Chapter 147.2

928 32 19
                                    

zaterdag 26 maart 2016

We komen aan bij het reusachtige stadium Stade de France, waar de jongens vanavond spelen. Er passen meer dan 80.000 mensen in en het concert is volledig uitverkocht. 

We worden naar de kleedkamer begeleid en ik ga er op een stoel zitten, terwijl de jongens soundcheck gaan doen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We worden naar de kleedkamer begeleid en ik ga er op een stoel zitten, terwijl de jongens soundcheck gaan doen. 

Ik zit samen met Lou en Lux in de kleedkamer. Lou is bezig met haar eigen make-up en Lux zit op de grond met Lou's telefoon. 

'Ik ga even bij de jongens kijken', zeg ik, terwijl ik op sta. Lou knikt en ik ga de kamer uit. Ik loop vier keer de verkeerde kant op, maar kom uiteindelijk aan op het podium. 

De jongens zingen net Love You Goodbye en ik leun tegen een paal aan, terwijl ik naar ze kijk. 

Zodra Harry me ziet staan, knipoogt hij naar me en komt hij naar me toe gehuppeld. 'Alles goed?' vraagt hij. 'Ja, prima. Ik heb de camera voor de Meet & Greet al klaar gezet, dus ik heb in principe niks meer te doen, nu.'

Louis zingt zijn solo in het nummer en God, ik hou zo veel van zijn stem..

'Oh, mooi. Dan kun je gewoon even rusten. En genieten van het concert en erna foto's maken.' Ik knik en zucht. 

'Hey, wat is er?' 'Niks, niks.' 'Jawel, vertel.' 'Harry, er is niet. Ik ben gewoon zo ontzettend gelukkig right now', glimlach ik. Er ontstaat een grote glimlach op Harry's gezicht.

 Er ontstaat een grote glimlach op Harry's gezicht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'I love you, baby. Let me kiss you', mompelt hij. Ik doe een stap naar hem toe en hij trekt me dichter tegen hem aan,waarna hij zijn lippen tegen die van mij drukt.

'Harreh', schreeuwt Zayn door de microfoon. Harry brengt zijn telefoon naar zijn mond en zegt, 'Hou je mond, Malik. If I wanna kiss my girl, imma kiss my girl.'

Hij drukt zijn lippen weer op die van mij en ik kus hem zacht terug. 'Ze hebben je nodig, Haz', grinnik ik. 

'Styles, nog een nummer en dan heb je twee uur om haar te zoenen. Kom nu hier heen', zucht Liam. Ik druk nog een kus op zijn lippen en duw hem dan naar de jongens toe. 

Ik voel een hand op mijn schouder en kijk op. Ik glimlach als ik zie dat het Troye is. 'Zin in vanavond?' vraag ik hem, terwijl ik mijn handen in de kontzakken van mijn broek steek.

'Ja, zeker wel!' 'Zenuwachtig?' 'Ja, natuurlijk. Dit is een publiek van 80.000 mensen!' 'Je bent super goed, dus het komt echt wel goed', glimlach ik. 

'Zin om nagels te lakken?' vraagt hij opeens. Ik grinnik en knik, 'Ja, gezellig.' We lopen naar zijn kleedkamer en gaan op de twee stoelen zitten.

'Welke kleur wil je?' vraagt hij. 'Deze', zeg ik, wijzend naar een bordeaux rode lak, 'Welke wil jij?' 'Zwart. Kom hier met je hand.'

Hij opent het flesje met de rode lak en begint mijn nagels te lakken. Wanneer hij klaar is, lak ik zijn nagels. 

Ik blaas tegen de lak  in de hoop dat het wat sneller droogt. 'Liv, ben je hier?' Ik hoor een zachte klop op de deur.

'Nee', antwoord ik, waarna ik met mijn ogen rol. De deur gaat open en Harry komt naar ons toe. 'Wat ben je aan het doen?' vraagt hij. 'Nagels lakken. Wil je ook?' vraag ik. 

'Nee, joh', grinnikt hij. 'Maar ik vind het juist leuk als je nagels gelakt zijn.' Ik kijk hem met een pruillip aan. 'Doe maar dan', zegt Harry. Hij gaat zitten en ik pak enthousiast  een licht blauwe en roze nagellak, waarna ik zijn nagels om en om in die kleuren lak. 

'Thank you baby', lacht hij, waarna hij overdreven met zijn handen wappert. 'Geen probleem, Haz', zeg ik en ik druk mijn lippen tegen die van hem.

Wanneer 's avonds het concert begint, kijk ik er vol plezier naar. Louis en Liam rennen weer achter elkaar aan met flesjes water, Zayn zingt iedere hoge noot perfect, een snaar van Nialls gitaar springt kapot en Harry is nu al twee keer bijna gestruikeld.

Ik ga wanneer Night Changes begint naar de kamer waar straks de Meet & Greets zijn. Ik check of dat mijn camera goed staat ingesteld en zet alvast een flesje water neer.

Daarna ga ik naar de kleedkamer van de jongens, waar ik een andere outfit aan trek. 

Mijn buik is wel een beetje door de broek te zien, maar de fans zijn waarschijnlijk toch volledig gefocust op de jongens en niet op mij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mijn buik is wel een beetje door de broek te zien, maar de fans zijn waarschijnlijk toch volledig gefocust op de jongens en niet op mij.

Lou doet een klein beetje make-up bij me op en een paar seconden later komen de jongens bezweet de kleedkamer in gerend. Alle vijf met een grote glimlach op hun gezicht. 

Harry wil me een knuffel geven, maar ik doe snel een stap achteruit, 'Ik heb net schone kleren aan, Haz', zeg ik. Hij kijkt me kort met een pruillip aan en pak dan mijn bovenarmen vast en drukt een kus op mijn lippen. 

'Love you. Ik ga douchen.'

Ze stappen allemaal onder de douche en trekken daarna andere outfits aan. Lou doet snel hun haar goed en brengt ook wat make-up aan voor de foto's. 

'We willen geen glimmende voorhoofden', zegt ze lachend.

Wanneer Harry klaar is, komt hij naar me toe en drukt hij een kus op mijn lippen. 'Je was echt goed. De rest ook, maar ik heb vooral op jou gelet, of course', glimlach ik naar hem. Hij glimlacht terug en kust me nog een keer. 

Daarna pakt hij een reep chocolade, waar hij een paar blokjes vanaf breekt en begint te eten. Halverwege het concert was hij ook al een taco aan het eten, maar oké..

Je wordt nou eenmaal hongerig als je bijna tweeënhalf uur over een podium aan het rennen bent. 

Louis en Niall zitten ook te eten, terwijl Zayn en Liam met elkaar aan het stoeien zijn als een stel driejarigen. 

Na ongeveer een kwartier gaan we naar de kamer waar straks de Meet & Greets zijn. Ik ga gelijk bij de camera staan en check nog een keer of dat het goed is ingesteld.

Dan komen de eerste fans de kamer in.

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu