bij de tafel waaraan de jongens zitten.

De fans gaan eerst langs Louis, dan Niall, Zayn, Harry en als laatste langs Liam. Er mogen steeds vijftien personen tegelijk in de winkel om de parfum te kopen en erna een handtekening erop te laten zetten en een foto te nemen. 

Ik loop een beetje rond tussen de fans, de jongens en soms ga ik even naar het magazijn om wat te drinken of om van camera te ruilen. Ik heb namelijk ook een polaroidcamera mee genomen en daar maak ik soms ook wat foto's mee. 

Soms vraagt een fan of ik ook met hen op de foto wil, en dan doe ik dat natuurlijk. Het is oprecht een leuke dag.

Ik loop even naar het magazijn en pak mijn normale camera er weer bij en pak een paar flesjes water voor de jongens. 

Ik ga terug de winkel in en geef snel een flesje aan Harry en druk een kus op zijn hoofd. 'Gaat het goed?' 'Zeker, hoi!' 'Hoi! Ik hou zo veel van je! En ik ship je echt met Olivia! Mag ik met jullie allebei op de foto?' vraagt de fan, terwijl Harry zijn handtekening zet. 

Harry kijkt me vragend aan en ik knik. 'Is goed.' Harry buigt zich naar voren over de tafel en trekt me tegen zich aan. Het meisje neemt snel een paar selfies, bedankt ons en gaat door naar Liam. 

'Ik ga weer foto's maken', zeg ik. 'Nee, wacht.' Hij zet snel een handtekening en heeft een gesprek van tien seconden met de fan, terwijl ik er wat ongemakkelijk naast sta. 

'Olivia, ga je zo weg als je geen foto's maakt?' vraagt iemand van het management. 'Ja, twee seconden.' Ze knikt en loopt weer terug naar waar ze net ook stond. 

'Ik moet gaan. Modest', zeg ik. 'Kus.' Ik druk snel mijn lippen tegen die van hem en strijk een plukje haar uit zijn gezicht. Ik ga langs de rij staan en maak weer wat foto's. 

Wanneer aan het eind van de middag de signing session is afgelopen, komt Harry met uitgestrekte armen naar me toegelopen. Ik sla mijn armen om hem heen en hij hangt moe tegen me aan.

'Pff, ik ben kapot', zucht hij. Ik maak me los uit zijn omhelzing geef hem een blikje cola, dat hij dankbaar aanpakt. 'Dank je', zegt hij. 

Hij opent het blikje en neemt een grote slok. Daarna slaat hij zijn armen weer om me heen. 'Ik vond het leuk om je aan het werk te zien, vandaag', glimlacht hij, 'En ik vond dat je echt geweldig bent met de fans!'

'Ik ben ook een fan, dus ik probeer hetzelfde met ze om te gaan als eerst, alleen kenden de meesten me al', zeg ik schouderophalend, 'En het was ook leuk om jou aan het werk te zien.' 

'Iedereen is uit de winkel', zegt Paul, terwijl hij het magazijn in komt, 'Waar is Niall? Dan kunnen jullie naar huis.' 'Op de wc', zegt Zayn, 'Hij zal zo wel terug komen.' 'We hebben twee auto's. Als jij en Liam op Niall wachten, kunnen Liv, Harry en Louis alvast naar hun auto gaan.'

'Oké, top', zegt Louis en hij loopt naar ons toe. 'Trouwens, slapen jullie vannacht bij Harry thuis of..?' 'Ze slapen bij ons', zegt Louis, 'We hebben genoeg bedden en ons huis is het meest dichtbij.' 

'Oké, fijn. Ik breng jullie vast naar de auto. Zayn, Liam, ik kom jullie en Niall zo halen', zegt Paul. Liam steekt zijn duim op.

Harry en Louis pakken allebei mijn hand en we lopen achter Paul aan naar een zwarte auto met geblindeerde ramen. We stappen in en begroeten de chauffeur.

Zodra we zitten, legt Harry zijn hoofd op mijn schouder en legt hij zijn ene arm over mij heen. Nog voordat de auto begint te rijden, snurkt hij al zachtjes. 

Louis typt wat op zijn telefoon en schudt licht zijn hoofd en zucht geïrriteerd. 'Wat is er?' vraag ik. 'Niks. Simon. Blijkbaar heb ik wat verkeerd gezegd of zo', zegt hij. 'Hoe weet hij dat überhaupt?' 'Niet. Hij loopt onzin te lullen, zoals altijd.'

'Richt je nu gewoon op het album en alle positieve dingen', zeg ik, 'Simon vindt toch niks goed.' 'Doe ik ook', zegt hij met een glimlach. He literally brightens up the sun, smiling like this, denk ik bij mezelf.

Wanneer we thuis aankomen, maak ik Harry voorzichtig wakker en lopen we naar de keuken. 'Wij gaan gelijk slapen. Laat jij de jongens binnen en zorg je ervoor dat de logeerkamers gereed zijn?' 'Komt helemaal goed', knikt Louis, terwijl hij de koelkast open trekt en een flesje bier pakt. 

Harry en ik strompelen naar boven en ik help hem om uit zijn kleding te komen. Hij is echt heel moe. 

Hij gaat liggen en ik stap snel onder de douche, maak me klaar voor de nacht en ga naast hem liggen. 'Slaaplekker, Hazz', fluister ik zacht, waarna ik mijn armen vanachter om hem heen sla. 

~~~
Ik begin steeds meer inspiratie te krijgen voor dit boek en mijn Niall fanfic If You Need Me (even promo voor mijn andere boek haha :) ), dus er komen veel hoofdstukken aan!! x

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu