Chapter 62.

1.5K 53 2
                                    

donderdag 15 augustus 2015

Het is bijna 02:00 uur als we het huis binnen gaan. Ik trek gelijk mijn schoenen uit en loop naar de woonkamer, waar ik op de bank in elkaar stort. Ik ben ontzettend moe. Ik sluit mijn ogen en voel dat ik bijna in slaap val. 

Dan gaan opeens de lampen aan en klinken de luide stemmen van Liam en Harry door de kamer. 'Sst', zegt Harry als hij me ziet liggen, 'Volgens mij slaapt ze.' Ik voel dat de bank een beetje inzakt en ik open mijn ogen en kijk omhoog. Harry zit naast me. Ik kruip naar hem toe en leg mijn hoofd op zijn schoot. Hij haalt zijn hand door mijn haar.

'Waar heb jij de hele tijd rondgehangen?' vraagt Harry aan Liam. 'Ik heb een beetje met iedereen gepraat, wat tips gegeven...' zegt Liam, 'Maar ik ben moe, dus ik ga slapen.' 'Welterusten, Li.' 'Welterusten, Haz.'

Harry streelt met zijn vingers langs mijn wang en zucht. 'Ik ben zo blij dat ik je heb', zucht hij. 'Hou van je', mompel ik. 'Ik ook van jou', zegt Harry zacht. Ik voel zijn warme lippen tegen die van mij, maar ik ben te moe om hem terug te kussen. 

'Zullen we naar bed gaan?' vraagt Harry. Ik knik. Ik voel hoe Harry zijn sterke armen om me heen slaat en me in bruidsstijl optilt. Hij tilt me de trap op en zodra mijn hoofd het kussen raakt, val ik in een diepe slaap. 

Ik word wakker en een geeuw verlaat mijn mond. Ik kijk naast me en zie dat Harry me met een glimlach aankijkt. 'Goedemorgen, babe', zegt hij. 'Goedemorgen, Haz.'

Hij slaat zijn arm om me heen en zucht. 'Ik vind het echt jammer dat je Jack alleen vandaag kunt zien', zegt hij zacht. Ik knik. 'Er is niks aan te doen', mompel ik.

'Ik beloof je dat we binnenkort weer hierheen gaan. Of we zorgen dat hij naar Londen kan komen.' Ik knik en druk mijn lippen tegen die van Harry. 'Dank je, Haz.' 

Ik stap uit het bed en pak een ripped skinny jeans en een zwart t-shirt. Ik trek het snel aan. Ik voel dat Harry's blik op mij is gericht. Ik draai me om en kijk hem aan. 'Goed uitzicht?' vraag ik hem. Harry wiebelt met zijn wenkbrauwen en knikt. 'Zeker weten.' Hij blijft naar me kijken.

Ik zucht en schud mijn hoofd. 'Kom je er zo ook uit?' vraag ik. Harry knikt en staat op. Hij doet snel een korte broek en een wit shirt aan. Ik ga vast naar de badkamer. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Ik zie er ongelooflijk moe uit. Ik pak mijn concealer en werk mijn wallen zo een beetje weg. 

Wanneer ik klaar ben met alle make-up en mijn haar, poets ik mijn tanden. Harry is alvast naar beneden gegaan, omdat hij al klaar was. Soms voel ik me echt langzaam... 

Ik ga naar beneden en vind iedereen in de keuken. Taylor staat tegen Joe aan, die op een barkruk zit. Liam kijkt op zijn telefoon en Harry is aan het eten. 'Goedemorgen!' zegt Joe als hij me ziet. 'Goedemorgen.' Ik glimlach en loop naar ze toe. 

Ik kijk naar Taylor. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is. Dit is Taylor Alison Swift. En ik slaap in haar huis, eet het eten dat zij maakt. Ik heb haar muziekinstrumenten aangeraakt. Ik heb haar geknuffeld! En meer dan een keer. 

Taylor staat op van de kruk en glimlacht naar me. Ze heeft geen make-up op. 'Wil je ook een geroosterd broodje?' vraagt ze. Ze legt haar hand op mijn schouder. Ik knik en ga snel naar Harry. Harry Edward Styles. Mijn vriendje. What the fuck. 

Ineens komt het allemaal binnen. Ik ben vrienden met One Direction, 5 Seconds of Summer en Taylor Swift. En ik ken de Jonas Brothers, Ed Sheeran, Anne-Marie. En vandaag ga ik afspreken met mijn broer. 

Ik voel dat ik licht word in mijn hoofd en alles begint te draaien. 'Jongens...' mompel ik.

Ik voel Liams sterke armen om me heen en Harry's paniekerige stem. 'Ze is helemaal wit! Help! Doe wat!' roept hij. 

Ik haal diep adem, maar mijn zicht verdwijnt en ik zie alleen nog maar zwart. 'Haal rustig adem', zegt Liam rustig tegen me. Ik doe wat hij zegt en ik voel dat ik me langzaam weer iets beter ga voelen. Ik klamp me aan Liam vast en voel mijn tanden op elkaar klapperen. Ik open voorzichtig mijn ogen. Alles staat weer stil.

'Baby?' zegt Harry, 'Gaat het? Gaat het wel? Babe...' Hij vingers strelen mijn gezicht. Zijn groene, bezorgde ogen kijken met geschrokken aan. Ik knik zwakjes. 'Ja', zeg ik zacht. Harry zucht opgelucht en sluit zijn armen om me heen en drukt me stevig tegen hem aan. 

'Laat haar anders even op de bank liggen', zegt Joe rustig. Harry knikt en tilt me voorzichtig op. Hij loopt naar de woonkamer, waar hij me op de bank legt. Taylor drukt een glas water in mijn handen. 

'Gaat het al wat beter met je?' vraagt ze bezorgd. 'Het gaat wel weer', zeg ik. 'Wat gebeurde er opeens?' Liam kijkt me vragend aan. Ik zie aan zijn blik dat hij echt geschrokken is. 'Ik realiseerde me opeens dat ik bij Taylor Swift thuis ben, met Harry een relatie heb en vrienden ben met mensen waarvan ik zeker wist dat ik ze nooit zou gaan ontmoeten. En dat ik naar Jack ga, vanmiddag. Sorry...' Ik slik. 

'Je hoeft geen sorry te zeggen, gekkie!' lacht Taylor lief. 

Joe glimlacht en komt naast me zitten. 'Ik ben nooit echt beroemd geweest. Ik heb in films gespeeld, maar ik werd bijna nooit op straat herkend. Ik sprak alleen met vrienden van school. Toen ontmoette ik Taylor, toen ontmoette ik Ed Sheeran, toen ontmoette ik opeens bijna alle celebrities die er bestaan. Ik weet hoe het voelt. Maar ik ben er nu op zich we; aan gewend en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Het zijn ook maar mensen. Hoewel deze hier wel heel speciaal is...' Hij kijkt Taylor verliefd aan. 

'Ik ben ook heel gelukkig', zeg ik glimlachend, 'Ik hou van jullie. Van jullie allemaal.' Harry drukt een kus op mijn lippen en zijn zachte handen woelen door mijn haar. Ik hoor dat de rest de woonkamer uit gaat. 'Heb je honger?' vraagt Harry zacht. 

Ik knik, maar houd mijn lippen tegen die van hem gedrukt. Ik wil niet loslaten, maar Harry laat mijn lippen langzaam los. We staan op naar de keuken, waar ik het broodje eet, dat Taylor voor me heeft klaargemaakt. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu