Chapter 24.

1.9K 55 19
                                    

vrijdag 2 augustus 2015

Ik loop achter de jongens aan de kleedkamer in. Twee vrouwen staan naast een kledingrek en spreken Frans tegen elkaar.

Zodra ze ons zien, zeggen ze: 'Bonjour! Bonjour! Comment ça va?'

'Oui, ça va! Ça va?' zegt Harry.  Mijn Frans is ongelooflijk slecht, maar dit snap ik nog wel. 

'Wie is dit prachtige meisje?' vraagt een vrouw met felroze lipstick. Ze heeft een zwaar Frans accent. 'Dit is Olivia, een vriendin van ons', zegt Liam, 'Ze zit straks in het publiek!'

'Magnifique!' lacht de vrouw, 'Ik ben Leonie!' Ze geeft me een kus op mijn wang en kijkt me met een brede glimlach aan. 'Hoi!' glimlach ik.

Harry legt zijn hand op mijn schouder en zegt: 'Kunnen we al omkleden? Of zijn jullie nog kleding aan het zoeken?' 'Oui!' zegt de andere vrouw. Ze is wat jonger en heeft kort bruin haar. 

'Ik heet Claire!' glimlacht ze. Ook zij heeft een sterk Frans accent, maar het klink eigenlijk best we leuk. Ze geeft me een korte knuffel en kijkt dan naar de jongens achter me. 

'Oh mon Dieu, ils sont vraiment là! Je les aime tellement! Je ne peux pas croire ça!' zegt Clair iets te blij tegen Leonie. 

Ik kijk de jongens vragend aan. 'Ze houdt van ons en kan niet geloven dat we hier zijn', zegt Liam. Wow, hoe verstaan zij dit?!

'Aha...' zeg ik. Niall haalt zijn schouders op en trekt een raar gezicht, om aan te geven dat hij er ook niks van begrijpt. 'Harry?' Claire kijkt naar de jongen achter mij, met een iets te warme glimlach.

'Oui?' Hij geeft haar een schuine glimlach. Ik voel een steek van jaloezie. Ik wil niet dat hij zo naar andere meisjes lacht. 

'Dit zijn jouw kleren.' Ze geeft hem een strakke, zwarte broek en een bloesje met bloemetjesprint. Hij pakt het aan en zegt: 'Merci, madame!

Als ze ook de kleding aan Liam, Louis, Zayn en Niall hebben gegeven, lopen ze de kleedkamer uit. 'Eh...' zeg ik een beetje ongemakkelijk, 'Moet ik even weg of zo?' 'Neuh, hoeft niet', Louis haalt zijn schouders op.

Oké, dan ga ik maar even genieten van dit uitzicht... Harry trekt zijn witte t-shirt uit en Zayn doet zijn broek naar beneden. 

Louis staat alleen in een boxer, waardoor ik de spieren in zijn bovenbenen en buik goed kan zien. Dan kijk ik weer naar Harry. Hij trekt net het bloesje aan, maar hij heeft ook zijn broek uitgetrokken, waardoor ik zijn zwarte boxer zie. 

De rest heeft hun kleding ook al aangetrokken en ze openen de deur, zodat iedereen weet dat ze klaar zijn. Harry glimlacht naar me en geeft me een knipoog. Liam ploft naast me neer op de bank en slaat zijn arm om me heen. 

'Zo... Jij en Styles, hè..?' fluistert hij. 'Jup...' Ik knik. 'Nou, ik hoop dat jullie lang bij elkaar blijven, want ik mag jou wel.' 'Eh, ik ook.' 'Mag je jezelf?' lacht hij. 'Nee, ik hoop dat we lang bij elkaar blijven!' lach ik. 

'Wie?' Zayn kijkt ons nieuwsgierig aan. 'Wij, met z'n zessen', zegt Liam snel. Ik kijk naar Harry en zie dat zijn ogen groot staan, omdat ik ons bijna heb verraden. Sorry, zeg ik zonder geluid.

Hij knikt en draait zich weer naar Niall toe. 'Nee, Niall, ik heb geen honger!' Harry klinkt boos en gaat op de leuning van de bank zitten, naast mij. 'Kom op, man! Maak nou geen ruzie om eten! We moeten zo optreden', zucht Liam, 'Wie heeft er honger?'

Alle jongens steken hun hand op, behalve Harry. En ik. 'Nou, Hazza, blijf jij hier bij Livvie? Dan gaan wij eten halen', zegt Liam. 

Harry knikt en gaat zitten waar Liam net zat, dicht tegen mij aan. Hij pakt mijn benen en leg ze over zijn schoot. Ik glimlach en geef hem een kusje op zijn kaak. 

'Heb je echt geen  honger?' vraag ik. 'Jawel, maar ik wilde even alleen met je zijn', zegt hij zacht. Een lichte blos ontstaat op zijn wangen, wat super schattig is. 

'Je t'aime...' zegt hij met een kleine glimlach. 'Ik ook van jou.' Zacht kus ik zijn lippen en ik voel zijn hand in mijn nek. Hij duwt zijn lippen hard tegen die van mij en ik leg mijn hand tegen zijn borst. 

'We kunnen beter rustig aan doen', zeg ik. 'Ja, klopt', hijgt Harry, maar we gaan allebei weer net zo snel door. Ik voel zijn handen in mijn haar, op mijn rug en op mijn benen. 

Dan klopt er iemand op de deur en ik ga snel van Harry af en haal mijn hand door mijn haar. 

'Ja?' Harry's stem klinkt schor en zijn ogen staan wild. De deur gaat open en Claire en Leonie komen de kamer binnen. 'Où sont les autres garçons?' vraagt Claire.

'Je n'en ai aucune idée.' Leonie kijkt om zich heen. 'De anderen zijn eten halen', zegt Harry. 

'Oh, oké. Wanneer zijn ze terug?' vraagt Leonie gehaast, terwijl ze poeder op Harry's perfecte gezicht aanbrengt. 'Geen idee. Ze zullen zo wel terug komen.' Harry haalt nonchalant zijn schouders op. 

Claire pakt een borstel en doet Harry's haar. Ik kijk ernaar en hij rolt met zijn ogen naar me. 'Waarom is Louise er eigenlijk niet?' vraag ik.

'Ze is met Lux op vakantie. Binnenkort is ze weer terug, gelukkig...' Harry rolt met zijn ogen. De meisjes praten in het Frans tegen elkaar en ik zucht.

Ik leg mijn hand op zijn bovenbeen, maar Harry duwt 'm snel weg. 'Hoezo?' vraag ik zacht. 'Eh...' Hij knikt naar beneden en ik zie dat zijn broek strak staat. 

Oh, shit... Mijn wangen worden vuurrood en ik bijt op mijn lip. 'Oops', zeg ik zacht. Hij glimlacht en kijkt naar Leonie en zegt: 'Zo veel make-up heb ik ook weer niet nodig!'

'Désolé, qu'as-tu dit?' vraagt ze. 'Ik zei dat ik niet zo veel make-up nodig heb.' 'Oh, oké! Claire, ben je bijna klaar?' Ze legt haar kwast weer weg en ik zie dat ze een lichte blos op haar wangen heeft. 

'Presque un instant!' Ze spuit wat haarlak op Harry's haar en zet de fles dan weg. Snel lopen de twee de kamer uit. 'Nou, dat was kort', lacht Harry. 'Zeker!' Ik wil Harry een kusje geven maar opeens komt Simon de kleedkamer ingestormd. 

'Olivia, de zaal is open. Ga zitten in het publiek. Nu!' Hij kijkt me streng aan. Ik knik en sta op. Harry geeft me nog snel een knuffel en een onzichtbaar kusje in mijn haar. 

Ik glimlach en fluister: 'Love you.' Dan laat ik hem los en loop weg. Ik hoor dat Simon nu tegen Harry begint te snauwen. 

Ik zucht en loop snel door naar de hal, drie deuren door. Dan sta ik ineens bij de ingang van het gebouw en sluit me achteraan de rij aan om de zaal in te kunnen. 

Het zijn vooral jonge meisjes. Ze spreken allemaal Frans. Ik zucht en pak mijn telefoon uit mijn zak. Ik zie dat Harry me een berichtje heeft gestuurd. 

HAZZA♥

19.18
Sorry dat Simon zo snauwde. Ik heb er niks van gezegd, want hij wordt altijd zo chagrijnig als we een interview hebben...

19.18
Ik hou van je. Ik zal je zoeken in het publiek, straks.

19.19
Oh, we hebben nu opeens een soundcheck... Onduidelijke Fransen... Nou, ik hou van je! X H

19.23
Ik ook van jou. Succes, Hazzy! Love ya, I'm proud of you! X

Ik glimlach en kijk om me heen. Het gangetje waar we in staan, heeft hoge ramen en er staat een soort balie. 

Ineens begint het meisje voor me tegen me te praten. 'Avez-vous déjà vu One Direction en direct? Pas moi Ce sera vraiment la meilleure soirée de ma vie! Je suis tellement excitée!'

'Sorry, ik versta je niet', glimlach ik, maar ze praat gewoon verder. 'Niall est si mignon! Et Zayn est super cool! Et Harry est si beau! Je suis amoureux de Liam. Il est tellement musclé! Et la voix de Louis est si bonne!'

Ze kijkt me enthousiast aan. 'Oui, oui', zeg ik, zonder dat ik weet wat ze net aan het vertellen was. Ik hoorde alleen de namen van de jongens een paar keer langs komen.

Ik pak snel mijn telefoon  erbij. Gelukkig begrijpt ze de hint en begint ze tegen iemand anders te gillen. Eindelijk begint de rij voort te bewegen en loop ik de zaal in. Ik ga op stoel 68 zitten, bijna helemaal achteraan. 

Sweet Creature✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu