Chapter 54.

1.6K 40 13
                                    

zondag 11 augustus 2015

Wanneer ik wakker word, lig ik zo'n beetje bovenop Harry. Ik heb zijn shirt aan. Ik kijk naar hem zie dat hij ook al wakker is. Hij glimlacht naar me. 

'Goedemorgen', zegt hij zacht, 'Hoe gaat het?'

'Gaat prima.' Harry glimlacht en zegt: 'Nog geen spijt?'

Ik krijg rode wangen en schud mijn hoofd. 'Nou', lacht Harry, 'Oefening baart kunst!' 'Oh my God, Hazza!' lach ik en ik verstop mijn gezicht in zijn nek. 

Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Zijn hand wrijft zachtjes over mijn rug en hij zingt zachtjes: 'I live for you, I long for you, Olivia.' 'Stop', zeg ik verlegen en ik verberg mijn gezicht dieper in zijn haar. 

Harry zucht en zegt: 'Als jij voor mij zou zingen, zou ik het wel leuk vinden.' 'I live for you, I long for you, Ha-a-azza', zing ik en ik geef hem een knuffel en sla mijn armen zo stevig mogelijk om zijn bovenlichaam.

Harry drukt zijn lippen tegen mijn haar. Ik sluit mijn ogen en val bijna weer in slaap, wanneer Harry zegt: 'Je moet over een paar weken naar je studie.'

Ik knik, maar zeg niks. Harry aait mijn hoofd en haalt diep adem. 

Na ongeveer tien minuten, mompelt Harry zacht: 'Ik hou zo veel van haar... Ze is zo mooi en lief.'

Praat hij nou tegen zichzelf? Ik glimlach een beetje, maar ik hou me stil. 'En ze is zo schattig... Vooral als ze slaapt. Of wanneer ze praat in haar slaap...' Fuck. Good to know... 

'Fuck, ik hou van je, babe...' Hij plaatst kusjes op mijn schouder en mijn haar. Na een paar minuten genoten te hebben van zijn lippen, beweeg ik me een beetje en kijk Harry aan. 

'Ik hou ook van jou', fluister ik. 'Ah, shit...' 'Wat?' vraag ik onschuldig.

'Nee, niks, laat maar.' Het is even stil. 'Praat ik veel in mijn slaap?' vraag ik dan verlegen. 'Praat ik te veel tegen mezelf?' 'Nee, het is schattig. Wat zeg ik in mijn slaap?' Ik kijk hem nu indringend aan.

'Ik versta het meestal niet, je mompelt een beetje. Maar soms', een brede glimlach ontstaat op zijn gezicht, 'Soms zeg je dat je van Hazzy houdt.' 'Oh no...' kreun ik en rol me van Harry af en leg mijn kussen over mijn gezicht.

'Maar het is super schattig. En ik hou ook van jou, Livvie.' 'Ugh, noem me niet zo', zeg ik. 'Sorry, babe. Mag ik een kusje?' Ahw, dat klinkt zo lief, zo schattig! Mijn ogen moeten in hartjes veranderd zijn!

Ik gooi het kussen van mijn gezicht af en rol weer naar Harry toe. Al snel voel ik zijn lippen tegen die van mij. 

Na een paar minuten stappen we het bed uit. Ik doe een broek aan en trek snel een shirtje van mezelf aan. Vandaag wordt het weer wat warmer buiten. 

'Over twintig minuten moeten we in het restaurant zijn', zegt Harry, 'Dan gaan we met z'n allen ontbijten.' Ik knik en ga naar de badkamer waar ik mijn haar borstel en mijn pony stijl. Ik doe mijn haar op een knotje en doe wat mascara op.

Ik draag de laatste tijd veel minder make-up dan eerst. Ik voel me beter over mezelf. Dankzij de jongens, maar vooral dankzij Harry. Ik kijk in de spiegel en glimlach. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen om Harry op me te laten vallen? Harry Styles!

De deur gaat open en Harry staat achter me. Hij slaat zijn armen van achteren om me heen en drukt zijn lippen in mijn nek, terwijl ik mijn hoofd tegen zijn schouder laat rusten.

'Ik hou van je, Olivia', zegt Harry weer. 'Ik hou van jou, Harry, maar we moeten over vijf minuten beneden zijn.' Harry zucht en laat me met tegenzin los, waarna hij zijn tandenborstel pakt. Ik doe hetzelfde en we poetsen samen onze tanden. 

Zodra we klaar zijn, doe ik snel mijn Nikes aan die ik al een tijdje niet meer gedragen heb. Ze zijn eigenlijk best wel leuk. Dan haasten we ons naar de lift, waar Harry me stevig vasthoudt en me knuffelt totdat we op de begane grond aankomen. Hij verstrengeld onze vingers en we lopen samen het restaurant in. We zien de jongens al snel zitten en nemen bij hen plaats. 

'Jullie hebben het eindelijk gedaan, zo te zien!' zegt Zayn met een grijns. Mijn wangen worden rood en Harry lacht ongemakkelijk. 'Hoezo denk je dat te kunnen zien?' vraagt hij. 'Je kijkt veel te blij en Olivia heeft een te onschuldige blik in haar ogen', zegt Zayn simpel. Hoe kun je dat daaraan zien? 

Ik rol met mijn ogen en zeg: 'Zijn Matt en May er nog niet?' 'Kijk eens achter je', zegt Liam. Ik draai me om en  Matt en May komen net het restaurant binnen. Matt heeft zijn arm om May heen geslagen en zodra hij mij ziet, trekt hij haar met zich mee naar ons toe.

'Hey!' zeg ik lachend en May komt naast me zitten. Matt ploft tegenover haar neer op een stoel, naast Liam. 

Matt kijkt even naar mij en dan naar Harry. Dan bijt hij op zijn lip en begint te knikken. Jullie hebben het gedaan, zegt hij zonder geluid. Ik geef hem een blik en hij rolt zijn ogen.

Als we ons ontbijt op hebben, lopen we naar de keuken en stappen Matt en May in een taxi. We zwaaien totdat we ze niet meer zien. 'Ik ga ze echt missen', zeg ik. Harry zucht en slaat zijn armen om me heen. 'Als we in het appartement wonen, kunnen ze langskomen zo vaak als zij willen.' 

Ik glimlach en geef Harry een kus op zijn wang. 'Laten we maar weer naar boven gaan', zegt Liam, 'Dan kun je ook alvast je koffer gaan inpakken. We gaan overmorgen al vroeg vliegen naar Nashville Tennessee. 06:00 uur. Dus we moeten er rond 04:00 uur al zijn. Op z'n laatst.' 

Ik knik en we gaan met z'n allen in de lift naar boven. 'Kunnen we hier wel met z'n allen in?' vraag ik, 'Stopt 'ie er dan niet mee?' 

Niall haalt zijn schouders op, 'Dan zitten we in ieder geval samen vast', lacht hij. 'Je kan hier met ongeveer acht mensen in', zegt Liam lief, 'Dus ik denk dat het wel goed komt, gezien we allemaal niet heel zwaar zijn.'Ik knik en pak Harry's hand vast. Hij knijpt er geruststellend in.

~~~
OMFG IK GA NAAR HET LOUIS CONCERT! LOUIS FREAKING TOMLINSON! Ik ben al fan vanaf het begin in 2011 en dit is de eerste keer dan ik een van de jongens live ga zien! I AM SO EXCITED OMG! I CAN'T WAIT UNTIL MARCH!!!!!!!!!!!!

Sweet Creature✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora