Chapter 100.

1.2K 39 5
                                    

woensdag 4 september 2015

Ik word wakker omdat Harry zacht mijn naam fluistert. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Hij is al aangekleed en heeft zijn haar al gedaan. 

'Het is bijna negen uur. Over een uurtje gaan we terug naar huis', zegt hij, 'En May en Matt zijn beneden.' 

Ik rek me uit en zeg, 'Oké, dan ga ik me even aankleden.' Ik loop naar mijn kast en pak er een leuk setje kleding uit. 

Ik ga naar de badkamer en zie dat mijn haar er niet uit ziet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga naar de badkamer en zie dat mijn haar er niet uit ziet. Ik pak de stijltang en steek 'm in het stopcontact. Ik wacht even totdat 'ie is opgewarmd en stijl dan mijn pony.

Ik doe de rest van mijn haar op een rommelige staart. Vannacht kan ik misschien beter met een knot in mijn haar slapen, want hoe het er nu uit ziet, kan echt niet...

Ik doe een klein beetje mascara op en poets dan snel mijn tanden. Alle spullen die ik weer terug moet nemen naar huis gooi ik in mijn weekendtas. Ook doe ik mijn laptop erin. Beneden in de gang staat de doos met de schoolboeken die ik op kwam halen. 

Ik spuit wat parfum op en ren dan naar beneden. Mijn ouders, May, Matt en Harry zitten op de bank. 

Gisteren, tijdens het eten in het restaurant, deed mijn vader gelukkig normaal tegen Harry. Ze hebben zelfs samen gelachen. En Harry is nu heel wat minder zenuwachtig. Het scheelt denk ik ook dat ze elkaar nu een beetje beter kennen.

Ik snap op zich wel dat mijn vader zich zorgen maakte; hij kende Harry helemaal niet en hij is toch wel echt drie jaar ouder dan ik. En toen ik hem net ontmoette, was ik nog zeventien.

Matt en May staan op en lopen naar me toe. Ze geven me tegelijk een knuffel. 'We zien elkaar snel weer, oké?' zegt May. 'Ja', knik ik, 'Jullie zijn altijd welkom in Londen.' 'Jij ook altijd hier', zegt Matt, 'Als het nodig is, kun je altijd bij mij slapen.' 'Thanks.' 

'Ik ga jullie missen...' zucht ik, terwijl ik May een kus op haar wang geef en daarna los laat. Matt laat mij nu ook los. 'Ik hou van jullie.' 'Ik ook van jou', zegt May. 'Ik ook', glimlacht Matt. 

Ik geef ze nog een knuffel en kijk dan naar mijn ouders. Mijn moeder komt naar me toe gelopen en geeft me een lange knuffel. Mijn vader drukt een kus op mijn kruin en ik trek hem dan ook in de knuffel.

'Ik ga ook jullie missen', zeg ik. 'Kom je snel weer een keer langs?' vraagt mijn vader, 'Met Harry.' 'Ja, is goed', zeg ik met een brede glimlach. Ik ben echt heel blij dat hij geen hekel meer heeft aan Harry. 

Ik laat ze los en Harry zegt: 'Zullen we dan maar gaan? We halen dan wel ontbijt onderweg.' 'Ja, is goed.' Ik geef iedereen nog een keer een knuffel en Harry geeft ook een knuffel aan May en Matt.

We lopen door de voordeur naar buiten en gaan naar de auto. We zetten onze spullen en mijn schoolboeken in de kofferbak en gaan dan in de auto zitten. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu