Chapter 47.

1.5K 47 22
                                    

vrijdag 9 augustus 2015

We zitten met z'n allen bij Zayn en Niall op de kamer. Ik lig op de bank met mijn hoofd op Nialls schoot en met mijn benen over die van Harry. We hebben net geluncht. 'Ik verveel me', zegt Zayn.

'Zullen we gaan zwemmen?' vraagt Liam. 'Nah, geen zin in...' zucht Niall. Harry wrijft met zijn hand langs mijn been en glimlacht naar me. Ik glimlach terug en geef hem een luchtkusje. Hij doet alsof hij 'm vangt en drukt zijn handen tegen tegen zijn wang. Dan geeft hij mij ook een luchtkusje en ik doe hetzelfde als hij net deed.

Als ik omhoog kijk, zie ik dat Niall overdreven met zijn ogen rolt. 'Wil Niall ook een kusje?' vraag ik lachend. Niall kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan, terwijl ik een duckface naar hem maak en een beetje omhoog kom.

'Tuurlijk!' zegt Niall dan en ik druk snel mijn lippen tegen zijn wang. Ik merk dat Harry's hand nu stil op mijn been ligt. Ik kijk naar hem en zie dat hij een jaloerse blik op zijn gezicht heeft.

Ik kom rustig omhoog en ga op Harry's schoot zitten. Ik druk kusjes tegen zijn sleutelbeen en ga omhoog via zijn nek naar zijn kaak. Ik hoor dat hij diep adem haalt en zie dat zijn ogen gesloten zijn.

Ik ga nog een stukje omhoog, richting zijn mondhoek. Uiteindelijk kus ik zijn zachte lippen teder. Ik voel dat hij glimlacht tegen mijn lippen. 'Sweet creature, where ever I go, you bring me home...' zingt hij zachtjes.

Ik voel dat zijn mondhoeken nog verder omhoog gaan en hij knijpt zachtjes in mijn heupen, terwijl ik mijn handen tegen zijn borstkas zet. Ineens hoor ik achter me Louis kuchen. Ik laat Harry snel los en kijk achter me. 'Sorry', zeg ik ongemakkelijk.

Liam grinnikt en schudt zijn hoofd. Louis kijkt ons met opgetrokken wenkbrauwen aan en Niall kijkt geconcentreerd naar zijn telefoon. 'Wij gaan even naar onze kamer', zegt Harry en hij tilt me op. Louis knikt met een veelbetekenende glimlach.

In bruidsstijl draagt Harry me naar onze kamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In bruidsstijl draagt Harry me naar onze kamer. Hij loopt naar de slaapkamer en legt me op het bed. Hij laat me langzaam los en kijkt even naar me. 'You really are the most gorgeous person I've ever seen in my entire life', zucht hij, waarna hij zich naar voren buigt en me kust.

Ik voel zijn handen in mijn haar en ik boor mijn vingers in zijn rug. De zoen wordt steeds ruwer en onze ademhalingen worden steeds zwaarder. Zijn haar hangt in mijn gezicht en zijn handen zitten nog steeds in mijn haar, terwijl ik mijn handen langs zijn zij laat glijden.

'Stop', zegt Harry opeens met een hese stem. Geschrokken verstijf ik en kijk hem aan. 'Wat is er?' vraag ik hijgend. Hij rolt van mij af en gaat naast me liggen. Zijn borst gaat snel op en neer. 'You turn me on, babe', zegt hij grinnikend.

Oh, shit... 'Sorry?' Het komt eruit als een vraag. 'Nee, maakt niet uit. Jij kan er ook niks aan doen dat ik je zo aantrekkelijk vind en dat je zo goed zoent...' Ik hoor aan zijn stem dat hij glimlacht. Ik begin te blozen en besluit om niks te zeggen.

Harry zucht en draait zich op zijn zij, zodat hij me aan kan kijken. Ik kijk hem ook aan en zodra onze ogen contact maken, drukken we onze lippen weer tegen elkaar. 'Weet je wat er morgen is?' vraag ik aan hem.

Harry laat me los en kijkt me vragend aan. 'Wat?' 'Weet je het echt niet?' Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Harry fronst zijn wenkbrauwen, terwijl hij diep nadenkt

'Morgen is het 10 augustus, hè?' 'M hmm...' Ik kijk hem hoopvol aan. 'Oh! Hoe kan ik dat nou vergeten! We hebben morgen een interview met James Cordon!' Harry kijkt me trots aan. Ik glimlach naar hem, maar ben wel een beetje teleurgesteld. Hij is gewoon mijn verjaardag vergeten! Mijn 18e verjaardag!

'Hé, wat is er?' vraagt hij met een bezorgde blik in zijn ogen. 'Niks, kom hier!' Ik rol bovenop hem en druk mijn lippen op die van hem. 'Olivia', zegt hij, terwijl hij me weg probeert te duwen. 'Wat?' vraag ik geïrriteerd. 'Wat is er?' Hij kijkt me aan.

'Niks. Ik beloof het je.' Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Ik vind het gewoon niet leuk dat je mijn verjaardag ben vergeten, denk ik er achteraan. 'Okay, kiss me then', glimlacht hij, waarna ik hem zachtjes kus.

Ik ben er niet echt bij en vraag me af hoe hij mijn verjaardag kan vergeten. Ik heb het best vaak tegen hem gezegd... Harry rolt ons om, zodat hij bovenop ligt. Ik heb zijn gespierde armen losjes vast, terwijl Harry zijn handen over mijn zij wrijft. Na een tijdje rolt hij weer van me af.

'Hoe laat is het?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op, om aan te geven dat ik het niet weet. Harry pakt zijn mobiel tussen de kussens vandaan en zegt: 'Het is bijna 18.30 uur. Zullen we gaan eten in het restaurant?' Ik knik en loop naar de woonkamer, waar ik snel mijn schoenen aan trek. Harry doet ook zijn schoenen aan en loopt alvast naar de deur. 

Als we beneden het restaurant binnen gaan, zie ik Liam, Zayn en Louis aan een tafel zitten. Harry ziet het ook en we lopen naar ze toe. 

'Hey!' zegt Louis vrolijk. 'Hey', zegt Harry, 'Waar is Niall?' We gaan aan de tafel zitten, terwijl Zayn zegt: 'Geen idee. Hij ging rond 17.00 uur weg, zonder te zeggen waar hij heen ging.' 'Raar...' zegt Liam bedenkelijk, 'Zal hij iemand ontmoet hebben?'

Louis krijgt een grijns op zijn gezicht. 'Ik hoop het', zegt hij. We lachen allemaal. Dan vraagt Hazza opeens met een serieus gezicht: 'Hebben jullie al gegeten?' 'Nee', zegt Louis, 'We hebben wel al eten besteld. Wacht, daar loopt een serveerster!' Hij steekt zijn hand op en het meisje komt naar ons toe gelopen. 

'Hallo!' zegt ze vrolijk. 'Eh... Kunnen we er nog wat bij bestellen?' vraagt Harry. 'Ja, natuurlijk!' Ze pakt een pen en kijkt Harry vragend aan. 'Doe maar een schnitzel', zegt Harry. Het meisje knikt en  schrijft het op. 'Is dat alles?' vraagt ze. Ze  kijkt Harry met een zachte blik aan. Bitch, hij is van mij! denk ik.

'Ik wil hetzelfde als hij', zeg ik snel, waarna ik een kusje op zijn wang druk. Ze knikt snel en vraagt of we ook wat te drinken willen. Ik neem een spa rood en Harry neemt cola. Snel loopt het meisje weer weg. 'Jaloers?' fluistert Harry zacht in mijn oor. Ik schud snel mijn hoofd. 

'Ik hoop wel dat Niall wat gaat eten, vanavond, anders...' Zayn valt stil. 'Anders wat?' vraagt Louis. Liam kijkt ook met grote ogen langs mij en Harry heen. Zayn knikt om aan te geven dat we achter ons moeten kijken en we draaien ons om. 

Niall staat achter ons met een in elkaar geslagen gezicht...

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu