Chapter 58.

1.3K 41 0
                                    

dinsdag 13 augustus 2015

Als we de pizza's op hebben, staat Harry op en zegt: 'Ik ga douchen en vast naar bed. Tot morgen.' 'Tot morgen.' Ik druk een kus op zijn lippen glimlach naar hem. Hij ziet er erg moe uit. Ik denk dat hij last van een jetlag heeft. Ik nog niet gelukkig. 

'Ik ga een film kijken', zegt Joe. Hij kijkt ons vragend aan. Taylor schudt haar hoofd en zegt: 'Olivia en ik gaan nog even wat doen.' 'Ik kijk wel mee', zegt Liam en hij en Joe gaan naar de woonkamer.

Zodra ze de keuken uit zijn, zegt Taylor: 'We ruimen dit even op en dan wil ik je wat laten zien.' Ik knik. Ik vraag me af wat ze me gaat laten zien!

We zetten de pizzaborden in de vaatwasser en Taylor haalt snel een doekje langs het tafelblad. Dan pakt ze mijn hand en trekt me mee. We gaan een kamer binnen en mijn mond valt open. 

In de kamer staan minstens vijftien gitaren en er staat een prachtige piano. 'Wauw!' Ik kijk door de kamer en mijn oog valt op een gitaar met zilveren diamantjes.

'Die is van de Fearless tour!' zeg ik enthousiast. Taylor knikt en loopt naar de gitaar toe en haalt hem van de standaard. Ze gaat op een krukje zitten en begint te spelen. Ze speelt White Horse, van het Fearless album en ik begin zachtjes mee te zingen.

Na een tijdje zingt Taylor mee en zingen we samen het nummer. 'Je kan echt goed zingen!' zegt Taylor blij, 'De jongens overdreven niet! Je bent in het echt nog beter dan op video!' 

Ik voel dat mijn wangen rood worden en ik kijk naar mijn trillende handen. Ik heb ze niet stil kunnen krijgen sinds ik Taylor gezien heb... 

'Speel je ook piano?' vraagt Taylor dan, terwijl ze de gitaar terugzet. Ik schud mijn hoofd, 'Nee, ik heb wel een tijdje keyboard gespeeld, maar ik vind gitaar veel makkelijker en leuker.' 

'Kom eens', zegt Taylor en ik loop achter haar aan. Ze gaat op het krukje bij de piano zitten en gebaart dat ik naast haar moet komen zitten. 

Ze pakt mijn hand en legt mijn vingers op de toetsen. 'Druk die onder je duim eens in?' 

Ik druk de toets in. 'Oké, blijf die nu steeds indrukken en dan na twee keer je wijsvinger erbij...' 

Ik knik en doe wat ze zegt. Dan begint Taylor ook te spelen en klinkt er prachtige pianomuziek door de kamer. Na een tijdje herken ik het nummer. Het is Enchanted. 

Na een tijdje begint Taylor te zingen en ik zing ook zachtjes mee. Als het nummer afgelopen is, zegt Taylor: 'Ik ga er nog een paar spelen. Jij mag zingen, oké?' Ze glimlacht naar me en ik knik. 

Ze speelt en ik zing Out Of The Woods, Holy Ground, Dear John en This Love terwijl Taylor piano speelt.

Als ze de laatste noten van Breathe heeft gespeeld, zegt ze: 'Het is al bijna negen uur. Je zal wel moe zijn... Ga maar lekker naar bed toe. Ik zie je morgen wel weer.' Ze geeft me een knuffel en een kus om mijn wang. 

'Wil je meelopen?' vraag ik ongemakkelijk, 'Dit huis is echt mega groot...' Taylor lacht en knikt, 'Natuurlijk!' 

Ze pakt mijn hand weer en loopt met me naar mijn kamer. 'Welterusten', zegt ze zacht. 'Welterusten.' 

Ik open de deur van de kamer en ga zachtjes naar binnen. Harry ligt met zijn mond open op het bed. Zijn borstkas gaat langzaam op en neer. Het ziet er zo schattig en lief uit... Ik druk een korte kus op zijn wang.

Ik ga de badkamer in en zet de douche aan, waarna ik me uitkleed. Ik stap onder de warme straal en was mijn haar met de shampoo die er staat. Daarna was ik mijn lichaam met het douche schuim.

Als ik weer onder de douche vandaan kom, trek ik mijn pyjama aan, poets ik mijn tanden en borstel ik mijn haar. 

Dan loop ik zacht naar het bed toe en ga naast Harry onder de dekens liggen. Ik kruip tegen hem aan en druk een kus tegen zijn slaap.

Ik pak mijn mobiel van het nachtkastje en ga naar WhatsApp.

MAMA

21.46
Hey mama! Ik heb het niet verteld, maar ik ben samen met Liam en Harry naar Nashville gegaan. We gaan Jack opzoeken. Sorry dat ik het niet eerder heb vertelt, maar ik weet niet of Jack jullie wil zien. Of hij mij wil zien. Ik heb liever dat hij mij pijn doet dan jullie. We zijn vanmorgen naar Nashville gevlogen en we zijn vanmiddag aangekomen. We logeren bij Taylor. TAYLOR SWIFT!!!!!!!!!! Ik hou van je. 

21.49
Het is hier bijna 10pm trouwens. Het zal wel 3am bij jullie zijn denk ik. Sorry als ik jullie wakker heb gemaakt. 

Ik open WattPad en open een boek waarin ik begonnen ben toen ik nog thuis was. Toen het ontmoeten van de jongens alleen nog maar een droom was. Ze zijn nu mijn vrienden! En Harry en ik hebben gewoon een relatie!

Als ik ongeveer een kwartier heb gelezen, begint Harry ineens te draaien in zijn slaap. Hij slaat zijn armen om de dekens en houdt ze stevig vast, terwijl hij heen en weer blijft woelen.

'Harry?' zeg ik geschrokken, 'Haz, wat is er?' Harry opent zijn ogen en kijkt me aan. 'Hey', zegt hij.

'Hey. Had je een nachtmerrie?' vraag ik bezorgd. Harry fronst en schudt dan zijn hoofd. 'Nee, hoezo?' 'Je lag zo te woelen...' 'Oh... Ik weet het niet', zegt hij, waarna hij zijn armen om mij heen slaat. 

'Ik snap niet hoe het kan dat ik alle mensen ontmoet van wie ik zoveel hou', zucht ik. 'Ik hou van je', zegt Harry, terwijl hij zijn gezicht in mijn nek begraaft. Zijn krullen kietelen in mijn gezicht en ik druk een kus op zijn kruin. 

Ik sluit mijn ogen en voel dat mijn lichaam zwaar wordt. Ik val snel in slaap.





Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu